tiistai 20. elokuuta 2013

Active Beauty Hair & Nails

Harmonia Life Oy halusi lähettää minulle testiin Active Beauty tuotepaketin.

Active Beauty Hair & Nails on ravintolisä hiuksille ja kynsille. Hyvin ajankohtainen tuote talvea vasten jos pelkäät kynsien kunnon huonontuvan pakkasten vuoksi. Tuote tehostaa hiusten ja kynsien kasvua sisältäpäin.


Active Beauty Hair & Nails sisältää bambua jonka vaikuttavana aineena on orgaaninen piihappo. Piihappo vaikuttaa tehokkaasti ja luonnollisessa muodossaan imeytyy paremmin. 

Tuote sisältää biotiinia ja sinkkiä joka on meille monelle tuttu hiusten ja kynsien vahvistamisessa. Ohuet hiukset saavat tuotteesta lisäbuustia ja alkavat kasvaa nopeammin. Kynnet vahvistuvat, kasvavat terveemmiksi ja kauniimmiksi. 

Tuotteessa on bonuksena luonnollinen aurinkosuoja joka tulee beetakaroteenista ja lykopeenistä. Tuote ei sisällä öljyä joten sopii myös rasvaisemman ihon omaaville henkilöille.

Tuote sopii parhaiten ihmisille joilla on ongelmia hiusten ja kynsien kasvattamisessa. Minulle tuote sopii koska haluan vahvemmat kynnet sekä kärsin katkeilevista hiuksista. Tarvitsen tuotteen joka vahvistaa myös hiuksia. Tuotteen toimivuuden totean parhaiten hiuksista...pesun jälkeen kammatessa lattialla on tukottain lyhyitä tummia hiuksia...jos niitä ei enää kuurin jälkeen näy niin tämä tuote toimii!

Paras tulos saavutetaan 3 kk kuurilla jollaisen sain kokeiltavaksi.


Paketissa on 60 tablettia joita otetaan 1 - 2 päivässä. Koska tuote tulee minulle todelliseen tarpeeseen, alan ottaa tätä 2 tablettia päivässä. Raportoin kuurin loputtua mitä hiuksille ja kynsille kuuluu. Silloin on marraskuu ja toivotaan etten ole telonut kynsiäni mihinkään. Talvella aina sattuu onnettomuuksia :/ toivotaan että Active Beauty vahvistaa kynsiäni talven varalle! Lopetin Biotiini Strong -tuotteen syönnin ja vaihdoin sen tähän. Lisänä otan Kalkki + D vitamiinit, magnesiumin ja kalaöljyn.Tässä samalla haluan tarjota myös yhdelle lukijalle mahdollisuuden päästä kokeilemaan tuotetta. Voit osallistua arvontaan kertomalla parhaat hiusten- ja kynsien hoitovinkkisi. Muista jättää nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 25.8.2013.

 Voittaja saa samanlaisen 3 kk setin kuin minäkin. Tulen arpomaan vielä toisenkin setin sitten marraskuussa kun raportoin testituloksista :)


Luontaispörssillä on menossa kampanja jossa saat koodilla bambu15 15% alennuksen tuotteesta. Koodin voit aktivoida ostoskorissa kohdasta "aktivoi kampanja".
Active Beauty tuotteeseen voit tutustua lisää täältä, nettisivuilta löytyvät myös jälleenmyyntipaikat. 

Onko tuote tuttu kenellekään, onko kellään käyttökokemuksia? Palataan asiaan 3 kk kuluttua :) pitäkää peukkuja että tuote toimii, tämä on minullekin ihan uusi tuote josta en ole ennen kuullut. Hyvin mielenkiintoista päästä kokeilemaan Active Beautyä! Olen mielelläni koekaniini tälläisissä tuotteissa :D

Edit. Tässä tuotteen loppuarvostelu:

Kun olin syönyt tätä yhden paketin, minulla sattui olemaan parturi. Siellä vasta tajusin yhtäkkiä että Herra Jumala, miten nää hiukset on näin pitkät? Kasvavat ihan yli mallin! Reippaammin kuin ennen. En sillä tavalla kuuria syödessäni kyttäillyt tuloksia, kyllä ne huomaa ajan kuluessa. 

Kampaajakin huomasi kasvupyrähdyksen ja siellä juteltiin tästä tuotteesta. Kampaajalle jäin nimi huonosti mieleen mutta sanoin että "apteekista valkea-vihreä pakkaus jossa bambun kuva" :) kerroin vinkin että kannattaa suositella asiakkaille jotka haluavat kasvattaa hiuksia.
Ja tosiaan suosittelen teillekin, jos haluatte hiuksiin nopeampaa kasvutahtia niin syökää tätä! En osaa sanoa auttoiko hiusten katkeiluun joka on minun ongelmani. Hiukset ovat kyllä silti kiiltävät ja hyväkuntoiset. Mutta kasvunopeuteen tosiaan vaikutti huomattavasti.

Kynsien kunto on tosi hyvä. Koen että tämä vaikutti kynsiini vahventaen ja auttoi parantumaan Mavala Sqientifique katastrofista. Toki vielä tulee repeämiä mutta kahden viikon välein on pakko lyhentää, sujahtavat kasvaa liian pitkiksi! Joten kyllä minusta tuntui että tämä auttaa kynsien kasvuunkin. 

Kaiken kaikkiaan kiva että sain kokeilla tuotetta. Nyt tiedän että tämä toimii minulla jos koen tarvitsevani pikapyrähdystä hiuksille sekä vahvistusta ja elinvoimaa kynsilleni. Kannattaa siis harkita tuotetta jos tuntuu ettei mikään toimi. Itsestä tuntuu että huomasin tämän vaikutukset nopeammin kuin minkään aiemmin käyttämäni tuotteen kohdalla. 

43 kommenttia

 1. Kynsille kovettava aluslakka ja rasvaus! Hiuksille tangle teezer, joka ei revi hiuksia.

  mari.handmade96@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mie ainakin innolla odotan tuloksia :) Etenkin hiusten osalta, meinaan itselläni niitä lähtee ja etenkin katkeilee. Kynnet pidän koulun vuoksi niin lyhyinä kuin voi, eli miun ei niitä tarvi erityisesti hoidella muutoin kuin kynsinauhoja.

  Mutta siis arvontaan osallistun;
  Hiustenhoitovinkkinä leikkaan säännöllisesti kuivat latvat pois ja kuivuuden poissapitämiseksi öljyän hiuksiani päivittäin esim. oliiviöljyllä ennen suihkua, värjättyjen hiusten hoitoaineeseen (kuulemma kannattaa käyttää värjättyjen hiusten tuotteita vaikkei olisi värjättykään, ellei ole jokin ongelma johon pitää keskittyä) lisään myöskin öljyä + lisäksi levitän hiuksiin pikkiriikkisen öljyä pesun jälkeen.

  Kynsiin sama, riittävä kosteutus. Eli käsirasvoja (itse olen ihastunut The Body Shopin hamppurasvaan) ja sitä öljyämistä, taas noita ruuanlaittoon käytettäviä tai sitten kynsinauhaöljyjä. Mie käytän tässäkin molempia.

  Nämä toimii ainakin miulle :>
  Nimimerkki: Lady Narcissa
  S-posti : analogtrashblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Paras vinkkini kynsiin on kynsinauhojen rasvaus. Se vahvistaa kynttä ja kostetuttaa sitä. Jos vaikka kolhii kynnen oveen se ei pakosti lohkea, koska siitä on tullut joustavampi.
  Kosteisiin hiuksiin laitan muutaman kerran viikossa hiusölyä ja se estää ainakin mulla pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä lisää kiiltoa.

  Katrimatt@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kynsiä olen hirmu huono hoitamaan, en jaksa rasvailla käsiä enkä öljytä kynsiä muutoin kuin talvipakkasilla. Otin vasta kokeiluun Trindin Perfect Nail Setin kokeiluun korjatakseni kynsieni hoitamattomuuteni :) Blondatut hiukset taas ovat kovin heikot ja niihin käytän runsaasti tehohoitoja suihkussa ja suihkun jälkeen latvasuojaa sekä hiusöljyjä. Tangle teezer myös minulla käytössä hiusharjana.

  Ihana arvonta! :)
  Krista A
  kris-ta@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Mä oon muuten syönyt tota joskus, paketti oli vaan tosi eri näkönen silloin. Muistaakseni (ja tää on tosi hatara muistikuva) homma meni niin, että ekan paketin ajan kaikki oli ihan WAUWAUWAU, kun tukka kasvoi ja kynnet kesti pitkinä. Tokan paketin aikana alkoi ainakin kynsissä huomaamaan, että se ei jotenkin enää toimi ja kolmannen jälkeen taisin lopettaa. Ikään kuin tuotteen teho olisi hiipunut.. En tiedä, voiks kroppa tottua tällaisiin..

  VastaaPoista
 6. Itse en joudu kovasti kamppailemaan hiusten ja kynsien kasvattamisen suhteen, kasvavat kuin pask'ruoho, jos näin voi sanoa. Tosin kynnet ovat kovasti liuskoittuvat. Saattaa olla, että oman osansa tekee ne vitamiinit, mitä tällä hetkellä syön kilpparin vajikseen. On Vitavoimaa, deetä, omegaa jnejne.

  Kyllä mä silti arvontaan osallistun :)

  VastaaPoista
 7. Kynsiin mulla ei oo muuta vinkkiä ku just kynsinauhojen rasvaus ja aina joskus kynnenkovettajaa käytän, harvoin kylläkin:) ja hiuksiin vinkkinä on hiuspuuteri tyveen ja öljyä latvoihin! Öljyllä multa ainaki lähtee heti kaksihaaraiset.
  Roosa
  Ronsu4@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. Parhaat hiustenhoitovinkkini: pitkitä pesuväliä ! Itselläni pesuväli noin kolme päivää (kuivashampoo pelastaa rasvoittuvan tyven). Pesu rasittaa tosi paljon tukkaa. Hiero shampoota ainoastaan tyveen, vaahto kyllä valuu pituuksiin. Älä siis hiero pituuksia, jotka ovat muutenkin hauraat. Kerran viikossa puolen tunnin - tunnin tehohoitoaineen muhittelu suihkumyssyn alla ( ei tietenkään suihkun alla seisten! ) Anna hiusten kuivua lunnollisesti, harvoin kuumia rautoja ym. Hellää harjausta Tangle Teezerillä aloittaen pituuksista, pitäne kädellä harjattavia hiusosioita nyrkissä korvan kohdalta. Näin välttyy repimiseltä päänahasta asti.

  Kynsivinkki: Biotiinia sisältä ravintolisä, eikä saa käyttää kynsiä työkaluina. Säännöllinen kynsinauhojen hoito ja kynsiöljyn käyttä. Panostus kunnon lasiviilaan.

  Vilma
  vilma.h.tuominen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vinkkejä en juurikaan osaa kertoa, kynsien perushoitoon kuuluu viilaus, kynsinauhojen poisto, kynsinauhaöljyt, päälle normilakkailut niin kynnet kestää itselläni paremmin. Hiukset taas ovat tippuvaista sorttia, niihin kaipaisinkin jotain apuja.
  Miracle
  mira.engman (@) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Jään odottamaan tuloksia mielenkiinnolla! :)

  Kynsiä en taas töihin palattuani jaksa edes hoitaa, niin toivottomalta se tuntuu desinfiointirumban kanssa. Surkeassa kunnossa ovat :/ Mutta hiuksia hoidan senkin edestä, ja paras asia mitä hiuksilleni on tapahtunut ovat ehdottomasti erilaiset öljyt. Käytän ennen pesua haudehoitona puhtaita öljyjä tai öljyseoksia, ja pesun jälkeen öljy-silikoni -seoksia hiusten pituuksissa ja latvoissa. Toimii loistavasti, hiukset näyttävät kiiltäviltä ja tuntuvat pehmeiltä! :)

  juillenblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Paras hoitovinkki: Rakasta itseäsi. Sillon löytyy se aika, jonka haluaa käyttää kynsien ja hiusten huoltamiseen. Itsestä huolehtemiseen voi käyttää minimaalisenkin ajan ja silti pärjää elämässä. Täytyy löytyä extrarakkautta, että jaksaa nähdä sen vaivan, että kosteuttaa käsiään ja kynsiään, käyttää erilaisia hoitotuotteita, muistaa varoa tökkimästä käsiään mihin tahansa ja kehittää erilaisia keinoja avata säilykepurkkeja. Samoin hiuspuolella pitää löytyä extrarakkautta, että haluat tehdä muutakin kuin pakollisen pesun muutaman kerran viikossa ja hiusten leikkuun silloin tällöin.

  Sitten kun sitä hurahtaa, sitä haluaa tehdä parhaansa itsensä eteen ja kokeilla kaikenlaisia tuotteita, joilla voisi saada ne täydelliset kynnet ja hiukset ;)

  -Jane

  sp. janedee@jippii.fi

  VastaaPoista
 12. kynsille perushoitoa rasvausta,viilausta ja lakkaa.Hiuksia lähtee mullakin aika runsaansti mutta ainaki se muovinen kierrepampula vähentää hiusten lähtöä verrattuna normaaliin pampulaan =)nyt oon myös käyttäny bio rich hoitosuihketta ja todennu hyväksi hiuksille
  nimimerkki eekku80
  sähkäri eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 13. Kynsien hoitovinkki: Rasvaus, rasvaus ja vielä kerran rasvaus! Ja kynsien suojana myös aina lakkaa. Täytyy muistaa myös että kynnet eivät ole työkalut!! :)

  Hiuksiin kerran tai pari viikossa tehohoito. Lämpösuojatuotteet pitää myös aina muistaa jos käyttää suoristusrautaa, kiharrinta tms.

  ppiaa--@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Itse en juurikaan hoida kynsiäni, koska mulla on luonnostaan hyvin kasvavat ja vahvat kynnet ^_^
  Hiuksiani pakkaan joskus hoitamaan liikaakin :D Tangle Teezer on ihan ehdoton takunselvityksessä. Hiukset taas saan vahvemmiksi, kun levitän päänahkaani Bio+:n Energen seerumia. Hiukset kasvaa kohisten ja on terveen näköiset. Lisäksi laitan joskus Wellan Luxeoilia, joka tekee hiuksista ihana silkkiset ja pehmeät.

  Värjään hiuksiani melko usein ja olen huomannut, että hiukset jopa tykkäävät värjäyksestä. Hiuksia on helpompi käsitellä ja ne ovat kiiltävämmät värjäyksen jälkeen. Toki jos värjää hiuksiaan tyyliin kerran viikossa, niin silloin tämä ei välttämättä päde :D

  Lisäksi saan hiukseni pysymään vieläkin paremmassa kunnossa sillä etten käytä hiuksissani juurikaan muotoilutuotteita enkä suoristusrautaa tai kiharrinta (paitsi jos joskus harvoin tulee lähdettyä jonnekin ja pitää saada uutta ilmettä)

  Lisäksi hyvä shampoo ja hoitoaine on kaiken a ja o. Itse käytän Professional Sebastian-sarjaa :)

  Ja biotiinikuuri silloin tällöin tuo myös elinvoimaa hiuksille :)

  tikataja@elisanet.fi

  VastaaPoista
 15. Kaikkien sairasteluiden jälkeen ois ihana saada hiukset kasvamaan paremmin ja pysymään vahvempina ja jos vahvistais kynsiäkin, niin vielä parempi.

  Hiuksiin vain se vinkki, että mahdollisimman harvoin kestovärillä värjäystä ja silloinkin vain tyvivärjäys ja Tresemmen Naturals-hoitoaine, ihan parasta! Hoitaa todella hyvin ja avokadoöljy mihin tahansa hoitikseen sekoitettuna.

  Kynsiin: Joka päiväinen öljyäminen ja rasvaus, sitä ei saa unohtaa. Ja toki aina lakkaukset kynsissä ja toki hyvä aluslakka.

  VastaaPoista
 16. E-mail unohtui: lindajuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuotteelta. :)
  Hoidan hiuksiani erilaisilla öljyillä ennen suhkua ja tarvittaessa. Lisäksi hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet pelastavat kuivat hiukset, jos niille ei ehdi muuta hoitoa tehdä!
  Öljyhoito lakkausten välissä pitää kynnet hyvässä kunnossa :)

  suffeli92@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Kynsille rasvaa tai öljyä ja aina vahvistava lakka kynsillä, joko aluslakkana tai vaikka pelkästään. Mulla ainakin toimii parhaiten jos aluslakan merkkiä vaihtelee.

  Hiuksille hellää hoitoa: takut selvitetään Tangle Teezerillä varovasti, lämpökäsittelyt minimiin ja tehohoitoa pari kertaa viikossa (mulla on pitkä vaalennettu hius). Hiuksiin myös aina pesun jälkeen jätettävä hoitoaine + silikoninen latvasuoja tai öljy. Hiuspohjan hieronta öljyllä tekisi myös tosi hyvää hiusten kasvulle mutta tahtoo jotenkin unohtua...

  SuperHotFemale
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 19. Kynsiin käytän hoitona säännöllistä rasvausta ja kynsinauhojen öljyämistä ja voitelua. Lisäksi lyhennyt tehdään lasiviilalla. Joskus bufferoidaan ja silloin tällöin mavalan kynnenkovettajaa.

  Hiuksia olen hoitanut suihkuttamalla latvoihin hoitoainetta ja ihme ja kumma latvat ei ole hamppua, vaikka vaalensin ne 3 kk sitten :D

  Looren/ lauratuulia.aarnio@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kynsien kanssa mulla ei ole suurempia ongelmia, mutta hiusten kanssa hyväksi on havaittu pesu 2-3 päivän välein, ei siis joka päivä! Jos tuntuu, että hiukset rasvoittuu "välipäivinä", kuivashampoo pelastaa. Väriki säilyy vähä paremmin, ku ei pese joka päivä, eikä hiukset kuivu. Ja kaikki hiustuotteet kestää pitempään! ;) Syön myös lisäravinnetta hiuksien takia, jotka kärsi muutamasta värinpoistosta, mutta olisi kiva kokeilla jotakin muutakin tuotetta. Tämä olisi hyvä!

  kowalski1@luukku.com
  Nimim. Kiki

  VastaaPoista
 22. Pakko osallistua, koska tarvitsen noita! :)

  Rasvaan kynnet yleensä Vitaliksella, ja se pitä kynsinauhat tosi terveen näköisinä! :) Työkavereilta kuulin, että hiukset ei katkeile niin helposti, jos niitä pitää yöllä kiinni, joten olen sitä neuvoa itse käyttänyt ja mennyt ponnari päässä nukkumaan :)

  <3:SaraCupCakez (cupcakezblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 23. Katkikynsinen täällä hei, mielelläni osallistuisin arvontaan :)

  piiahokas at gmail piste com

  VastaaPoista
 24. Terveellisillä elämäntavoilla pääsee jo melko pitkälle! :)

  maarit.rojola@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Terveellinen ruokavalio ja tuoreet hedelmät sekä kasvikset! Lisäksi vettä tulisi juoda vähintään 8 lasia päivässä. Kynsien hoitoon suosittelen antamalla niille puolen tunnin oliiviöljykylpyjä kerran viikossa, pehmittää kynsinauhat ja auttaa kostuttamaan kynsiä! Suurimman hyödyn saa kun levittää oliiviöljyn koko käsiin ja laittaa kumihanskat käteen.
  Kynsille tekee hyvää myös jokapäiväinen käsienrasvaus. Ja jos käyttää kovettavia kynsilakkoja, niitä kannattaa käyttää vain kuuriluontoisesti sillä muuten ne kovettavat kynttä liikaa ja se katkeaa helpommin. =)

  Lisäksi kannattaa huolehtia riittävästi kalaöljyn saannista, vaikuttaa positiivisesti koko terveyteen.

  Hiuksissa kannattaa pitää välipäiviä pesun suhteen jotta hiuksen omat öljyt pääsevät hoitamaan niitä. Suoristusrautaa, kiharrinta jne. ei kannata käyttää liikaa koska niiden lämpö kuivattaa hiusta. =)

  Nimimerkki Minna H
  minnam_@msn.com

  VastaaPoista
 26. Kynsien kanssa paras vinkki minulta on se, että vaihda lakat ajoissa. Tietysti itsestäänselvät alulakat, päälylakat, rasvaamiset, öljyt.. Mutta jos lakka ehtii lohkeamaan kunnolla tai kulumaan kärjistä, epähuomiossa on helppo rapsutella sitä irti ja näin ollen koko kynnen kärki liuskottuu riekaleiksi.

  Hiusten kanssa suosittelen sopivan mietoja pesu- ja hoitoaineita, vahvempi ei ole parempi, pestään sitten vaikka kahdesti, välipäiviä muotoilutuotteiden ja -rautojen käytössä, LÄMPÖSUOJASUIHKE, sekä hiuksiin jätettävä hoitoaine (kampaamosta noudettuna). Säännöllinen hiusten leikkauttaminen myös parantaa sen laatua.
  Lopetin myös hiusten värjäämisen uteliaisuuttani tuossa marraskuussa 2012 ja mielenkiinnolla odottelen lopputulosta :D Jatkuva vaalentaminen ainakin polttaa hiuksen pilalle.

  Molempiin lisätään vielä Biotiini Forte, apteekin eläinhyllystä. INC on täysin sama kun Biotiini Strong nail & hair:ssa mutta tuote maksaa 1,5€ vähemmän :D
  Erya
  erja.narvala(a)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Hiustenhoidon paras vinkkini on läträtä öljyllä. Sitä voi lisätä kaikkeen! Ennen pesua hiusten latvoihin suojaamaan, hoitoaineen ja hiusnaamion sekaan tai ihan vaan sellaisenaan naamioksi suojahupun ja pyyhkeen alle. Ja latvat kiittää! On toiminut omissa paljon vaalennetuissa kutreissani.

  Kynsien hoidossa paras vinkki on pitää jatkuvasti suojaava lakkakerros kynsillä. Estää tehokkaasti liuskottumisen ja suojaa enimmiltä kolhuilta. Myös omassa vauhdikkaassa työssäni olen huomannut hanskojen käytöllä olevan suuren merkityksen kynsien kuntoon. Ja sitä rasvauksen ja öljyämisen merkitystä ei voi liikaa korostaa.

  -Siiri
  karolii-@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Voi tämä tulisi kyllä tarpeeseen! Kynsienhoitovinkkeinä voisi sanoa, että ihan perushoito on tärkeää, jotta kynnet sitten jatkuvasti pysyisivät siisteinä. Hiukseni pidän melko luonnollisina ja hoidan normaaleilla aineilla. Tosin ne kyllä jotain superkuuria tarvitsisivat, joten siksi tästä arvonnasta heti kovasti innostuinkin.
  kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 29. oliiviöljy on hiuksien must -hoitotuote (ainakin minulla :D)! toimii paremmin kuin esimerkiksi rypsiöljy. laitan latvoihin ja annan vaikuttaa jopa 15-20min. kannattaa hiukset pyyhkeen sisään, niin estyy siltä ettei vaatteet/lattiat/huonekalut tms. ole siinä öljyssä :D tämän jälkeen hiukset voi pestä normaalisti. toimii todella hyvin ja hiuksista tulee todella sileät ja hiukset ei ole sähköset! :) ps. tällä keinolla lähtee myös TODELLA hyvin teippipidennykset pois päästä ;)

  hoidan kynsiäni sekä käsiäni Decubal -nimisellä vartalorasvalla. korkean rasvapitoisuuden ansiosta kosteuttaa hyvin kuivat/lohkeilevat kynnet sekä kynsinauhat!

  linduskii@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Arkisin hiustenhoitorutiinini ovat melko tavallisia, mutta viikonloppuisin tykkään sitten aina käyttää kaikkia hiusnaamioita ja mitä nyt milloinkin on kokeilussa. Kynsissä huolehdin siitä, että ne ovat aina siistit, sillä olen asiakaspalvelutyössä ja minusta on tärkeää että kädet ovat huolitellun näköiset.
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Hiusten kanssa mulla on toiminut Cutrinin Repairism sarjan tuotteet ja kynsillä mavalan scientifique. Sekä yhteisesti kynsille ja hiuksille piimax :)

  coammber@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kynsien hoito on jäänyt vähälle vaikka niitä tykkään lakkailla ja koristella mutta tähän asti ei ole vaan ole ollut mitään tarvetta "erikoishoitoihin". Nyt olen huomannut että jotain kyllä pitäisi tehdä, töissä käytettävä käsidesi ja uimahallin kloorivesi on tehnyt tuhoja :(
  Hiuksiini paras hoitoaine on moisture kick, bonacure. Kesyttää karheaa luonnonkiharaa.
  enxs22@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Terveelliset elämäntavat ovat kaiken a ja o! Niillä pärjää jo pitkälle ja hiukset ja kynnet voivat hyvin. millal@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Sekä hiusten että kynsienhoidossa on tärkeää se tavallinen ja arkinen päivittäinen hoito. Hyvät hiustenpesuaineet ja hoitoaineet sekä tehohoitoja silloin tällöin, tietenkin riippuen siitä oman hiuksen tyypistä. Kynsille sitten viilausta ja vaikkapa jotain kovettavaa lakkaa ainakin jos ei erityisemmin halua kynsiä laitella.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Tätä tarvitsin. Hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti ja kynnet katkeilevat. Ihana vajaatoiminta... T. Irma ja mac@netikka.fi

  VastaaPoista
 36. Tällainen kuuri voisi kyllä tehdä hyvää omille ohentuneille hiuksille ja kynsille, jotka eivät koskaan tahdo kovin pitkiksi kasvaa. Yritän ihan peruskeinoin molempia hoidella, mutta kovin hyviin tuloksiin en ole päässyt. Toisilla vaan on luonnostaan nämäkin paremmat ja toisilla huonommat.
  enkulii7@suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Hiuksiin ja kynsiin auttaa monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. Lisäksi kynsille lakkaa suojaamaan ja hiuksia kannattaa käsitellä (värjätä, suoristaa, kihartaa) kohtuudella.
  janita.suominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Hiuksien kanssa muuten menen aika perusasioilla (hoitoaineen muistaminen, juuri omalle hiukselle sopivalla pesuaineella peseminen yms), mutta vältän mahdollisimman paljon erilaisten kuumien rautojen käyttöä ja silloin jos niitä käytän niin levitän hiuksiin lämmöltä suojaavaa ainetta. Kynnet on ollu paremmassa kunnossa kun aloin rasvaamaan käsiä useamman kerran päivässä. Käytän myös kynttä vahvistavaa Sally Hansenin lakkaa. -Milla Ollikainen, milla_ollikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Terveelliset elämäntavat jatkuvasti ovat tietenkin se kaikkein tärkein juttu. Itse en värjää hiuksia, joten värit eivät niitä rasita, mutta muuten kyllä tahtovat kuivua turhankin herkäsi. Erilaisia naamioita ja öljyjä tulee sitten aina välillä käytettyä. Kynsiin käytän kynsinauhavoidetta ja kovettavaa lakkaa ja viileilen ja leikkailen säännöllisesti, sillä en tykkää kamalan pitkistä kynsistä itselläni.
  snow_angel85@jippii.fi

  VastaaPoista
 40. Kynsille suosittelen mavalan hoitotuotteita, sillä ne auttavat yleensä ainakin omissa ongelmissani ja ovat sitä paisti kohtuuhintaisia tuotteita. Hiuksiin käytän tavallisia marketeista saatavia pesu- ja hoitoaineita ja olen aivan tyytyväinen. Joskus hyvin harvoin hemmottelen itseäni ostamalla jotain kalliimpia hoitojuttuja tai muuta vastaavaa :) Säännöllisillä perusjutuilla kuitenkin pärjää pitkälle. Ja lähtökohtana hiusten ja kynsien hyvinvoinnille on tietenkin ihan kokonaisvaltainen hyvinvointi eli terveellisistä elämäntavoista kiinni pitäminen.

  mmaria@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Kynsien huollossa oon maailman surkeimmasta päästä kun töissä ei saa edes kynsilakkoja käyttää. Mutta hiuskikkoja voisin luetella montakin; päällimmäisenä tulee mieleen omenaviinietikka+vesi seos jolla olen korvannut jo kahdenkuukauden ajan hoitoaineen. Mun takkusista ja vallattomista luonnonkihara hiuksista huokuu kiilto ja todellakin silottaa hiussuomuja. Kandee kokeilla! Muuta vinkkiä että pesu vain 2 kertaa viikossa, joskus lipsuu 3. Ja se vedenjuonti! Kauneus tullee sisältäpäin :)

  riikkhaik@gmail.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥