maanantai 5. elokuuta 2013

100 Proof Pink

Yksi ensimmäisistäni, ellei ensimmäinen China Glazen tilattu lakkani on 100 Proof Pink. Muistan että ystävälläni oli tämä ja halusin saada saman ihanan lakan! Oi niitä kultaisia aikoja kun oli halpaa tilata 8ty8:ltä tai H2T:ltä!

Onko kellään muuten tätä? Minusta tämä on parhaita Chinan lakkoja, en ole muistaakseni törmännyt tälläiseen lakkaan jossa on näin paljon hopeaa shimmeriä, se juurikin tekee tästä lakasta niin söpön. Ajan kanssa tämän koostumus on hieman paksuuntunut kuten näillä vanhoilla Chinan lakoilla on tapana. Tantalize Me tapasi roskakorin kun on niin jankkia ja ehkä siitä olisi vielä kertaan riittänyt. Exceptionally Gifted on nätti, sitä on vielä puoli pulloa mutta Ah, se sata vuotta kuivuva koostumus verrattuna uusiin Chinoihin :)Ruffian manikyyrissä käytin alla valkeaa Orly French Tip lakkaa. Meinasin ensin mustaa lakkaa mutta ei pinkki lakka olisi sitä peittänyt :) koristelussa olevat tähdet Sinan Dazzling Stars ovat Cesarista ( klik ) . Ihan kivat tuli, seuraavan kerran toisia värejä. Tässähän on ihanteellista käyttää matta vs. kiiltävä asetelmaa, siitä tulikin mieleen sata muuta yhdistelmää. Itse en seuraavalla kerralla ota kahta paksua cremelakkaa, ei nimittäin olisi kuivuneet ikinä ilman Secheä ( klik ).18 kommenttia

 1. Ihana lakka ja sopii hyvin varmaan vielä kesäänkin :).
  Itse tilaan aina H2T:ltä ja olen aina ajatellut että se on aika halpaa, kunhan tilaa riittävästi että kattaa postikulut..onko jotain parempaa vaihtoehtoa josta voisit vinkata :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan ei..toinen on 8ty8beauty mutta aika samanhintaisia taitavat olla. Aika harvoin nykyään edes tulee tilattua :)

   Poista
 2. Ihan kivat, mutta miksi kaksi samanlaista kuvaa?? Olisi parempi eri kuvakulmista tai eri valossa tai käsi nyrkissä pullon ympärillä jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan ottaa 10 kuvaa joista 2 onnistuu ;) ei mahda mitään. Eri valoissa en ota kuvia, niissä lakan sävy vääristyy. Minulla on oma kuvauspaikka ja oma kuvaustyyli. Ei tuosta ole valitettu, päinvastoin ;)

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet :) noi strassit tuo kivasti särmää ja tyttömäisyyttä :) tyksin tosi paljon :) !

  VastaaPoista
 4. Saako noita china glaze-lakkoja ostettua jostain muualta kuin netistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksistä, oliko Tampereella joku maahantuojan kauppa myöskin? Googleta kun en kännyllä pysty avaamaan montaa sivua :)

   Poista
  2. Kickistä ei ole saanut China Glazea enää pitkään aikaan. Vantaalla Korsossa on Consult Ladyn myymälä, on siis ChG:n maahantuoja.

   Poista
  3. Näin Sissi oikaisee tyhmää :D en ole Kicksiin päässyt enää vuosiin niin en ole ihan ajan tasalla :)

   Poista
 5. Upeet kynnet! Pakko kopsia malli sit kun kehtaan julkaista kuvia vielä kasvatteluvaiheessa olevista kynsistäni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopsi vaan mutta ei ole mun itse keksimä malli :)

   Poista
 6. Tuo on nätti lakka! Mun piti se kanssa kerran kotiuttaa Ebaysta No Way Josen kaverina, ja niissä on tosiaan ikävänä puolena vain se järkyttävä haju...

  VastaaPoista
 7. Todella nätti lakkaus!
  Miten olet toteuttanut puolikuun? Oliko tipit vai ihan vapaalla kädellä olet noin siistiä saanut?

  Tähdet on kivoja, mutta mulla menee niihin hermot - ne kun tuppaavat tarttumaan kärjistään mm. hiuksiin ja vaatteisiin ja eivät sillä pysy pitkään kynsissä. Ainakaan itselläni, joka huseearaa joka paikassa käsineen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä tähdet vähän joka paikkaan tarttuvia koska näissä on terävät reunat :) ihan vapaalla kädellä tein. Pitää olla sellainen lakka jossa hyvä sivellin, tämä lakka oli vähän huono valinta; paksuuntunutta klönttiä. Ilman pikakuivattajaa olisi mennyt hermot :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥