tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tuttua ja turvallista

Tänään pähkäilin pitkään millaiset kynnet tekisin. Kävin lenkillä, keksin ainakin kahdet ihanat mutta aika ei riittänyt niiden tekemiseen joten valitsiin tuttua ja turvallista.

Eli Water Decals tarroja. Tylsää mutta toimivaa.Olen ihan jumittunut Water Decalseihin, ne ovat tarroja parhaasta päästä. Eivät kupruile eikä tarvitse pelätä irtoilemista kesken päivän. Ehkä sen takia näihin aina turvautuu. Nämä decalit olen ostanut joskus eBaystä.Päivän lakkana ihana Orly You´re Blushing. Todella hyvälaatuinen Orlyn lakka, kaksi kerrosta peittää, on äkkiä kuiva ja levittyy kovin siististi. Ei moitittavaa.Onko teillä tälläisiä ns. tuttuja ja turvallisia lakkauksia?

11 kommenttia

 1. Mikä tuon kultaisen cg:n sävy on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa tarkistin tekstin että kaikki ok ja silti se jäi mainitsematta. Eli Golden Enchantment, sitä oli kerros-pari Orlyn päällä :D

   Poista
 2. Mulle turvallisin lakkaus on aina joku glitterpommi-koristeluja ei tarvita,kestää parhaimmillaan koko viikon ja on aina niin helppo lakata <3 Poistaminen on sitten terapeuttista jynssäämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit kyllä kestää mutta se jynssäys. Nykyään olen käyttänyt glittereihin aina sitä Maybellinen purkkia mutta ulkona. Ei pysty sisällä, se haisee niin voimakkaasti!

   http://charmingnails.blogspot.fi/2013/05/testissa-maybelline-express-remover.html

   Poista
  2. Musta se jynssäys on oikeasti aika kivaa! :D stressinpurkua ja silleen :D

   Poista
 3. Minä pelaan usein varman päälle ja lakkaan usein jollain nudella sävyllä, mikä mätsää monien vaatteiden kanssa nätisti. Tulipa muuten mieleeni oletko koskaan ajatellut tägittää postauksiasi kynsilakan värin mukaan? Meinaan jos joskus taas kaipaan uutta nudelakkaa niin tuo Orlyn lakka olisi silloin hyvä palauttaa mieleen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täggäsin nyt tämän harmaaseen :) löytyy sieltä :)

   Poista
 4. Onpas nätit!
  Tuli tilattua pari Chinan uutuutta, feathered finish ja pari a Englandia ois tulossa (saisivat jo tulla, She walks in Beauty ois seuraavana lakkausvuorossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin hyvältä shoppailulta ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥