keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Sensuous

Viimeisimmän Loveit.fi tilauksen mukana sain MeMeMe sarjan Sensuous kynsilakan.Pullon perusteella pidin tätä persikka nudena. Mietin kyllä vähän miten tämä sopii ihonväriini. Yleensä persikat ovat mielestäni enemmän lämpimän ihon lakkoja, ainakin itse miellän sen niin. Ajattelin että laitan tätä 2 ohutta kerrosta jotta lopputulos olisi kaunis ihonvärinen nude. Mutta ei se mennyt niin.

Tämä peittää pitkät kynnet kolmella kerroksella. Koostumus on vähän raidoittuva ja epätasaisesti levittyvä. Eikä väri oikein sovi kylmälle iholle, on selkeästi lämpimän ihon väri. Näyttää kuvissa ihan ok:lta mutta itseä pistää silmään ja häiritsee.Halusin kuitenkin pitää tämän kynsillä kun kerran lakkaamaan aloin. Ja ajattelin tähän sopivan koristelun...pitikin testata näitä uusia decaleita, nämä olen tilannut Chez-Delaneyltä.

Olin ostanut uuden L'orealin lakan Copper Cuff 821. Nämä ovat Limited Edition lakkoja. Kuopion Sokoksella tämä oli toiseksi viimeinen ja myyjä kehotti ostamaan nyt, lisää ei kuulema tule. Sorruin tottakai mutta ei tämäkään ole lakkani. HÖH. Ei nyt mene putkeen :DYksi pikainen arvostelu loppuun. Seche Bright lakan sain Cesarista. Tämä on kynttä vaalentava Whitening aluslakka. Kuten kuvasta näet, taittaa kynnelle vaalean värin. Nyt minun kynteni eivät ole mahdottoman keltaiset, kiitos suojaavan geelilakkauksen. Tässä kynteni ovat luonnolliset, ei siis geelilakkausta koska otan sen kesäksi pois.

Näitä aluslakkoja kysellään, tätä voit käyttää ranskiksessa tai ihan vaan aluslakkana nudelakan kanssa jos haluat peittää oman kyntesi keltaisuutta.

Lisäksi tämä on erittäin hyvä perus aluslakka. Ei lohkeile ja antaa pysyvyyttä lakkaukselle. Minulla on nyt pari aluslakkaa käytössä, tämä ja Poshen pullo joka on ollut avattuna. Mutta niinä päivinä kun on tätä aluslakkana niin lakkaus ei lohkeillut. Tyytyväinen olen siis. Tykkään toki Poshestakin mutta näitä huomioita tekee aina välillä. 

Tämä on hyvä perus aluslakka luonnollista kynttä hakevalle tai paljon ranskista tekeville. Mutta ei ole kynnenkovettaja. Hinta on 16 e, Seche Whitening aluslakkaa saat siis Cesarista, tässä linkki.

Ps. Jos ihmettelette noita kesä vihjauksia tai koppuroita kynsiä niin nämä kynnet ovat toista kuukautta sitten tehdyt, muistaakseni heti sen jälkeen kun poistin geelilakkauksen. Mulla oli vähän kuivemman oloiset ja "käppyröityvät" kynnet geelilakkauksen poiston jälkeen mutta nyt ovat normalisoituneet, kiitos öljyilyn ja rasvailun. 

2 kommenttia

♥ Thanks For The Comment ♥