keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Essie Summer Neons 2013 CollectionVoihan Essie :) postilaatikosta löytyi eilen mukava blogin kautta saatu yllätys, nimittäin Essien tuore Neon lakka kokoelma.Kokoelmasta löytyy 6 neon sävyä joiden alle on tarkoitus laittaa kerros Essien valkeaa Blanc lakkaa. Tällöin neon lakat ovat helpompia levittää ja sävy tulee paremmin esille vähemmillä kerroksilla kun alla on hyvä pohjustus. Blanc on ihan normaali valkea creme lakka.


Tämä ylläri oli ihana, kokoelmassa odotin ihan eniten DJ Play That Song sävyä jota olen vähän himoinnut. Lakka on kyseisen kokoelman nimikkolakka.Aloin tarkastella lakkoja. Hetkinen, kaksi lakkaa näyttävät ihan samanlaisilta, missä se violetti on ?? Ei ole todellista, juuri se puuttuu ja pinkkejä on kaksi samanlaista! Ei voi olla totta, kellä on samanlainen tuuri kuin minulla? 

Mietin tässä että kävikö kellekään muulle näin, varmaan joku muukin sai kyseisen Essie lähetyksen? Eihän kukaan sattunut saamaan kahta violettia? Vaihtarit?? Voin myös ostaa kyseisen lakan jos jollain on ja ei tykkää. Olen nimittäin niin tarkka että haluan kokoelmieni olevan täydellinen ja tämä ei nyt ole. 
Edit. Puuttuva violetti saapunut kotiin :)


En nyt sano sillä että olen epäkiitollinen saamastani tuotelähetyksestä. Mutta olin ehkä vähän pettynyt kun olisin siitä violetista eniten tykännyt ja halunnut muutenkin esitellä koko kokoelman.
Kaiken lisäksi huomasin että sininen pullo on erilainen. Siitä puuttuu valkea Essie teksti. Kaikissa kyllä on suomi suti ja ovat tuttua Essietä mutta outo juttu kyllä! Olenko ainut kelle kävi näin?Varmaan kuitenkin haluatte kuulla lakoistakin jotain :D kuten mainitsin niin suomi sudilla levitys on helppoa. Minulla oli alla yksi kerros Blancia ja jokaisessa swatchissa 3 kerrosta värilakkaa. Mutta lyhyemmät kynnet peittyvät jo kahdella kerroksella. Kuivumisaika on todella nopea, kuivuttuaan satiinipintaisia joten viimeistele manikyyrisi päällyslakalla.

Tiedote kertoo kokoelman olevan saatavissa elokuussa. Mitä tykkäsitte kokoelmasta? Vieläkö Neon lakkoja ehtii tänä kesänä käyttää?
Ps. Myöhemmin lakkauskuvia ;)

18 kommenttia

 1. Voi Essie minkä teit, heti isäkin silmäni Bottle Serviceen. :)

  Sulla on muuten tuhat lukijaa Bloglovinin kautta, aika hieno tasalukema :) Kiinnitin vaan huomiota kun etsiskelin yhtä tiettyä lakkaa vanhemmista postauksistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D Bottle Service on muuten vähän pinkimpi, nyt näyttää vähän liian punaiselta. Neonit on vähän hassuja kuvata välillä...ai on, en ole huomannutkaan...äsken niitä oli joku pari sataa? Että mä olen vähän huono välillä :D kivahan se on, kaikki pääsevät kyllä mukaan syksyn synttäriarvontaan. Niin kivoja palkintoja että itsekin haluaisin voittaa sellaisia :)

   Poista
 2. Mulla kävi Cesarsshopin kanssa kerran tuollainen, sain kaksi valkoista Konad-lakkaa, vaikka piti tulla sen toisen valkoisen tilalle top coat.

  Haha, kyllä muakin vähän pänni sillon, mutta ostin sitten top coatin erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostitko siis vai sait esiteltäväksi? Jos ostit niin siitä olisi ehdottomasti pitänyt huomauttaa :) vahinkoja kyllä sattuu, itsellekin! Ihmisiä vaan ollaan mutta minusta jännä että valmiissa paketissa oli 2 samaa ja yksi erilainen sininen pullo.
   Ihana ihminen L´orealilta oli laittanut mailia että lähettää minulle puuttuvan violetin, tosi kiva :) olisin sen ostanut kaupasta, se kuitenkin näyttää ihanan sähäkältä.

   Poista
 3. Mua ei neonit kiinnosta oikeastaan yhtään, joten en tästä kokoelmasta ole hankkinut mitään enkä hankikaan. Mulla kiiluu silmät jo Essien syyskokoelmaa odotellessa, siinä on ainakin kaksi lakkaa jotka on pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voitko linkata :) himoitaan yhdessä! Essiet on kyllä hyviä hankintoja, tuo suomi suti on ihana! Aina olen tykännyt Essien lakoista, ihan kynsifriikki "urani" alkuajoista asti. Nyt Essie on parantanut suomi sudin ansiosta sekä tottakai se että niitä saa ihan marketista, on iso plussa :)

   Poista
 4. Hei!

  Suosittelin blogiasi omassani, toivottavasti tämä sopii?

  Onko tuo "suomi suti" siis ihan tuolla nimellä vai joku lempinimi tälle sudille? Jännä homma, että juuri se himoittu lakka puuttui! Onneksi järjestyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä, kiitos :) eikös se ole lempinimi, minullekin jostain tarttunut?

   Poista
 5. Mä JUST äsken kävin hipelöimässä noita kaupassa, mutta ne ei näyttäny siinä kovin neonvärisiltä, joten päätin että käyn ensin katsomassa jonkun blogista swatchit että onks ne oikeesti kirkkaita... Ja kuinka ollakaan kun kirjauduin Bloggeriin, olit postannu aiheesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö osasin hyvään saumaan postata ;) minusta tuntuu että nuo pinkit ois sun värejä? Valkea lakka kannattaa olla alla niin neon väri on parhaimmillaan ;)

   Poista
 6. Tuo oranssi on oikeastaan hieno, vaikka neonit ei niin mun juttuni olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi oranssi, varpaissa makea jos ei niin sormissa rohkene käyttää :)

   Poista
 7. Kai sä arvot lukijoille tuon ylimääräisen Bottle Servicen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tarkoituksena ;) Bottle Service tulee olemaan mukana syksyn arvonnassa.

   Poista
 8. En siis ollut ainoa tuon pullon hämmenyksen kohdannut! Mulle ei siis lähetetty tosiaan mitään kokoelmaa, mutta sain tuttavaltani Essien - Rock the boat:in. Siinä ei kanskaan ollut tuota Essien tekstiä. Ja suomi suti oli ihan normaalisti. Kummallista! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulema valkea tekstitön pullo on vanhaa mallia mutta uudella sudilla. Pullot päivitetään pikku hiljaa uudempiin valkea tekstisiin, näin kertoo L´orealin edustaja :)

   Poista
 9. Onkos se suomi suti nyt siis nimike leveälle Essien sudille?
  Nimittäin anttilasta ostin Essien leveällä sudilla, joka on rakkautta, mutta taas Cesarsilta tilattuna sain kaposen, joka kyllä pilasi DJ:n... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarin lakoissa on kapea suti. Voi kun olisit täältä katsonut, olen sen useaan kertaan maininnut! Suomisuti on juurikin se ihana leveä suti :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥