sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Color Club Halo Hues - Kismet & Cloud Nine

Kesä ja hologrammilakat. Ne kuuluvat yhteen.Tänään kynsissä upeita Color Club Halo Hues kokoelmien hologrammilakkoja.Lakat on saatu CesarsShopista joka myy kyseisiä kokoelmia ( klik, klik ).Vaaleanvihreä sävy on nimeltään Kismet ja vaalea violetti Cloud Nine. Molempia 3 kerrosta. Täydellistä levittyvyyttä ilman kaljuuntumista, nopeaa kuivumista ja sileän kaunista lopputulosta.


Mutta mikä siinä on ettei näiden kuvaus ikinä tunnu onnistuvan?Tosi turhauttavaa. Lakkaat ensin kynsiä n. tunnin. Sitten menet ulos kuvaamaan, minulla kun on tapana kuvata lakat luonnollisessa valossa ja holot auringossa. Salamaan en enää mielellään turvaudu.Olet erittäin onnellinen siitä että Hei nyt tuli kauniita kuvia! Menet koneelle, lataat kuvat, vähän käsittelet niitä, lataat blogiin ja esikatselet. Mitä vattua? Ihan pikselöityneitä ja törkeitä! Mistä se johtuu? Tässä vaiheessa rupee syömään naista. Kaikki kuvat takaisin alkuperäisiksi, ei muokkauksia vaan lataan ne suoraan tähän. Silloin ne näyttävät suht asiallisilta.

Mutta jotenkin kamera syö värejä tai aina kuvat ei auringossa onnistu. Mistähän johtuu...tätä ongelmaa esiintyy vain hololakkojen kanssa. En tiedä onko muilla vastaavaa ongelmaa? Harmittaa vähän ettei lakkojen täydellisyys näy kuvissa kunnon efektinä kun kamera jotenkin syö värejä...ja jos muokkaat kuvaa niin kuvat pikselöityvät. Mutta vain hololakkojen kuvissa? Wtf? Auttakaa nöret :)

12 kommenttia

 1. En tiedä tuosta teknisestä puolesta, mutta tuntuu että holot ylivalottuu eli palaa puhki - auttaiskohan lyhyempi valotusaika? Pitää muuten kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten voisi, kiitos vinkistä :) pitää etsiä kameran ohjekirja, toivottavasti ei hävinnyt muutossa :D

   Poista
 2. Nää on mun ikuisuus himotuslistalla.. <3 Koko Halo Hues kokoelma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata ikuisuuksia odotella, saattavat loppua jossain vaiheessa ;)

   Poista
 3. Mä tahtoisin kokeilla tuommoista, mutta vaaleanpunaisena. En kaikkiin kynsiin, mutta vaikka nimettömään jonkun ihanan cremen vaaleanpunaisen kanssa. Jäisi kyllä lopulta varmaan käyttämättä... :/ olen niin jumahtanut perus punaisen ja pinkin sävyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyy vaaleanpunaisina, Halo-Graphic on se sävy :)

   http://charmingnails.blogspot.fi/2013/06/halo-graphic.html

   Poista
 4. Kiitos, tuo Kismet lähti tilaukseen. ;)

  VastaaPoista
 5. Ooh, on ne nättejä silti! Cherub:han mulla olis kesälakattavaksi.

  VastaaPoista
 6. nää kuvat on kyllä ihan riittävän hyviä aiheuttamaan mulle ihan jäätävän himotuksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D kiva kuulla että nämä ovat jollain tapaa hyviä kuitenkin :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥