lauantai 29. kesäkuuta 2013

Vinkki violettien lakkojen ystäville / L´oreal 829

Kävin Prismassa. Kävelin uutuus lakkahyllyn ohi. Bongasin tämän. Apua, se on täydellinen dupe Color Clubin Express Yourself / Disco Dress lakalle!!! 

Tätä ei voinut jättää hyllyyn. Kannattaa käydä bongailemassa, on tosi ihana sävy! Tämä maksoi 4,70 e. Löytyy Lorkun uutuuksista. 

Koostumus on ohut vesimäinen creme. Levittyy aavistuksen epätasaisesti, vasta kolmas kerros peittää kaljut kohdat. Mutta annan anteeksi koska väri on harvinaisen kaunis violetti ja tälläistä bongaa harvoin lakkahyllystä marketissa. 

Koostumus siis häviää Color Clubille joka peittää kahdella kerroksella ja on paksumpaa creme lakkaa muutenkin. Kuivuttuaan 829 on satiinipintainen. Kuvissa ja kiekolla päällyslakkaa.

Mutta voi kurjuus kun näin nämä kynnet seuraavana päivänä auringonvalossa. Kaljut kohdat paistavat kyllä aika paljon lävitse. Ilmeisesti minun olisi pitänyt tajuta laittaa alle valkeaa creme lakkaa. Ilmeisesti 829 on neon lakka omalla tavallaan ja vaatii valkean lakan alle ollakseen kynnellä tasaisen täydellinen.

Mutta nyt voin sanoa olevani yhden asian viisaampi. Seuraavan kerran toisella tavalla. Tykkään silti lakasta erittäin paljon, kaljut paistavat vain auringossa eivtkä niinkään vaikka kaupassa, ihmisten ilmoilla jne.
Ja lähikuvat eivät anna mitään anteeksi. Mutta tarkoitukseni ei ollut lakkaa haukkua, ostakaa vaan ihmeessä :D on nätti väri ja jos olet etsinyt dupea mainitsemilleni lakoille niin tämähän se on.

Mainittakoon vielä että kuvani eivät tee tälle upealle lakalle ollenkaan oikeutta. On ihan sikahieno violetti. Nytkin näppäilen tässä läppäriä keittiön hämyssä, tämä näyttää syvän violetilta eikä noin haalealta kuin tuossa yläpuolella olevassa kuvassa.

Vai onko joku jo ostanut kyseisen lakan? Aiotko ostaa tai ainakin harkita?

10 kommenttia

 1. Onneksi mulla on CC Disco Dress, on ihan täydellisen sävyinen ja hyvälaatuinen :) Tykkään kovasti! Kiva kumminkin, että markettiin on tullut samantapainen sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Express ja monesti meinannut Disconkin ostaa varalle. On kyllä ihana violetin sävy :)

   Poista
 2. http://anzq-keepyourfaith.blogspot.fi/2013/06/nothing-but-nails.html

  VastaaPoista
 3. ite en ostais lorealia, koska testaa tuotteet elaimilla.
  ei oo a tai o mis on pisteet tas ipadil :D

  VastaaPoista
 4. Sellainen sininen Azur Fluo tai vastaavan niminen on kans tuommoinen, piti laittaa neljä kerrosta, mikä on hassua niinkin tummalle lakalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoinkohan myöskin sitä sinistä...no seuraavan kerran valkeaa lakkaa alle, annan kyllä anteeksi peittämättömyyden koska kyseessä on niin kaunis violetti lakka ;)

   Poista
 5. Mavalan Samarkand on kait kans aika lähellä tota sävyä. Ihan mielettömän nätti violetti. Itsellä joku täysin tuntematon mies kehui kynsiä ohimennen, kun testasin sitä ekan kerran :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥