keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Seche Ultra-V Top Coat

Sain Seche Ultra-V Top Coatin CesarsShopista ja lupasin kertoa teille tuotteesta enemmän. Olen nyt käyttänyt sitä manikyyrissä ystävälleni sekä omissa kynsissäni.

Ystäväni S halusi kynnet Tukholman reissulle. S on kotiäiti joka puuhailee kotihommia ja hoitaa lapsia. Ei varmasti ennätä joka välissä laittaa hanskoja käsien suojaksi joten Ultra-V Top Coat joutuu nyt tositoimiin. Tiedän S:n joskus järsivän kynsinauhojaan vaikka hoitaa ja lakkailee kynsiään. Nyt annoin totaalisen kiellon räplätä kynsillä mitään jos vain mahdollista. 

Minulla oli kaikki tarvikkeet mukana, tarvittaessa olen liikkuva mnikyristi ;)

Kynsillä oli lakat Poshe aluslakka, OPI Did You Ear About Van Gogh, OPI Pirouette My Whistle ja koristeluissa Konad laatta m2, leimaukset China Glaze Harmony. 

Kovetin Ultra-V Top Coatia uunissa 4 minuuttia. Peukalo erikseen.
Omissa kynsissä Orly French Tip, Color Club Mamba ja koristelussa Konad laatta m21, leimaukset musta, punainen ja valkea Konad laatta.S:n kynsissä Ultra-V ei sotkenut leimauksia koska valitsin tarkoituksella sellaisen leimauslakan joka ei leviä. Laitoin myös Ultra-V:tä ohuesti ettei vaan lähde liuskana. En halunnut pilata S:n kynsiä kun en tiennyt yhtään miten Ultra-V käyttäytyy.
Omissa kynsissä minulla oli helposti sotkeentuvat Konad lakat eli musta valkealla pohjalla. Ultra-V valitettavasti sotki leimauksia kuten vähän arvelinkin. Laitoin Ultra-V:tä paksumman kerroksen itselle jotta ei sotke leimauksia pahemmin ja ihan vain testin vuoksi, onko kerrosten paksuudella väliä.Testitulokset. 
S:lle kynnet tehtiin sunnuntaina, reissu oli torstaina. Kynnet pysyivät moitteettomina lauantaihin asti jolloin alkoi tulla pientä repeilyä. S suojasi kynsiään todella huolella. Eli tässä tapauksessa pysyvyyttä oli lähes viikko!

Omalta osalta Ultra-V pysyi pari päivää, oikeastaan kolmantena päivänä rupesi irtoilemaan. Liotin käsiä siivousvesissä, tein kotitöitä enkä varjellut lakkausta oikeastaan yhtään. Ripustin kosteita pyykkejä, putsasin lattiakaivoa...Huonompi pysyvyys johtuu varmuudella vedessä liottelusta, sitä kun ei mikään lakka tahdo kestää. 

Eli tyytyväinen olen ja voin suositella! Kukapa ei haluaisi manikyyrin pysyvän hyvänä lähes viikon. Itse miellän tämän tavallisen lakkauksen ja geelilakkauksen välimuodoksi tavallaan, salonkimainen lopputulos mutta lähtee pois kynsilakanpoistoaineella normaalisti.

Ultra-V on notkeaa, ohutta ja helposti levittyvää. Ei mene kynsinauhoille kunhan osaa hallita tämän / geelilakan tapaisia lakkoja. Eli ei liian paksusti koska et saa siistittyä kynsinauhoja. Tämän lopputulos on todella kiiltävä ja kaunis.

Ultra-V Top Coat maksaa 16 e ja sitä saa CesarsShopista, tässä linkki.
En saa provikoita myynnistä/klikkailuista ;)

4 kommenttia

 1. Ystäväsi kynnet ovat hyvä esimerkki siitä, että kynsistä saa näyttävät, vaikkei niissä olisikaan kovin paljoa pituutta. Ilman lakkaa lyhyet kynnet ovat todella surkeat nysät. Ainakin itsellä.
  Omien kynsiesi väriläiskät ovatkin mielenkiintoiset. Olisi voinut luulla, että ne on "läiskästy" kynsille, vaan että laatalla. Ooh.
  Laattatekniikasta ei ole mitään havaintoa, pitäisiköhän tutustua/kokeilla? Kiitos inspiraatiosta, taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) laatoilla leimaus on helppoa, kannattaa tutustua. Kyllä lyhyistä kynsistä saa kivat mutta itselle ei sellaiset sopisi ;)

   Poista
 2. Kiitos tästä, nyt uskallan tilata tämän kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulethan kertomaan sitten mitä tykkäsit ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥