tiistai 11. kesäkuuta 2013

Orchidee Rose

Yves Rocherin pienet söpöläiset testiin :) Retropical kesälookin minisöpis Orchidee Rose on väriltään hauska retro oranssi! Vähän sellainen rusehtava 70`s väri. Joku inhoaa, minä rakastan tälläisiä vähän erikoisia. Ihan tylsää olla massan mukana ;)
Lakkaaminen oli vähän hankalaa. Mini-minipullo, pitkät kynnet ja tutiseva käsi, pullo polven päällä. Valkea sohva ja valkea matto :D 
Mutta siis oikeasti, on tämä minipullo sudin kanssa jo aivan liian mini, 2 kerrosta kyllä peittää ja levittyy ihan siististi. Lopputulos olisi vielä parempi jos sivellin olisi normaalin kokoinen. 
Silti olen kyllä tosi tyytyväinen lakkaan, tämän kyllä käyttää äkkiä pois koska koko on soma 6 ml. 


Positiivisesti yllätyin pysyvyydestä, ei lohkeillut ekana päivänä yhtään vaikka aika rohkeasti liottelin käsiä vedessä ilman hanskoja siivouspuuhissa. Hyvä siis, joskus ketuttaa kun illalla lakatut lakat lohkeilevat jo aamulla. Oma moka, en aina muista suojata käsiä vaikka siitä aina teille paasaan!


Nimettömässä on Shimmer Polish lakkaa Vivian, leimaukset Konad m26 ja leimauslakka Konad White Pearl. Tavallinen White lakka muuten leimaa/peittää paremmin kuin tämä Pearl versio jos olette ikinä miettineet ;) päällyslakkana Seche Vite pikakuivattaja.

Tätä Yves Rocherin lakkaa saa tämän linkin takaa 2,90 e hintaan . Linkki on mainoslinkki.
Lakat ovat Limited Edition tuotteita joten ei kannata miettiä pitkään ;)


Ostin muuten yhden kivan varvaslakan jonka tahdon esitellä teille. IsaDora lakka Atlantis on karkkimaisen pastellinen vihreän sävy. En tiedä toistuuko kuvissa oikein mutta tosi makea lakka on. Koostumus on creme ilman kimalluksia ja hyvin levittyi. Taisi maksaa n. 8 e Sokoksella :) onko kellään tätä, näyttääkö kuvissani edes suht oikealta? Joskus vihreitä lakkoja on tosi hankala kuvata, mikähän niissä on niin hankalaa...


6 kommenttia

 1. Aika hurjat nuo varpaat! 8) Et ainakaan tarvitse heijastimia!
  Sellaiset vajaassa päivässä lohkeilevat lakat ovat syvältä. Olenkin kovin innostunut Tarjoustaloissa myynnissä olevasta Kone-sarjasta. Nyt kynsissä erästä väriä, joka on pysynyt lähes virheettömänä jo toista viikkoa! Kärjistä olen hieman korjaillut. Värivalikoima laajenee jatkuvasti ja se hinta, 3 pulloa 5 €:llä!
  Ja ps. 2 kpl uutta When Monkey´s Fly:tä haettu kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uusista apina lakoista :) IsaDora on pysynyt kyllä hyvin, taitavat olla jo neljättä päivää eikä kyllästytä ;)

   Poista
 2. Ihanan kesäiset lakat!♥
  http://choconailsbyhanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kesällä voi käyttää värikkäitä lakkoja :)

   Poista
 3. Suuri, kaunis ja ylenpalttinen kiitos arvonnan voitoista! Sain paketin tänään. :)
  Olen ihan haltioissani!
  Toivottavasti muuttonne on sujunut hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, toivottavasti niille on käyttöä. Kyllä tämä muutto tästä, nyt olen ekaa yötä yksin täällä kissojen kanssa. Huomenna teemme veljeni kanssa lopullisen muuton. Ihana talo tämä on <3

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥