sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Maximillian Strasse Her


Essie Madison Ave-hue kokoelman outo lintu Maximillian Strasse Her on vähän odotellut jonossa vuoroaan. En aluksi päässyt väriin sisään, sitten se rupesi vähän kiehtomaan ja lopulta yllättäen pääsi kynsilleni Tyky-päivään :DEn halunnut mitään tietyn värikästä tai liian räväkkää joten päädyin tälläiseen neutraaliin lakkaan. Sananmukaisesti neutraali tämä ei kyllä ole mutta ymmärtänette pointin. Piti sopia asuun ja meikkiin joita en ollut edes valinnut kun kynsiä aloin edellisenä iltana tekemään.Maximillian Strasse Her viehättää varmasti monia mutalakkojen ja murrettujen sävyjen ystäviä. Kun tätä vähän googlettaa niin paljastuu monia eri värisiä kuvia. Tämä varmaan riippuu ihonväristä millainen tämä katsojan silmissä on.
Itse näen tämän harmaanvihreänä jossa on hitusen sinertävyyttä seassa. Laatu on sitä mistä Essie on tunnettu. Levittyy kauniisti ja lopputulos on erittäin siisti. Tätä riittää kaksi kerrosta.
Oli vähän hankaluuksia päättää koristeluja, tähän väriin kun sopii lähes mikä vaan. Mietin kultaista ja hopeaa. Jotain glitteriä kenties? Mutta lopulta päädyin Chez Delaneyn Water Decals tarroihin, kaikkiin muihin kynsiin laitoin iki-ihanaa L´oreal Confettis lakkaa.Essien sekä Lorkun lakat saatu blogin kautta.Lopuksi hyvin harvinainen asukuva. Tyky päivässä oli siis urheilua ja vapaata olemista. Jatkoille en lähtenyt joten vaatetus oli rento ;)

Hei muuten, älkää ihmetelkö ensi viikon harvaa postaustahtia. Pääsemme muuttamaan uuteen kotiin torstaina! Olen niin onnellinen, pääsen pois kaupungista maaseudun rauhaan. Lupaan tehdä teille postausta uudesta kodista, se onkin sellainen vanha talo jossa on ihan oma tunnelmansa. 
Bloggaaminen ei suinkaan lopu mutta pientä hiljaisuutta luvassa ennenkuin saa tietokoneetkin paikoilleen ja ylipäätään asetuttua. Kännykän päässä kyllä olen vastaamassa kommentteihin ja kysymyksiin ;)

20 kommenttia

 1. Confettis on aina nii ihana <3 ja noi degalssit, tahtooo! Tuo essie on kyllä aika kivan näköne vaikken yleensä tykkää vihreestä tai mutalakoista. :)

  Ps. Mul on samanlaine peili ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki näissä kynsissä oli ihanaa :) ehkä Essie oli kuitenkin paras oudon ja ihanan värinsä vuoksi ;)

   Poista
 2. Aika kiehtova tuo essie.. Mietin pitäiskö ostaa vai ei.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vielä mietit? Pitäisi tietenkin ;))

   Poista
 3. Höh! Taas mun kommentti on hävinnyt. :(
  Ei siinä mitään tärkeää ("ylläri"), kunhan marisin (ja yritin kerätä sympatiaa) lattialle tiputtamastani OPIn When Monkeys Fly -lakasta, josta tuli heti lempparini. Ehtihän se olemaan viikon jo omanani...
  Hienosti muuten olet taas kalastellut sattumia lakkapullosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta julkaisin joten ei ollut kommentti kadonnut :) osanottoni, varmasti harmittaa!

   Poista
  2. Oletko muuten tutustunut Mimax -verkkokauppaan?
   Sieltä tilasin kaksi uutta, kun meni totaalisesti hermo. Nopea toimituskin. :) Eilen illalla sattumalta bongasin.
   (Voit poistaa edellisen kommentin, ettei ole tuplana, kiitti).

   Poista
  3. Olen tilannut tarroja, nopeasti tulivat :)

   Poista
 4. voi e nuo perhoset sopii täydellisesti tuohon harmaasee lakkaan :3

  VastaaPoista
 5. Miten saat ton konfettis lakan puhdistettua kynsistä pois ? Itselläni sama lakka eikä lähde millään kynsilakan poistoaineella pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä saan sen pois ihan normi poistoaineella. Saa toki hinkata :)

   Poista
 6. Juu kyllähän se siitä lähtee vartin hinkkauksen jälkeen mutta kynsilakan poistoaine ei oo mitään kauheen hyvää tavaraa kynsille etenkään jos sitä joutuu hinkkamaan..kynnet vaan kuivuu ja sitä rataa.. Mites ne sitten saa siitä parempaan kuntoon ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukaista kynsien huolto postauksia. Öljyämällä, rasvaamalla :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Kynsien%20huolto

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥