keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Hibiscus Rouge

Yves Rocherin Retropical kokoelman toinen lakka Hibiscus Rose on kaunis kesäinen oranssi.Koostumus on ohuempi ja vetisempi kuin toinen kaverinsa. Lyhyet kynnet saavat peittävyyden jo kahdella kerroksella. Pitkiin joutuu laittamaan kolme jos ei halua että kuultaa yhtään. Levitys on hankalaa minipullolla, minisudilla ja pitkillä kynsillä. Kovin moneen lakkauskertaan tämä ei riitä jos otetaan mitta minun kynsistäni. Veikkaan 4-5 kertaa, pullosta nimittäin kului jo 1/3 osa! Mutta ei ole hinnalla pilattu, kyllä tätä kesävarpaisiin sutii ;)Mutta lopputulos palkitsee, herkku hedelmiä löytyi Bundle Monsterin laatasta :) pikakuivattaja Seche Vite CesarsShopista.

Jos ihastuit lakkaan niin tässä on (mainos) linkki siihen. Kannattaa olla nopea, ovat Limited Edition tuotteita! 

14 kommenttia

 1. Mä en vaan käsitä että miten jollain voi olla noin kauniin malliset kynnet. Onko sulla mitään postausta jossa sulla olisi lyhyet kynnet?:) (jos on niin viitsitkö linkata) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen että joissain tosi vanhoissa China Glaze postauksissa olisi lyhyet kynnet ;)

   Poista
 2. Kivan värinen lakka. Tilasin sen sinisen ripsarin ja pari kiiltoa kun ei enää liikkeessä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ripsari kyllä sopii sulle, toisin ku mulle ;)

   Poista
 3. Ihanan kesäinen oranssi!
  RAKASTAN!

  VastaaPoista
 4. Ootkos ikinä kokeillut gina tricotin lakkoja ? Upea valikoima ja hyvän laatuisia hintaansa nähden. Jos olet niin mitä mieltä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen silmäillyt niitä Ginassa. Voisin ostaa kun seuraavan kerran siellä käyn, mikäli löytyy joku sävy jollaista ei ole. Hinnalla niitä ei ainakaan ole pilattu :)

   Poista
 5. Mitä mieltä oot mavalan kynsilakoista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niitä aikoinaan käyttänyt ja lähinnä on jäänyt huonosti levittyvät/kuivuvat lakat mieleen. Pienet pullot, kallis hintaa. Ei sillee kiinnosta merkkinä :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥