perjantai 28. kesäkuuta 2013

Halo-Graphic

Kesä tulee, mitä se tarkoittaa? Hologrammi lakkoja tietenkin :)

Hololakkoja minulla on ennestään vaikka kuinka paljon mutta vähän tekee mieli lakkailla uudemmilla. Parhaita viimeksi tulleita ovat ehdottomasti Color Clubin Halo Hues lakat. Näitä löytyy kahta eri kokoelmaa ja montaa sävyä.Tänään käytin sävyä Halo-Graphic joka on saatu CesarsShopista. Cesars myy Halo Hues hololakkoja, tässä on linkki tänään esittelemääni sävyyn, löydät näitä lisää Cesarin sivuilta.

Halo-Graphic on varmasti monelle mieleinen pinkki sävy. Levittyy todella hyvin eikä tarvitse alle omaa hologrammi lakan aluslakkaa. Kuvissani lakkaa on laitettu 2 kerrosta. Sopii hyvin pikaisiin lakkailuihin koska kuivaa niin nopeasti.Oletteko käyttäneet hololakkoja enemmän kesän tullen?

12 kommenttia

 1. Hih ostin just tän saman sävyn <3 laitoin juhannuksena kynsille, ja kyllä kaverit ihaili! :) eräs ihastui tohon niin paljon, että taidan tietää, mitä kyseinen nainen saa seuraavana syntymäpäivänään! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana lahjaidea, kaverisi varmasti ilahtuu kovasti :)

   Poista
 2. Holoissa on kyllä jotain niin paljon enemmän kesällä kuin talvella! Pitäisi itsekin ostaa joskus noita CC:n holoja, itsellä vain CG:n.

  VastaaPoista
 3. voi miten kaunis lakka!

  VastaaPoista
 4. Miksi juuri kesällä ? Minusta tuo hologrammi tuo talvisen hehkun ...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä aurinko tuo holojen kuvion esiin, ei se näy talvella ollenkaan :(

   Poista
 5. Ihana on kyllä sävy ja hohto, ehkäpä nää holotki menee hankintalistalle ;) Ja muuten pakko kertoo, et tänää ostin L'Orealin Top coat Confettisin ku oli alessa ja olin jo ihaillu sitä täällä blogissa... :D

  VastaaPoista
 6. Mistä colorclub lakkoja saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CesarsShopista, tekstissä oli kyllä maininta ja linkki mutta tässä vielä :)

   http://www.cesarsshop.fi/color-club-c-214.html

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥