lauantai 8. kesäkuuta 2013

French Rose

Nyt olen saanut esiteltyä teille kaikki Snowcrystal 2013 kevät-kesäkokoelman lakat. Viimeisenä French Rose. Vaan ei vähäisimpänä.

Panttasin tarkoituksella parhaimman väristä viimeiseksi. Pullossa tämä näyttä niin sievältä, tässä näkyy olevan myös hentoa hopeista shimmeriä. Tosin se ei näy kynnellä.


Väriltään French Rose sopii paremmin lämpimälle iholle, on koralliin taittava hot pinkki. Oikea kesälakka. Jos haluat hankkia yhden kivan ja ei niin tavallisen pinkin niin tässä yksi hyvä vaihtoehto. Itse jätän tämän varvaslakaksi koska lämpöisyys vähän riitelee sormissani :) varpaisiin ihan täydellinen, näyttää ihanalta sandaaleissa.


Koostumukseltaan pigmenttistä, paksua. 2 kerrosta peitti hyvin. Tasalaatuinen Snowcrystal lakka. Tätä saa Kicksistä ja n.8 e hujakoilla pyörii hinta.


Nimettömässä L´oreal Confettis ja muissa kynsissä leppikset Konad laatasta m30. Päällyslakka Seche Vite Fast Drying Top Coat.


Ps. Ihan huomaamatta olen esitellyt aika monta pinkkiä teille tällä viikolla :D mutta ei kai se haittaa ;)

2 kommenttia

 1. Ihanat kynnet<3
  Hei ni tässä miula ois semmonen pieni kysymys kun, että miten voi ottaa kestolakkauksen kotona pois, vai pittääks se mennä poistattamaan johonki kynshoitolaan tai jonnekki? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi antaa kulua pois tai muhittaa asetonissa :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥