keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sally Hansen Diamond Flash Top Coat

Sally Hansen merkin maahantuoja lahjoitti minulle kokeiluun Diamond Flash pikakuivattajan.

Fast Dry Top Coat tarkoittaa pikakuivattajaa eli päällyslakkaa joka kuivaa nopeammin kuin normaali päällyslakka. Diamond Flash pikakuivattaja lupaa kynsilakan kuivuvan 60 sekunnissa ja lupaa antaa suojan lakkaukselle. Timanttihiukkaset kovettavat kynnen ja tuovat kynnelle suojakilven kolhuille ja lakkauksen lohkeilulle/murtumiselle. Mielenkiintoiset lupaukset!Erona aiempaan käyttämääni Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattajaan huomaan tämän olevan paljon ohuempaa. Tätä voi laittaa 1-2 kerrosta. Itse olen tottunut laittamaan päällyslakkaa vain yhden kerroksen.

 Diamond Flash on kuitenkin niin ohutta ja siististi levittyvää että kokeilin sitä myös sillä tavalla että ensin yksi kerros, annoin kuivaa viitisen minuuttia ja levitin toisen ohuen kerroksen. Testailin vähän onko eroa 1-2 kerroksen laittamisessa ja lakan kestävyydessä. Mielestäni ei, hyvä pito molemmin puolin.Diamond Flash antaa hyvän kiillon, kynnet näyttävät jopa geelatuilta etenkin jos on tälläistä nudelakkaa. ( IsaDora Pastel Pink )Jos laitat tätä Konad leimausten päälle niin kannattaa antaa leimausten kuivahtaa vähän. Muuten saattaa levittää. Muuten kyllä erinomainen koristelujen, leimausten ja tavan lakkausten kanssa. Oikein mainio perus päällyslakkaa. 

Kuivattaa lakat äkkiä mutta ei Seche Viten tai Inm:n veroinen joita pidän ihan parhaina. Suosittelen tarttumaan pulloon, tätä löytyy Anttiloista, Cittareista, Keskiseltä, Hki Stockkalta. Hintaa n. 10 e. Meni omiin suosikkeihin ja jos ostan merketista päällyslakkaa niin ostaisin ehdottomasti tätä.

Mitäs kokemuksia teillä löytyy Diamond Flash päällyslakasta?

16 kommenttia

 1. Antaapa ihan upean kiillon kynnelle! :) Täytyy varmaan itsekin hankkia tuo, näyttää ja vaikuttaa sun arvioiden mukaan tosi hyvältä markettivaihtoehdolta esim. justiinsa Sechen ja Inm:n korvaajaksi :)

  VastaaPoista
 2. Aada: Mutta kuten tekstissä sanoin niin ei INM:n ja Sechen veroista kuitenkaan :) tämä ei ole niin paksua tai ääh...miten selittäisi? Tämä on ohuempaa ja vähän normaalin päällyslakan oloista enemmän.

  VastaaPoista
 3. Hyvaa vappua,kiva kun oli uusi postaus!

  VastaaPoista
 4. Pari pulloa olen jo Diamond Flashia käyttänyt. Ehdottomasti mun suosikki päällyslakka :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Hyvää vappua ja terveisiä remontin keskeltä ;)

  Nymphadora: Kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä ehdottomasti paras pikakuivattavista päällyslakoista joita oon kokeillut. :)

  VastaaPoista
 7. Mitähän teen väärin kun mulla toi lähtee liuskoina pois jo seuraavana päivänä... Laitan yhden kerroksen ja yleensä vaan tota enkä muuta lakkaa alle. Ehkä vika siinä. Mutta tulee tosi kiiltävä ja oma kynsi tuntuu vahvemmalta. Käytän tota myös koristeiden kiinnitykseen geelien päälle ja toimii hyvin. Kuivuu nopeasti.

  VastaaPoista
 8. Inkku: Onpa mukava kuulla että tykkäät :)

  Anonyymi: En nyt ymmärtänyt täysin sori! Mutta itse käytän geelilakkojen kanssa geeli päällyslakkaa, en normaalia? Aina kannattaa käyttää aluslakkaa, normi kynsilakkaa ja päällyslakkaa niin pysyy parhaiten. Lakat ei pysy ilman aluslakkaa :) tämä on mun mielipide.

  VastaaPoista
 9. Meinaako edellä oleva anonyymi, ettei ole laittanut kynnelle mitään muuta, kuin tuota päällyslakkaa? Ei se varmaan pelkästään pysykään. Kannattaa laittaa aluslakkaa AINA. Vaikka sitten mielummin sitä pelkästään, jos ei jaksa kuin yhdellä purkilla sutia...

  Juuri heitin roskiin oman purkkini tuota Sally Hansenia. Oli kyllä aika hyvä pikakuivattaja ja mielestäni säilyi käyttökelpoisena montaa muuta pidempään. Omani ostin alunperin hätävaraksi ja se oli avattuna monta kuukautta, varmaan lähemmäs vuoden ja vasta ihan viimeiset pullon pohjat alkoivat venyä niin, ettei voinut enää käyttää. (joo kaikki varmaan ymmärsi, etten tarkoita korkki auki)
  -vanilla

  VastaaPoista
 10. vanilla: On kyllä hyvin säilynyt :) minäkin olen sitä mieltä että jos kynnellä on pelkkä päällyslakka niin ei se pysy koska sitä on tarkoitus laittaa kynsilakan päälle nimensä veroisesti ;)

  VastaaPoista
 11. Ja jos jaksaa vain yhdellä sudilla sutia niin ainakin Essiellä on 3 in 1 lakkoja joissa kovettaja/aluslakka/päällyslakka samassa.

  VastaaPoista
 12. Ah, vihdoinki tää postaus :)
  Mä en kyllä ymmärrä, etä mitä teen väärin kun en tälle lämminny. Ammattina kosmetologi, joten muutamat kynnet tullu jo kouluaikoina lakkailtua joten uskoisin tekniikan jne olevan hallussa. Mutta joo, tällä tulee ihana kiilto...muttamutta :D kaikki mun värilakat lähtee kärjestä "nouseen" vaikka antais kuinka kuivaa,ei anna kuivaa,tekee mitä tahansa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Ekana tulee mieleen kysyä painatko liian kovaa sudilla. Mutta en usko että niin teet koska sulla on homma hanskassa :) tosi harmi että tekee tuota!

  VastaaPoista
 14. Melko hentosesti laitan..juuri siksi ihmettelenki, kun en ite tajua syytä moiselle :D noh,nyt ajattelin itse itseäni lahjoa (ihan huvin vuoksi...) ja käyn ostamassa sen paljon puhutun seche viten. ah ja nam. uskon sen olevan _hyvä_

  VastaaPoista
 15. Tidiidiii. AI Ai.kyllä se on paras, tänään kävin ostamassa ja hetihän sitä piti testata :P

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥