torstai 23. toukokuuta 2013

Every Month Is Oktoberfest ( Kovan onnen lakka )

Tämä lakka on niin ihana! Lakkasin tällä aika vasta mutta silloin kuvat olivat niin huonot että kokeilin saisiko nyt parempia. Ja ei taas mennyt putkeen. Lakkaus meni ihan pieleen, sähläsin noitten kultaisten osioiden kanssa ja ääh meni hermot!!! Poistin yrityksen, lakka sotki vielä kynsinauhatkin ja on tosi rasittava poistaa. Jotenkin tässä on sinisyyttä pohjavärissä ja tarttuu kuivaa ihoon...aarrggh sotkin vielä lempparipaidankin :( hankasin kyllä heti kynsilakanpoistoaineella ja laitoin pyykkikoneeseen kera tuhtien pesuaineiden mutta lopputulos oli tämä. Kyllä harmitti.Jotenkin sellainen Kolmas kerta toden sanoo...seuraava lakkaus sitten onnistui kyllä.Kaunis vampy lakka, 2 kerrosta peittää. Väri on kyllä minulle mieleinen, tätä voisi käyttää vaikka joka päivä. Sopii lyhyiin tai pitkiin kynsiin. En voisi kyllin kehua tätä lakkaa, katsokaa nyt pullosta miten ihana väri tämä on!

Kärjissä L´orealilta saatu Carat Top Coat. Todellinen kulta glitter, hiput asettuvat tosi siististi eivätkä klimpity. Sivellin oli myös kiva ylläri, tyyliin Essie suomisuti tai Wet´n´Wild pyöreä suti pienemmässä koossa. Water Decals tarrat jostain, voi olla Chez Delaney :)
7 kommenttia

 1. Mäkin olen joskus sotkenut lempparipaitani kynsilakalla! Tein kaiken voitavani, mutten silti saanut parempaa tulosta kuin sinäkään.. :'( Vertaistuki on parasta! :D

  VastaaPoista
 2. Yksi mun ehdoton suosikkilakka, kovassa käytössä ja aina vaan upea! Sulla on hieno koristelu tässä!

  VastaaPoista
 3. Aada: Kiitos tuesta :)

  Kaisa: Kiitos, lakka on niin upea :)

  VastaaPoista
 4. Tuli silti ihanat vaikka matkassa oli vastoinkäymisiä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥