perjantai 26. huhtikuuta 2013

Your Nails But Better

Olin kuullut IsaDoran Pink Pastel lakasta sanottavan että se on ynbb-lakka. Kyseinen lakka oli pakko ostaa kokeiluun ja kyllä se vaan on kehujen arvoinen!

Minulla on kynsissä juuri tehty geelilakkaus alla. Käytin Cesarin omaa sarjaa, värillisenä geelilakkana Sugar Mommy.Eli geelilakkauksen päällä Pink Pastel lakkaa 2 kerrosta. Väri on juuri sellainen luonnollinen, kiiltävä, lasimaisen hento vaaleanpunainen. Todella kaunis, mainio lahja äidille, ystävälle, kaverille...väittäisin että jokainen tykkää tälläisestä lakasta!
IsaDora, tee samanlainen lakka vaaleanruskeana niin sellainenkin olisi pakko hankkia :)Milä on sinun mielestäsi paras ynbb lakka?

21 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä:) Oma suosikkini on Essien Allure
  -J-

  VastaaPoista
 2. Sievä lakka! Mun YNBB-lakkani (ihan uusi lyhenne mulle :D) on Essien Sugar Daddy.

  VastaaPoista
 3. J: Allure näyttää kivalta :)

  Papu: Sugar Daddykään ei näytä pahalta :) googlettelen tässä samalla...

  VastaaPoista
 4. Mulla on sellainen ei ehkä perinteisesti ajateltuna ynbb, mutta omasta mielestä voittamaton, suosikki kuin Mavalan Olbia. Vaikka se onkin helmiäinen, niin tekee niin uskomattoman huolitellut kynnet / ranskis -efektin ilman mitään vaivannäköä, että kolmas pullo on jo ihan pohjat (ja mulla kestää normisti lakat vuooosia...) :D Vois kyllä jotain aidosti nudempaa kokeilla, sellainen omasta pikkulaatikosta edelleen uupuu.

  VastaaPoista
 5. Nyt täytyy kyllä kysyä, että mitä ynbb tarkottaa? En ole aikaisemmin kuullutkaan tuollaista lyhennettä.

  VastaaPoista
 6. Mun ehdoton ynbb-lakka on Mavalan Nicosia! SIllä saa aina vaan ihanat kynnet, vaikka olisivatkin ihan lyhyet (: olen yrittänyt löytää samanlaista sävyä muiltakin merkeiltä, tuloksetta. joku sadas pullo nicosiaa menossa, onneksi ei ole mikään kausituote :D

  VastaaPoista
 7. En ole vielä löytänyt omaani, siis sellaista HG-tasoista. Tämä näyttää kyllä kivalta ja ainakin kuvien perusteella ihanan viileäsävyiseltä, voisi joskus hankkia kyllä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kuulostaa hyvältä lakalta jos olet monta pulloa jo käyttänyt :)

  Yue: Eikös se ole niinkuin Sinun kyntesi mutta paremmat? Eli kynsilakka jolla saadaan luonnollinen tulos mutta kauniimmat kuin omat kynnet.

  Anonyymi: ^ :)

  Anonyymi: Mavalalla tuntuu näköjään olevan monta ynbb lakkaa :)

  Mohn: Kyllä sopii hyvin viileälle iholle :)

  VastaaPoista
 9. Mavalan Glacier tekee samanlaista jälkeä, mutta pysyvyys ei ole parhainta. Taidankin ostaa tän!

  VastaaPoista
 10. ^Ei ole mullakaan Mavalan lakoista kovin kummoisia kokemuksia. Sitä paitsi ne on hirmu kalliita kun vertaa kokoa ja hintaa!

  VastaaPoista
 11. Opin Bubble Bath saattais sopia hyvin tälläseen tarkotukseen :)

  VastaaPoista
 12. Tämmösten vaaleiden kynsilakkojen kanssa pitää aina huomioida, että kynnen pinta näyttää muuten hyvältä, että tuommoinen vaalea lakkaus onnistuu. Sulla ajaa hyvin asian tuo geelaus :) Tästäpä mietinkin, että olisi kiva saada postaus aluslakoista, kun niitä on esim. Triendilläkin 100 erilaista + muiden merkkien aquabaset yms.. Vähän tyhmempi on jo sekaisin valikoiman kanssa :D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: Aluslakat tunnisteen alta löytyy jotain :)

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Aluslakat

  Lyhyesti, itse käytän Poshen tai Color Clubin alulskkoja. Kun hyvät löytää niin ei tarvitse olla sekaisin kymmenistä eri merkeistä eri tarkoituksiin :)

  VastaaPoista
 14. Yleensä tykkään kamalasti kaikista kirkkaanvärisistä neonlakoista, mutta tää vei kyllä miun sydämen. Ja ajattelin tulla utelemaan että minkähän hintainen ja kokoinen tää lakka suunnilleen on? :)

  VastaaPoista
 15. Tuo tuskin toimii jos oma kynsi on hieman värjääntynyt ja liuskoittunut? Muuten tekis mieli ostaa, mutta ensin pitäisi olla vaaleiden lakkojen kausi ja tehdä taikaviilaukset sun muut, jotta kynsi tosiaan olisi valmis näyttämään hyvältä noin vaalean lakan kanssa. Geelauksen päällä nätti kyllä :) -sh-

  VastaaPoista
 16. Mulla YNBB ehdoton on Mavalan Izmir <3 tulee sellaset "vampyyrilook" valkoset kynnet...ah ihanuutta. Tosin joo, Mavala on hirmu kallista pullon kokoon nähden. Ja en tiedä miten muilla, mutta mulla Mavalat menee supernopeeta huonoksi vaikka kuinka pitäisi pullonsuun puhtaana jne. Jokos sulla alkais olla Sally Hansenit kokeiltuna? Mielenkiinnolla ootan, mitä sie tykkäät ko. lakoista...etenkin päällyslakka arvioita odotan...itse "vähän" pettyneenä nimittäin, siis koko Sallyyn :(

  VastaaPoista
 17. Noora: Lakkapullo on 6 ml ja hintaa n. 8 e :)

  sh: Tai sitten käyttää vaalentavaa ja kirkastavaa aluslakkaa, ainakin Trindillä ja Color Clubilla on toimivat sellaiset ;)

  Anonyymi: Kyllä alkaa olla Sallyt kokeiltu. Viimeistä lakkaa viedään. Voisinkin postata ihan lähipäivinä arvion päällyslakasta. Mavalat on kyllä kovin nopeita kökkööntymään, johtunee pullosta-pullonsuusta :/

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥