lauantai 6. huhtikuuta 2013

When Stars Collide

Todella hauska nimi! When Stars Collide, lakka kuuluu China Glazen Hologram kokoelmaan. Tätä kokoelmaa odotin mutta jostain kumman syystä en sitten innostunut tilaamaan tästä kuin 2 lakkaa. Mulla on vieläkin noita OMG lakkoja aika kivasti ja eiköhän ne vielä pari vuotta ainakin säily. Tällä tahdilla kun lakkaa kerran vuodessa yhdellä tietyllä lakalla...millaista olisi omistaa vain muutama lakka ja lakata usein samalla lakalla. Outoa, en voisi kuvitella sen olevan minä.


Harhapoluilta takaisin. When Stars Collide on mielestäni uniikein Hologram kokoelmasta. 2 kerrosta. Ei kai tästä muuta tarvitse kertoa? Tuttu hologrammilakan koostumus. Väri on tumma luumunvioletti.


Koska testasin vasta Color Clubin Halo Hues lakat niin osaan vähän verrata näitä. Ainakaan tämä ei mennyt niistä ohi vaan pidän Halo Hues lakkoja parempana. Olen ymmärtänyt että Hologram kokoelman lakat eivät ole niin hologrammisia kuin OMG:t jotka ovat kyllä parhaita ikinä! Halo Huesissa on ohuempi koostumus, levittyvät vähän paremmin ja kuivuvat nopeammin. Ja efekti on paljon hienompi.Tuntui että oli vähän hankaluuksia kuvata tätä. Ovatko kuvat taas rakeisia? En ymmärrä mutta tuntuu että kamerassa ja koneella kuvat ovat parempia. Kun lataan ne tänne niin ne näyttävät vähän tuhruisilta. Ja tämä ongelma on hologrammilakkojen kanssa. Nyyh. Mutta jokos olette Hologram lakkoja testanneet? Otan myös kuvausvinkkejä ilolla vastaan!

12 kommenttia

 1. Kannattaa ladata kuvat johonkin muualle kuin bloggeriin, eli picasaan. Noilla on paha tapa sutata kuvia :( imgur on osottautunut hyväksi paikaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat ovat väärässä koossa, siksi ne näyttävät blogissa rakeisilta. Jostain syystä blogipostaus venyttää kuviasi suuremmaksi kuin mitä ne oikeasti ovat. Mutta lakka on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Mima: Ääh ihan hermot menee!

  eekku: Thanks :)

  Papu: Tosiaan hermot menee kun kuvat näyttää ihan paskoilta taas. Kun tätä ongelmaa ei entisellä kameralla ollut? Eikä muut kuvat ole suttuisia vaan nämä holokuvat?

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen lakka tuo China Glaze! Mulla on Color Clubilta kaksi holoa, Angel Kiss ja Beyond. Angel Kiss oli suuri pettymys :( Saattoi olla maanantai-pullo, mutta kuplittui ja kaljuuntui levittäessä. Eikä värikään tainnut olla ihan mun väri, vaikka kaunis onkin. Beyond taas oli ihan toista maata :) Levittyi täydellisesti ja peitti yhdellä kerroksella. Ja enemmän mun tyylinen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mulla on jotkut holot tehneet tuota kaljuuntumista. Nfu Oh lakat tekivät sitä pahiten. Siihen auttaa hololakan oma aluslakka, Make up storella ja Nfu Oh:lla on ainakin sellaiset :)

  http://charmingnails.blogspot.fi/2011/09/make-up-store-aqua-fix-hologram.html

  VastaaPoista
 6. Aluslakoista puhuttaessa on pakko laitaa kommenttia, että Make up storen aluslakka on minusta SUURI pettymys. En tiedä onko oma pullo vain poikkeus, mutta kun levitän holon aluslakan päälle niin se alkaa halkeilla ja näyttää todella rumalta. Lakka myös lähtee heti lohkeilemaan. Ilman aluslakkaa holo levittyy paremmin ja pysyy kauemmin. Harmittaa kun tuhlasin huonoon tuotteeseen 12e :( toivottavasti muilla on ollut parempi onni aluslakkojen kanssa!

  VastaaPoista
 7. ^Höh, onpas harmillista! Onkohan sulla joku maanantai kappale koska MUS aluslakka levittyi ihan hyvin? Vaikka on tosi paksua. Mulla hololakka levittyi aluslakan päälle todella siististi. Ehkä olisi voinut valittaa ettei ole sattunut viallinen tuote?

  VastaaPoista
 8. Varmaan on viallinen tuote, sillä minun lakka ei todellakaan ole paksua eikä millään tavalla paranna holo lakan levittymistä tai pysyvyyttä. Olisi varmaan kannattanut valittaa, mutta ei silloin tullut mieleen..

  VastaaPoista
 9. ^Toivottavasti et kuitenkaan menettänyt uskoasi koko sarjaan vaikka itseä raivostuttaisi kyllä maksaa 12 e ja lakka ei toimisikaan!

  VastaaPoista
 10. Upea väri! :)
  Hologrammit eivät jotenkin ole vaan mua. Kun tuo efekti ei näy luonnonvalossa (vai miten se oli?).
  Mutta kyllä näyttää kuvissa hienolta!

  VastaaPoista
 11. ^Ei näy luonnonvalossa :( kesällä nämä ovat ajankohtaisempia :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥