tiistai 30. huhtikuuta 2013

Golden Rose Kevät Uutuuksia!

Nyt kaikki Golden Rose fanit kuulolle! Sain itselleni Golden Rosen uuden kokoelman joka on myynnissä Seppälöissä kautta maan.


Kokoelma sisältää 6 kynsilakkaa. Nämä ovat enemmän sellaisia efekti lakkoja, peittäviä nämä eivät ole. Toki jos haluaa kerrostaa niin kynnelle saa väriä mutta itse meinaan laittaa toisen lakan päälle. 


Suosikeiksi nousivat 305 josta tulee mieleen OPI Golden Eye ja 319 joka on kuin OPI Pearl Of Wisdom. 
Golden Rose Paris Magic lakat maksavat 3,95 e. Pullon koko on 11 ml.Luomiväri paleteissa löytyy kolmea sävyä. Muistelen että mulla on joskus ainakin tuon ruskean tapainen paletti ollut. Wet & Dry luomivärejä voi käyttää kuivana tai kosteina. Kaikki ovat aika hohtavia, kuivana pigmentti on hennompaa ja kosteana lopputulos on voimakkaampi. 
Näistä Baked luomiväreistä tulee mieleen Chanelin paletit ;) kaikki kolme sävymaailmaa miellyttivät minua ja esittelen paletit myöhemmin paremmin kunhan niillä ensin meikkaan. Paletit ovat varmasti nuoremman lukijakunnan mieleen, hintaa paletilla on 14,95 e. Nämä on nimetty tosi tylsästi eli vasemmalta oikealle 02, 03 ja 06. Kokoelmasta löytyy myös Ball Blusher poskipunakuulat. Tälläisiä olen vähän kaivannut, onnistuin kadottamaan jotkut entiset H&M kuulani...näiden hinta on kohtuullinen 9,95 e. Kuulat ovat kesäisen ruskeita ja vaaleanpunaisia.

Huulikiilloista sain sävyt 56. Kiiltojen hinta on 4,95 e, tuoksu on makea ja ihana! Esittelen tämänkin meikkikuvien yhteydessä paremmin. Kiiltojen koko on muuten 8 ml.


Joko olette kokoelmaa nähneet myynnissä? Miltä kokoelma vaikutti?

15 kommenttia

 1. Kuvissa Wettis on alkanu saada ulkokuortaan siistimmäksi ja 'kalliimmaksi' kuin aiemmin :) Ilmeisesti laatukin parantunut (ainakin miun mielikuvissa)

  VastaaPoista
 2. Pffft. Joo kirjotteleppa kommentti puoliunessa. Golden rosea siis meinasin.. :D

  VastaaPoista
 3. Mullakin puoliunessa wet&dry menee wet'n'wildiksi..laatu luomiväreissä on odotusta parempi. Neljäs päivä GR luomiväreillä menossa ja olen tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista
 4. Jättääkö nuo kuulat kiiltävän vai matan pinnan kasvoille? Kadotin johonkin vanhat kuulani, jotka jätti ihon hieman kiiltäväksi ja olen kovasti etsiskellyt samanlaisia, mutta tuotanto ilmeisesti lopetettu :(

  -Madde

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Tuollaisen ei_niin_peittävät ovatkin tervetullut lisä lakkajoukkooni. :) Epäilemättä käyn katsastamassa.

  VastaaPoista
 6. Madde: Enemmän mattainen lopputulos kuin kiiltävä :)

  Tasmis: Kiva että tykkäät :)

  VastaaPoista
 7. Tosi taianomaisilta näyttää Magic-lakat nimensä mukaisesti ;) Seuraavaksi eniten mua kiinnostivat nuo Ball Blusher -kuulat :) Toivottavasti näistä kaikista tulee tarkempaa esittelyä pikapuoliin! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköisiä nuo lakat, tuollaisia hempeitä. :)

  sugarsugarnails.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 9. Aada: Kyllä tulee :) taianomaiset on oikea sana kuvaamaan näitä!

  Katri: Keijukaislakkoja :)

  VastaaPoista
 10. Voi että miten ihania nuo kynsilakatki on! :)

  VastaaPoista
 11. Heh... törmäsin noihin lakkoihin viime viikolla Seppälässä. Arvaa mitkä kaksi nappasin hyllystä mukaani. No, tietenkin 305 ja 319 :D

  Tosi nättejä molemmat kynsillä. Olen käyttänyt ihan Sechen bridge fillerin päälle suoraan, kun on ollut nyt tarve tehdä pari kertaa hillityt ja vaaleat kynnet. Noissa on kuitenkin sen verran jujua, ettei jää tylsäksi.

  VastaaPoista
 12. Kiki: Niin ovat <3

  Jane: Hyvin valittu! Joo ei nämä liian vaaleita ole, voi käyttää yksin jos haluaa tosi vaaleaa jälkeä tai toisen päällä :)

  VastaaPoista
 13. Ostin noi poskipunapallerot joskus 1,5vk sitten? Ja oon tosi tyytyväinen :) Näin siis markettimeikkien omistajaksi.

  VastaaPoista
 14. Mullekin tuli heti Chanel mieleen kun katsoin noita luomiväripalettien kuvia enkä ollut vielä tekstiä lukenut! :D

  Mutta noita kynsilakkoja pitää kyllä testata! Ovat vissiin kestäviäkin, mikä itselläni on ongelma. En tiedä miksi mutta kynsillä pysyy vähän kaikki tosi huonosti. Trindin lakat ovat yksiä harvoista, jotka pysyvät yli 12h lohkeamatta, OPIn jotkut lakat myös ja Orlyt. Kaikki halvemmat ja osa kalliimmistakin lohkeaa heti. Myöskään geelit eivät pysyneet paria päivää kauempaa :)

  VastaaPoista
 15. Laura: Mä tykkään myös tosi paljon noista ja joka päivä käyttänyt siitä asti kun sain nämä :)

  Karo: Eikö tulekin mieleen ;) voi harmi, suosittelen käyttämään oikeasti hyvää alus- ja päällyslakkaa. Ne auttavat paljon! Muutenkin välttämään siivousta tai siis käyttämään hanskoja niissä puuhissa :D ja kynsiä ei saa käyttää työkaluina!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥