keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Blue Lagoon meikkikuvat

Esittelin ostaneeni Diorin Blue Lagoon viisikon ja tässä nyt lupaamani meikkikuvat. Kaikin puolin palettiin olen täysin tyytyväinen, ei ole edes niin hohtava kuin luulin. Oikein hyvä, ihan oli hintansa arvoinen viisikko-ostos pitkästä aikaa!


Meikki 1: Alaoikea, alavasen + keskisävy. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner + ripsissä Dior Iconic Overcurl. Kulmaluulla Wettiksen Creme Brulee. Pohjustus UDPP + Gosh Love That Mint puikko.Nopea työmeikki: Ylävasen + keskisävy, alavasen alarajauksessa. Rajaus Urban Decay 24/7 Whiskey ja ripsissä Dior Iconic Overcurl. Kulmaluulla Wettiksen Creme Brulee. Pohjustus UDPP + Gosh Love That Mint puikko.
Nopea työmeikki 2: Oikea yläkulma + luumu Stylish Move viisikosta. Rajaus Urban Decay 24/7 Zero ja ripsissä Dior Iconic Overcurl. Kulmaluulla Wettiksen Creme Brulee. Pohjustus UDPP + Gosh Love That Mint puikko.
Mikä meikeistä oli suosikkisi? Omistaako kukaan Blue Lagoonia, miten olette yhdistelleet sitä? Yleisesti turkoosivoittoinen tämä on mutta kyllä saa pientä kontrastia meikkiin jotta ne eivät ole niin yksipuolisia. En osaa sanoa toivoisinko paletilta jotain lisää. 
Mutta ei tätä jaksa kolmea päivää pidempään. Olisi kiva nähdä muidenkin luomuksia tällä, niistä saa aina omaa inspiraatiota meikkeihin lisää. Jottei jumita aina samaan :)
Ainakin Eikolla on kuvia meikeistä, meillä on hieman erilainen tyyli ja ehkä voisin oppia toisenlaisista meikeistä tietynlaista pehmeyttä omaan tyyliin.

8 kommenttia

 1. Olen tehnyt Blue Lagoonilla muutaman meikin ja kaipaan siihen tummaa kontrastisävyä. Itse otin sellaisen Estee Lauderin Pretty Naughty-paletista (tummanharmaa, miltei musta hiukan glitteriä sis. sävy).

  Yleisen helppouden vuoksi neutraali häivytyssävy/kulmaluun sävy olisi plussaa jottei tarvi hakea vastaavaa jostain muusta paletista.

  Blue Lagoon on nätti, mutta ihmettelin taas oikeanpuolisiä sävyjä. Miksi ne ovat molemmat niin vaaleita? Paletti olisi noussut ihan erilaiseksi, jos siihen olisi otettu joku pigmenttinen kaveri esim. tumma lyijynharmaa.

  Keskimmäinen sävy on juuri sellainen josta tykkään, olisin toivonut Pearl Glow-paletttiin juuri sellaista. (Ostiin PG:n aikoinaan, mutta myin sen nopeasti pois sillä viileät ja hohtavat sävyt eivät vain sopineet mulle vaikka kuinka olisin halunnut).

  Tämän kesän Dior-kokoelmassa oli minusta enemmän yritystä kuin Cherie Bow'ssa, mutta nytkin sävyjen samankaltaisuus syö "yllätyksellisyyttä" ja jännittävyyttä. Peacock-paletti oli mielestäni vaisu, vaikka se toki onkin sievä. Blue Lagoon on varsin "turvallinen" saman sävyperheen aaria.

  Ideasi yhdistää palettiin luumua otan kyllä jossain vaiheessa käyttöön. Itse ajattelin kokeilla Make Up Storen lohenpunaista Cosmopolitania jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Eiko: Totta jotta vaalea väri puuttuu. Mutta toisaalta 66 e paletissa en halua maksaa vaaleasta väristä joka on helppo hakea muualta, etenkin kun viisikoiden korostusvärit ovat aina liian hohtavia omaan makuun.

  Tykkään oikean puolen väreistä, minusta saa hyvän kontrastin kun vertaa niitä keskisävyyn.

  VastaaPoista
 3. Ihan kivasti saa erilaisenkin meikin, niinkuin tossa viimoisessa kuvassa, vaikka on niin vihreä-sininen sävyiltään. Nättejä meikkejä tulee vaikka itse paletti ei lupaa noinkaan hyvää, minusta se näyttää hirmu tylsältä, mutta hyvännäköistä jälkeä tekee.

  VastaaPoista
 4. ^Kiitos :) mielikuvitus on rajana jos haluaa yhdistellä toiseen viisikkoon :) ja haluaisin testata myös meikkiä jossa kaikki Blue Lagoonin sävyt käytössä.

  VastaaPoista
 5. En ole ollut tuosta paletista juuri kiinnostunut, mutta wau mitä meikkejä! Suosikkejani ovat eka ja viimeinen, tykkään kunnon kontrasteista :) Kiva kuulla, ettei ole kovin shimmerinen, multa on viimeisimmät viisikot jääneet ostamatta juuri sen mahdottoman kiiltelyn takia.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Olen ihan samaa mieltä, minustakin moni paletti on pilattu hohtavuudella :) toisaalta säästyypä rahat..

  VastaaPoista
 7. Voi kun uskaltaiskin käyttää värejä enemmän... Mulla aina niin perus pliisut meikit :D Sun meikattavaks kun pääsis, niin jo tulis väriä elämään! =)

  VastaaPoista
 8. Kaisa: Minä en osaa käyttää peruspliisua kun ei ne sovi mulle :) jokaisella oma tyyli ja jollekin muulle pliisu meikki sopii! En osaa hirveän hyvin meikata muita mutta aina voi yrittää :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥