keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Behind The Scenes

Eilinen oli kiva postipäivä! Oikein postiluukku rymisi lakkalähetyksistä :D mitähän postinjakaja ajattelee...

Testiin tuli maahantuojalta Sally Hansenin lakkoja. Pikakuivattaja sekä uusia Lustre Shine lakkoja. Salaa toivoin tiettyjä sävyjä jotka näyttivät parhaimmilta ja sellaiset juurikin sain. Tosi kiva yllätys! 

Tämän Limited Edition kokoelman lakat tulevat myyntiin maaliskuussa ja niitä saa Cittareista, Anttiloista, Keskiseltä ja Stockkalta Helsingistä. Hinta lakalla 9,90 e.
Todella makeita, käykää hamstraamassa ennenkuin loppuvat...Myös PR toimisto muisti minua Snowcrystalin 2013 kevät/kesälakoilla. Tuntuu että tämä kokoelma on kuin tehty minua varten, jokainen väri on mieleinen ja varmasti iskee monelle muullekin. Pearl Illusion on muuten sama mikä on tullut aiemmassa kokoelmassa.

Kicks myy Snowcrystalin lakkoja ja hintaa pullolla on 8 e muistaakseni.


Kysyin apulaisiltani mitä lakkaa testataan ensin mutta vastausta ei kuulunut. Mitähän ne touhuavat...

Tuholaiset löytyivät unilta! Aurinkoisella ikkunalla on kiva paistatella...jäi vähän epäselväksi mistä aloitetaan mutta kaikista lakoista tulee postausta! Saa esittää toivetta mitä lakkaa ensin..mikä kiinnostaa eniten. Uusien lakkojen kanssa pyöriessä iski taas ahdistus. Ei nämä mahdu minnekään! Pitää varmaan ostaa kolmas Helmeri. Onneksi Iketsu on nykyään niin lähellä :)


Tämä on juuri se ongelma...Helmerit on vaatehuoneessa ja vaikka olen järjestyksen ihminen niin jotenkin nämä ovat aina sotkussa. 

Pöydillä lojuu lakkoja joista on postaukset kesken tai ne odottavat lakkausvuoroaan. Pöydällä on lakkoja ja laatikoissa on lakkoja jotka eivät mahdu minnekään :/ pöydällä on myös takavarikossa olevia kissan leluja ja käynnyköiden laturit jotta kissat ei syö johtoja. Huoh. Ehkä pääsiäisenä olisi aikaa vähän järjestellä tätä kaaosta. On ollut ajatuksena laittaa myyntiin kosmetiikka ja muutamia lakkoja tänne blogiin. Yritän saada pian aikaiseksi :)Päivän kynsilakkana Golden Rose Paris lakka 229. Kokoelman Neon violetti. Lakkaa levitin kaksi kerrosta. Koostumus on vähän liisterimäinen, saattaa paksuuntua ajan kanssa joten lakan suu kannattaa putsata hyvin! Silti levittyi hyvin eikä minulla ollut mitään moittimista. Olin myös hyvin tyytyväinen pullon kokoon, muotoon ja sutiin.


Kuivui kohtuullisen hyvin, ei ehkä ihan nopeimpia mutta olin varannut lakkaukseen aikaa. Lopputulokseen ja pysyvyyteen olin tyytyväinen. Toisena päivänä ei yhtään lohkeilua lakkauksessa, kärjissä tosin vähän kulumaa. Sen paikkaan töppäämällä kärkiin vähän kynsilakkaa ja laitan päällyslakkaa toisen kerroksen. Koristeluissa Water Decals tarrat. 11 kommenttia

 1. Oi nam, tuo Hansenin Plume on juuri sitä vihreän värin tyyliä, joka himoitsen. Eli tuo shiftaus eri väreihin on ihan parhautta.
  Meilläkin assistentti/apulainen on innoissaan auringosta, kinuaa jatkuvasti ulos. Esittelen kelin ulko-ovelta ja hän kääntyy närkästyneenä pois tyyliin "minua on huijattu!". :D

  VastaaPoista
 2. Tasmis: Heh :D Sallyt näyttää ihaninta ja toivottavasti efekti on kynsilläkin yhtä voimakas :)

  VastaaPoista
 3. Mää haluun noi Snow Crystalit!!!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat karvapallerot.

  Snow'n Tangerine Red kiinnostaisi! Keväisin tulee aina kauhea oranssien värien himo.. nim. tummanpunaista kynsillä :D

  VastaaPoista
 5. milipili: Tulis se Kicks verkkokauppa pian, mä haluaisin sieltä vähän kaikkea..

  Martina: Mullakin tummat kynnet nyt mutta kyllä tekisi mieli värikkäämpää..onneksi pääsiäinen ovella :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet :) kivoja tällaset postaukset muutenkin joissa selität vähän lakkatilanteestas kuvien kera:)

  VastaaPoista
 7. oi haluaisin niin paljon päästä tonkimaan sun meikki- ja lakkavarastoja..... :D

  VastaaPoista
 8. Oijoi, Lustre Shinet näyttävät aivan ihanilta, varsinkin tuo Lava! Snowcrystalista Tangerine Red näyttää hyvältä, itsekin alan himoita aina keväisin kaikkia oransseja ja keltaisia lakkoja. :D

  VastaaPoista
 9. strange: Hyvä, teit tunnukset :) ajattelinkin että toivottavasti et katoa kun ei voi anona kommentoida :)

  Menni: Taitaa olla aika yleistä että värit alkaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 10. haha on mulla ollu nää tunnukset koko ajan, mutten oo tykänny kommentoida näin ku tää lagittaa niin paljon.... :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥