sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

ABC: Z niinkuin Zombie Zest

ABC teema olisi kohta lopussaan. Tykkäsin tästä teemasta niin paljon että otan tämän alusta jossain vaiheessa. Aakkosteeman ansiosta tuli käytettyä todella montaa sellaista lakkaa joka muuten olisi ollut unholassa.

Z-kirjaimella alkavia lakkoja minulla oli vain yksi; China Glaze Zombie Zest. Ei mikään lemppari enkä olisi halunnut lakata tällä. Jostain Halloween kokoelmasta tämä oli ja nyt tämä on todella epäsopiva. Halloween lakkaa keväällä...Oliivinkultainen glitterlakka. Pari kerrosta peittää lyhyet kynnet, pitkät tarvitsevat 3-4. Ihan nätti on mutta täysin vuodenaikaan sopimaton lakka ;) kimalteli kuitenkin kauniisti. Mutta halusin leimaukset päälle, ei tätä muuten olisi jaksanut katsella. Leimausten jälkeen tästä tulikin tosi paljon kivempi.  Leimaus Konad laatta m83, leimattu valkealla Konad lakalla. Päällyslakka Konad Top Coat.11 kommenttia

 1. Ooh tuo china glazen lakka on ihana!
  Itse ostin sellaista kevään vihreää (jep, vihreää taas...) lakkaa Tarjoustalosta (mikä se halpa merkki siellä on, joka on TOSI hyvä) ja laitoin päälle china glazen flake-lakkaa. Aivan mahtava säväys, olen saanut kehuja ihan tuntemattomilta.
  Kiitos Charmis, olet ollut innoittajani kokeilemaan uusia yhdistelmiä! <3

  VastaaPoista
 2. ^Voi kiitos, ihana kommentti heti aamusta :) pitäisiköhän itsekin räväyttää jollain ihanan räväkällä vihreällä kevään kunniaksi...

  VastaaPoista
 3. vähän outo kysymys, mutta saatko rahaa tuosta kun ihmiset klikkaa esim tuota konad m83- linkkiä? tai onko ne ylipäänsä mainoslinkkejä?

  VastaaPoista
 4. RunotyttÖ: En saa rahaa CesarsShopin linkeistä. Ihan hyvää hyvyyttäni laitan tuotelinkit koska niitä kuitenkin kysytään :)

  eekku: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Tää on ehkä mun suosikkilakka ikinä:D Tai no, ainakin top3:ssa... kun sain tän niin lakkasin tällä melkein kuukauden putkeen, vaikka yleensä ehdin parissa päivässä kyllästyä johonkin väriin.

  Mutta, piti sanoa, että jännästi noi leimaukset tekee tästä ihan täysin eri tyylisen lakan:)

  VastaaPoista
 6. ^Pakko nostaa hattua, olet kyllä tykännyt lakasta tosi paljon :) minustakin nuo leimaukset teki tästä paljon paremman näköiset :)

  VastaaPoista
 7. Zombie on ihana lakka, mutta mullakin se jää lokakuun pimeisiin iltoihin.

  VastaaPoista
 8. milipili: Niinpä, katsotaan tuleeko käytettyä silloin...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥