maanantai 18. helmikuuta 2013

Sweet Nougat + arvonnan voittaja

Benecos Sweet NougatVaalea maitosuklaa. 2 kerrosta. Peittävä, pigmenttinen ja paksu creme koostumus. 
Oikeasti, voiko tämän väristä lakkaa katsella ilman että alkaa tehdä mieli suklaata? Hankalaa on...eilen tuli katseltua uusin Bond ja syötyä vähän namia...ehkä siitä voi syyttää herkullisen värisiä kynsiä?Miettiikö joku joskus että on varmaan ihan helppoa olla kynsibloggaaja? Että kunhan lakkaat kynnet ja otat kuvat? Ei se muuten sitä ole. Joskus kuvat vaan ei onnistu tai niistä tulee vähän huonoja. Itse olen tosi tarkka ja näen aina jotain virheitä kuvissani. 

Totuus on että tämä on kolmas kerta kun lakkaan tällä lakalla. Parilla ensimmäisellä kerralla kuvat ei vaan onnistuneet tai niissä oli muutamia virheitä. Että ei se oikeasti ole niin helppoa kuin luulisi. Vie yllättävän paljon aikaa jos haluaa ylläpitää laadukasta blogia.

Laadukkaasta puheen olleen, olen arponut voittajan joka saa tämän ihanan palkinnon. Onnea, laitan sinulle tänään s-postia :) laitan joskus alkuillasta mutta jos luet tämän ennen niin laita sun osoite tulemaan charmingnails@suomi24.fiVoittaja jätti seuraavan kommentin: Iina sanoi...
Olen ollut lukijana ehkä puolisen vuotta ellen jopa vuoden, en tarkalleen muista:D Kynsijutut tottakai parhaita:)

5 kommenttia

 1. Voi ihanaa kiitos!:) Laitoin säpöä.

  VastaaPoista
 2. Ei taas toimi tää blogger..

  Tosi suklaisen näköiset, oikeastaan ei tuu mieleen muuta lakkaa joka todella muistuttaa Fazerin sinistä =)

  t:milipili

  VastaaPoista
 3. Iina: :)

  milipili: Snowcrystalin Caramel Brown on myös toinen namulakka :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥