keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Dream On

Benecos lakoista ensimmäisenä Dream On.


Tämän olette kuulleet ennenkin ja hävettää sanoa kun tuntuu ettei kukaan usko mutta tämän väristä lakkaa minulla ei vielä ollut :)Todella upea ja syvä ruskeaan taittava punainen. 2 kerrosta. Ja todellakin tämä on sitten rusehtavampi luonnossa ja etenkin vähän hämärässä. Jos vertaan OPI Skyfall ja Wettis Haze Of Loveen niin ne ovat selkeästi punaisempia ja Dream On rusehtavampi.
Minä en pysty moittimaan Benecos lakkojen koostumusta, levittyvät hyvin ja ovat nopeita kuivumaan. Harjan muoto on hyvä ja lakka on helppo levittää siististi kynsille eikä se sotke kynsinauhoja.

Tietysti oman haasteensa tuo pyöreä iso korkki mutta siihenkin tottuu. Mitä kokemuksia teillä on Benecosin lakoista? Lukiessani arvonnan vastauksia niin huomasin teidän kaipaavan enemmän juttua luonnonkosmetiikasta ja etenkin näistä arvosteluista. Tulossa siis lisää mm.Benecosin lakoista :) Benecos lakkoja saa mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja ehdottomasti ne kannattaa ostaa nyt sieltä; Kun ostat 3 Benecos tuotetta niin saat kaupan päälle Benecos käsivoiteen! Aika hyvä tarjous, pitäisiköhän itsekin hyödyntää ;)

Jos mietit mitähän ostaisi niin kannattaa selata kaikki Benecos aiheiset postaukseni, klikkaa tästä. Jos pitää valita muutama oma suosikki niin ehdottomasti Beautiful Eyes luomiväripaletti, My Secret pinkki kynsilakka ja Peach huulipna. Ne ovat kolme suosikkiani :)


2 kommenttia

  1. Tää ei liity mitenkään tähän postakseen mutta mistä saisin krokolakan?
    mieluiten kohtuu hintainen ja ihan kaupasta ostettava

    VastaaPoista
  2. ^En ole kuullut kaupassa olevista kroko lakoista. Mulle tulee vain mieleen Sinan Crackle lakat jotka muistuttavat kroko lakkaa.

    http://charmingnails.blogspot.fi/2011/04/sina-crack-polish-swatches.html

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥