lauantai 26. tammikuuta 2013

Violet Underground

Sarjassamme hullun halpoja löytöjä! Olen vähän himoinnut Estee Lauderin Violet Underground palettia. Sillee sivusilmällä, mulla ei ole oikein kokemusta EL luomiväreistä. Omistan vain yhden solo luomivärin mutta olen siitä kyllä tykännyt, on pigmenttinen ja laadukkaan oloinen. Brändinä EL on keskilaadukkaan oloinen ;) ripsareita olen kokeillut ja jotain seerumeita. Mutta en ole enempää innostunut.

Yleensä olen luomiväri haukka ja jos jotain kivaa joltain merkiltä bongaan niin luomivärit ja etenkin paletit. Mikä niissä paleteissa kiehtoo? En tiedä! Ehkä se että ihania värejä on koottu yhteen ja on helppo alkaa luomaan mielessään erilaisia meikkejä. Kiinnostava paletti on myös kalliin ja hienon näköinen koska elämässä pitää olla luksusta! Ja paksu lompakko...

Nyt vaan jotenkin kolahti. Näin Violet Undergroundia blogeissa, Sokoksella ja sitten...halvalla Huuto.netissä. Ajattelin että pakko saada tuo ja minähän sen huudon sitten voitin. Ja arvatkaa olinko onnentyttö kun se oli tullut postissa!Rasia on jämäkän ja laadukkaan oloinen. Sisältää 2 sivellintä ja peilin. Ja ne ihanat värit, ne on tärkeintä! Vuorattuna kultaiseen rasiaan! Voi mikä aarre kokoelmaani.
Jaksoin odottaa viikonloppuun jotta saan parhaita mahdollisia meikkikuvia, en edes testannut palettia yhtään viikolla, ihailin vaan.

Mun mielestä paletissa on 2 puolta. Päivä ja ilta.
 Neutraalimpi vaalea kerma ja punertava ruskea joka sopii hienosti vihreille silmille, siitä iso plussa. Tällä tekee päivämeikit. Toinen puoli on kiinnostava; fuchsia, sähäkkä sininen ja  mattainen musta. Niin monta mahdollisuutta! Räväkät värit iltaan mutta näitähän voi käyttää myös päivällä yhdistämällä niitä kerman sävyyn. Tämä juuri paleteissa kiehtoo, pienessä koossa monta meikkimahdollisuutta ;)

Meikki 1: Vaalea kerma, ruskea ja ripaus fuchsiaa kerman päälle. 
Meikki2: Vaalea kerma, sininen, musta rajauksessa eyelinerin päällä, sinistä ja ruskeaa varjostuksessa. Tähän meikkiin olisi sopinut ruskea alaluomelle mutta mun silmät ei kestä alaluomen meikkaamista, alkavat valumaan vettä.

Paletti on laadukas ja pigmenttinen. Värien koostumus on kermainen ja niitä on helppo käyttää aplikaattorilla tai siveltimillä. Vaikka värit ovat metallisen hohtavia, hippusia ei tipahtele silmien alapuolelle vaikka värejä lisäilee. Paletti ei hohtele liikaa raskasluomisellakaan. Kimallus on sopivan hillittyä.
Ja mikä parasta; tämä muistuttaa Diorin luomivärejä eli värit sulautuvat hyvin toisiinsa kuin itsessään eikä tarvitse häivyttää paljoa. Tämä on ominaisuus mitä arvostan todella paljon ja tätä ei halvoissa luomiväreissä ole.

Otetaan vertailuun Wet´n´Wild luomivärit joita esittelin tässä. Tässä paletit käytössä. Loppujen lopuksi tympiinnyin palettien hohtavuuteen ja kimalteluun. Kimalteita tippuu poskille jo meikatessa ja värien lisäily ei onnistu. Luomivärien koostumuskaan ei ole kehumisen arvoinen.
Jossain blogissa näin Wettiksia verrattavan MACiin yhtä hyvän laatuisina, itse en kyllä ole samaa mieltä. Tätä ongelmaa ei esiinny Estee Lauderissa, siitä todella iso plussa. Kuka haluaa kulkea kimalteita poskilla...

Ehdottomasti tästä lähtien katselen EL paletteja sillä silmällä, tiedä vaikka kokoelmaani ilmestyisi niitä lisääkin...

11 kommenttia

 1. tuli mielee iha trio-jäätelö tosta ekasta meikistä !

  VastaaPoista
 2. Onnittelut löydöstä :). Mä olen viimeisen vuoden aikana kehittänyt rakkaussuhteen Estee Lauderin viiden luomivärin paletteihin. Pidän niitä tätä nykyä samalla viivalla Diorin kanssa.

  Kokoelmavertailussa Estee Lauder on myös esiintynyt edukseen ja viime kevään Topaz Mosaic-kokoelma on rakkautta alusta loppuun. Tämään kevään Pretty Naughty-ei ole ehkä ominta omaa (mutta ei Violet Undergroundkaan ollut :D). Itse vaan en ole ehtinyt ottaa kuvia paletin meikkauksista, sillä pimeä ei ole silmämeikkikuvaajan kaveri. Onnittelen muuten upeasti onnistuneista kuvista. Lueskelin, että olet hommannut uuden kameran ja jälki on todellakin erinomaista.

  En ole juurikaan tutustunut Estee Lauderin ihonhoitoon (enkä myöskään Diorin), mutta värimeikit saa sydämeni läpättämään.

  Ihan yleisesti voisin Diorille heittää haasteen siitä, että viime kokoelmissa se on jäänyt altavastaajaksi Estee Lauderin ja Clarinsin kanssa. Nämä merkit kun ovat petranneet kausikokoelmiaan hurjasti. Diorin jatkaessa hiukan tylsää ja perusturvallista linjaa.

  VastaaPoista
 3. Eiko: Olen ihan samaa mieltä että Diorin paletit ovat olleet viime aikoina todella tylsiä. Kukonaskel paletit ovat rumia ja värit jo nähtyjä/tylsiä. Iridescent laatu on huono, mihin katosi vanha kunnon Dior laatu tyyliin Secret Charm? Ne ihanat väriyhdistelmät? Miksi ei voi tehdä kunnollisia rohkeita väriyhdistelmiä eikä aina samoja mummovärejä?

  Ehkäpä EL alkaa kiinnostamaan enemmän, tulen kyllä tutkailemaan heidän uudet kokoelmansa. Kiva että tykkäät meikkikuvista. Uusi kamera on kyllä todella hyvä ja tässä tulee väkisin nyt petrattua kuvanlaatuun :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana paletti! Itselläni on tosin siniset silmät, mutta mielestäni nuo sävyt sopivat varmasti myös sinisille silmille, mitä luulette? Mulla on nimittäin ollut hankinnan alla juuri jotain tuon tyyppistä luomiväripalettia, missä saisi olla ainakin mustaa, sinistä ja kermanväristä, mutta tuo fuksia on kyllä ihana lisä tuossa paletissa! :)

  nesibelle.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. ^Nuo rusehtavat sävyt ovat sinisille silmille varma valinta! Ja kukapa kieltää muitakin värejä käyttämästä jos vaan tykkää :)

  VastaaPoista
 6. Mää niin meinasin ostaa tän alesta! Mutta samanlainen sininen ja fuksia saivat järkiin, vaikka ne eivät ole samassa paletissa, mulla on ne jo! =) EL paletit on tosi hyviä, samoin huulituotteet.

  VastaaPoista
 7. ^Paljon oli hintaa? Harmittavan vähän tulee pyörittyä aleissa. Huulituotteet kivoja mutta haju on karmea!

  VastaaPoista
 8. En ole vähään aikaan nähnyt yhtä monikäyttöistä palettia, jolla saisi siis paljon erilaisia meikkejä vähällä sävymäärällä :) Pitäisi ehkä itsekin hankkia tämä. (t: Kätsy Kissa)

  VastaaPoista
 9. ^Suosittelen kyllä laadun puolesta jos kokee sävyt omikseen :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥