torstai 24. tammikuuta 2013

Vampsterdam

Löysin OPI Vampsterdam lakan joskus kesällä Sokoksen alesta 5 e hintaan. Kiva löytö, nämä aina piristävät päivää. Meni näinkin talveen tämän kokeilu..Vampsterdamin laatu on hyvä. Laitoin 2 kerrosta, levittyy siististi ja kuivuu niin nopeasti. Rusehtava-viininpunainen pohja, koostumus frost. Sopii paremmin lämpimälle iholle, harmi sinällään koska lakka oli kaunis. Olisin halunnut tykätä tästä. Mutta mulla on aika paljon tämän värisiä Color Clubilta joissa pohja on vähän kylmempi. Siksi taidan laittaa tämän kiertoon, en viitsi säilyttää ettei kokoelma paisu mahdottomaksi. 
Leimasin kuviot CesarsShopin DRK-A laatasta, leimauksessa viimeisiä vetelevä China Glaze 2030. Strasseja koristeluun, päällyslakka Color Club Vivit Top Coat, myöskin Cesarista.Teki mieli koristella varpaatkin :) olin lakannut ne Essie lakalla St. Martin Mint. Leimasin nämä kukat violetilla Snowcrystal 482 - True Lavender lakalla. Tuli sopivat hempeät. Kukkakuvio löytyy Konad laatasta m65. Konad laatalla leimatessa mietin että onpa Konad laattojen koko kynnen kuviot tosiaankin pieniä verrattuna DRK laattoihin...milloinhan Konad vähän kehittyy tässä asiassa ja tekisi isompia kuvioita?
12 kommenttia

 1. Eikös noissa esittelemissäsi uusissa laatoissa juurikin ole isommat koko kynnet kuviot? Ainakin kuvissa näyttää siltä. Oikeaan suuntaan ovat siis menossa. Viitsisitkö muuten mitata m89 laatan kuvioiden koon, pituus x leveys.

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon sulla on tällä hetkellä kynsilakkoja? Ois kiva jos tekisit joskus postauksen sun kynsilakkakokoelmasta :) (ymmärrän toki jos et halua tehdä/kertoa paljon sulla on :) )

  VastaaPoista
 3. Suvinen: Kiitos :)

  Jenni: Konad laattojen isojen kuvoiden koko on aina noin 2 cm x 1,5 cm. Kyllä DRK laattojen kuviot on isompia kuin Konadin :) ovat eri merkkejä.

  SCC: Mulla on lakkoja monta sataa ja määrä vaihtelee koko ajan. Jos alan kuvata kokoelmaa ja laittamaan kuvia tänne niin siihen menisi puoli päivää ja en oikeasti jaksa sitä tehdä :D olen niin tarkka että pitäisi ottaa heti uudet kuvat jos myy jonkun lakan pois tai ostaa uusia :D joku saisi kyseisen homman tehdä puolestani jos haluaisi :DD

  VastaaPoista
 4. Apus minä haluan ostaa tuon lakan! Olen metsästellyt Vampsterdamia jo pidemmän aikaa.
  Jos et ole ehtinyt lakkaa muualle antaa, heitä maili morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. ^Tämä on valitettavasti jo varattu toisaalla :(

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs kultainen käy hienosti, kivan sävyinen lakka, sellainen joka ei pullossa ole täysin omiaan.

  VastaaPoista
 7. ^Sävy oli kyllä nätti mutta ei vaan sopinut mulle :(

  VastaaPoista
 8. Minun Konad-laatoissani ainoa koko kynnen kuvio on M69:n tiikerikuvio, ja sen koko on vain noin 12 x 15 mm. Uusien laattojen m89 ja m90 kuviot näyttävät selvästi isommilta. Voi toki olla että vanhempienkin laattojen välillä on vaihtelua, mutta tuo "aina noin 2 cm x 1,5 cm" ei kuitenkaan päde.

  Tiedostan kyllä että muilla merkeillä on selvästi isompia koko kynnen kuvioita.

  VastaaPoista
 9. ^Mittasin m69 kuvion ja kuten sanoin niin aina NOIN 2 cm x 1,5 cm. Aika samankokoisia ovat m69 ja uusien laattojen kuviot :)

  VastaaPoista
 10. Ehkä kyse on vain tulkintaerosta, mutta minulle tuo puolen sentin pituusero on merkittävä eikä mene noin-pyöristykseen :) Tuo 15 mm pitkä kuvio ei riitä kynsilleni, mutta 20 mm pitkä riittäisi silloin kun kynnet eivät ole pisimmillään, joten sen mittaisten koko kynnen kuvioiden käyttö olisi mahdollista. Vaikka puhutaankin vain muutamista milleistä, kynsissä se on huomattava ero.

  VastaaPoista
 11. ^Konadin laatoissa kuvien kokoero heittelee ja kuten sanoin niin se on NOIN pari senttiä. Mulle ero ei ole huomattava koska laattoja ja kuvioita on niin eri kokoisia että jos mun pitää täällä kaikki rueta mittailemaan niin en muuta ennättäisi tehdäkään...tulkintaeroa siis on, en rupea muutamaa milliä tiiraamaan niin tarkkaan.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥