perjantai 11. tammikuuta 2013

Deborah Lippmann lakkani

Minulla ei ole montaa Deborah Lippmann lakkaa mutta nämä ovat sitäkin rakkaampia. Oikeita pikku aarteita kokoelmassani. Ehkä siksi että nämä ovat arvokkaampia ja nämä pitää tilata jostain. Ehkä myös sen takia koska näin kalliin lakan ostamista harkitsee pidempään eikä vaan klikkaile ostoskoriin. Omani olen ostanut eBaystä tai saanut Loveit.fi nettikaupasta. Eivätkö olekin kauniita yhteispotretissa? 


Glitter In The Air on ostettu eBaystä. Ensimmäinen DL lakkani. Tässä on maitomainen vaaleansininen pohja jossa Hexagon glittereitä. Parhaiten tämä sopii mintun, vaaleansinisen tai jonkun nuden lakan päälle. Tämä antaa kuitenkin vähän pohjaväriä joka saattaa näkyä raidallisena tumman lakan päällä.


Candy Shop on saatu Loveit.fi:stä. Tämä on erittäin kaunis ja tyttömäinen lakka. Oikeastaan sellainen joka tytön unelma. Pinkki puolipeittävä pohja jossa rutkasti eri värisiä glittereitä. Käytä pinkin päällä tai kerrosta tätä ilman pohjaväriä, sopii kummin vain. Uskomattoman kaunis.


Let´s Go Grazy on upea tumma violetti. Tätä voi myös kerrostaa, pohjaväri on puolipeittävä. Helpommin pääsee laittamalla tätä tumman lakan päälle, mielestäni violetti väri pohjalle on paras. Glitterit tässä ovat eri värisiä ja eri muotoisia. 


Mitä DL lakkoja teiltä löytyy? Mitä olette tykänneet? Kohtaako hinta-laatusuhde?


Arvatkaa muuten minkä pienokaisen haluaisin kokoelmaani? Stairway To Heaven minulta tuntuu puuttuvan. Olen sitä pitkään kuolannut mutta vielä malttanut mieleni...tässä Temptalian juttu lakasta.


17 kommenttia

 1. Näistä lakoista Glitter in the air ja Candy shop on miun mieleen, ihania :)Itse en omista yhtään Deborah Lippmannin lakkoja..

  VastaaPoista
 2. Ekani oli Candy Shop ja Sweet Dreams, jonka laatu ei kylläkään ole paras, hieman liian liimaista.
  Boom Boom Pow, eli oikeaa kultaa, ooh! =)
  Let's Go Crazy ja Across the Universe-koska Beatles on edelleen rock!

  t:milipili

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä houkuttelevan näköisiä lakkoja. Lieneekö sokeri alhaalla näin aamusta, kun alkoi kuola valumaan heti? :D

  VastaaPoista
 4. Aaaah tuo Candy Shop olis niiiiin mun lakkani..! Jotenkin vaan se hinta ja tilaaminen on olleet esteenä sille, että se ei oo - ainakaan vielä - kotiutunut mulle.

  Kauhistelin ensin noiden hintoja, kunnes aloin miettimään.. Mulla on kaksi Diorin lakkaa ja yksi Chanel ja ne maksaa nykysin jo melkein 30e / kappale.. :D

  Ei hemmetti, kyllä tuo Candy on pakko saada..

  VastaaPoista
 5. Minulla on tuo Stairway To Heaven, ja on muuten aivan satumaisen kaunis lakka. Tilasin sen Beautubay:sta. Across The Universe ja Ruby Red Slippers löytyy myös...vähän suolaisen hintaisiahan nämä kaunokaiset ovat, mutta mitäpä se paljon kynsilakkaholistia hidastais. Oletko muuten ikinä tilannut Etsystä kynsilakkoja ? Paha paha paikka...tietää varmaa rahanmenoa. Itselläni on nyt kynsissä Glimmer By Erica:n Muy Caliente...on niin erikoinen lakka, että se häiritsee jo ihan työntekoa, ko niitä kynsiä pittää koko ajan ihastella ja pällistellä...

  -kynsilakkaholisti-

  VastaaPoista
 6. Habby Birthday löytyy, tosin korkkaamatta vielä.. Jostain syystä ei ole "raaskinut" käytttää vielä:) -J-

  VastaaPoista
 7. Oho, onpas kivannäköisiä, etenkin tuo Candy shop. :)

  VastaaPoista
 8. en omista yhtään ,on kyl hienoja
  hinta minusta korkea

  VastaaPoista
 9. Valitettavasti ei löydy vielä yhtään näitä lakkoja, mutta ovat olleet ostoslistalla jo pitkään!

  VastaaPoista
 10. EliZaaa: Ne ovat ihania :)

  milipili: Se kultainen olisi aika ihana kyllä!

  Tasmanian tuholainen: Voi olla, ehkäpä Candy shop nostaisi verensokeria?

  Martina: Ovathan nämä kalliita mutta ei tule ostettua hetken mielijohteesta. Ne Diorit ja Chanelit vasta kalliita onkin, en ole jotenkin niistä edes kiinnostunut..

  kynsilakkaholisti: No tuotaniin, onhan ne jo aika hienot jos työntekoa häiritsee :D menitkin nyt kehumaan tuota Stairwaytä, himo yltyy! Etsystä olen tilannut ja juttua on tulossa. Mutta eniten pidän OPI ja Color Club lakoista, jotenkin sitten aika harvakseltaan sortuu muita merkkejä ostamaan.

  J: Kannattaa korkata, käyttöön ne on hankittu ;)

  Kissis: Joka tytön unelmalakka :)

  eekku: Mutta sen arvoisia ;)

  Nunnu: Milloinhan sorrut ;)  VastaaPoista
 11. Mäkään en ole vielä näihin sortunut. Pitää kyllä jossain vaiheessa ostaa kokeiluun ainakin yksi, ellei kaksi ;) Kauniita ovat!

  VastaaPoista
 12. Mä olen sortunut viime aikoina niin moneen pullolliseen lakkaa, että nyt ei ole varaa ihan just sortuakaan noihin ;D

  VastaaPoista
 13. Nuo on kyllä mahtavia! Hinta vain hirvittää. Tosin nuo DL lakat ovat kalliita joka paikassa.

  Muutoin olen kyllä vähän kummastellut tuota loveit.fi:n hinnoittelua. Monet tuotteet ovat aika suolaisen hintaisia. Esim Essien lakat ovat kalliimpia, kuin City Marketissa ja Orlyn lakat näyttivät olevan melkein 8e 5ml, kun esim MiMaxilla ne maksavat 15e 18ml. Paitsi nyt tarjouksessa -30% eli noin 10e!

  (Ja tämä ei ollut maksettu mainos!)

  -Tiia

  VastaaPoista
 14. RiaG: :)

  Tiia: Hyvästä lakasta saa maksaa :)

  VastaaPoista
 15. ^Siinä olet kyllä ihan oikeassa! jotenkin olen itse vaan vähän halvempien lakkojen ystävä ollut, kun niitä kuluu mukamas niin hirvittäviä määriä. No kuluuhan niitä...
  -Tiia

  VastaaPoista
 16. ^Käytettäviksi ne on tarkoitettu :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥