torstai 31. tammikuuta 2013

A-Taupe The Space Needle

Tämän lakan kanssa olen jahkaillut aika pitkään. On ollut sellainen tahtoo - ei tahdo fiilis...ei ole tiennyt onko tämä hyvä vaiko ei.

Kun löysin Space Needlen alennuskorista kesällä niin pakko se oli ostaa. Olisi harmittanut jos en olisi ostanut!

OPI A-Taupe The Space Needle


Tiedätte että tykkään likaisista mutalakoista joten tykkään tästäkin! Tämä on siinä rajalla onko liian lämmin...mutta sopii kyllä kivasti minulle, väri on lämpimähkö mutaharmaa. OPI lakat levittyvät tasaisesti ja kuivuvat nopeasti, niin tämäkin teki. 2 kerrosta peittää ja pysyy hyvänä. 


Todella kaunis lakka! Ruman kaunis oikeastaan :) vähän itselle miinusta huonoista kuvista, edellisestä punaisesta lakkauksesta on jäänyt punertavaa kynsinauhoille. Livenä niitä ei näe mutta entäs lähikuvat...aarrgghh. Lisäksi päällyslakka heijastaa kuvissa ikävästi...olisin halunnut esitellä hienompia kuvia mutta NÄILLÄ MENNÄÄN :)

Ja mitä ihanaa posti toi? Maahantuoja Ekovistalta testiin uusia Benecos lakkoja! Jipii! Näistä tykkään! Valikoin itse muutamia värejä ja voi vitsit miten hyvin osasin valita. Kaikki näyttävät käytettäviltä ;) vähän naureskelin itsekseni että kevättä kohti mennään mutta silti viihdyn tummissa väreissä. Vai mitä tuumitte näistä?Sweet Nougat, Pepper Green ja Dream On. Bonuksena joku kynä kynsien hoitoon, en ole vielä testaillut. Kaikista tottakai tarkemmat kuvat tulossa :)4 kommenttia

 1. eekku: Ne ovat ihania! Yhtä olen kokeillut jo ja tykkäsin kyllä, kuten aina Benecosin lakoista :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mäki tykkään tommosista "tummista ja likasista" väreistä

  http://choconailsbyhanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ^Ne on kyllä kivoja. Ennen en tykännyt yhtään sellaisista mutta nykyään rakastan :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥