lauantai 29. joulukuuta 2012

Oma Joululook

Vähän myöhässä mutta ei ole jaksanut istua koneella vaan ajastetuilla postauksilla on menty ;)

Eli tässä mun jouluaaton kynnet + meikki. Lakkana Color Club Winter Affair. Tumma lakka, voi että rakastan tälläisiä värejä nykyään! Luumuinen pohja jossa kuparinen vivahde. Ihana lakka, ei tähän kyllästy. Pari päivää pidin kynsillä. Tämä on ihana levittää koska tarvitsee vain pari kerrosta ja on nopea lakata!

Luumuun sopii kulta. Nämä leimaukset ovat DRK-B laatasta jota saa CesarsShopista. Laatta on ihana, tekisi mieli leimata sillä joka päivä koska on niin monta nättiä kuviota. Leimoissa kultainen China Glaze lakka 2030. Kräkletykset China Glaze Tarnished Gold halkeileva lakka.Tein myös meikin samoihin sävyihin. Kultainen luomiväri on Green Lips verkkokaupasta saatu ZUII Sunflower. Olen monesti tätä käyttänyt ja kyllä se on sellainen aidon kullan värinen luomiväri. Ihana pigmentti ja laatu.
Tumma luumu on Dior Stylish Move paletista. Rajaus Maybelline Master Drama ja ripsissä Dior New Look. Kulmat aina samat Lumene kynä + vaha.On muuten todella harvinaista että meikki ja kynnet on tismalleen samanlaiset! Voisi harrastaa useamminkin.

13 kommenttia

 1. Vautsi, sopii hyvin yhteen kynnet ja meikki :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno joululakkaus ja meikki! Ja vielä hienompaa että mätchäävät toisiinsa :)

  VastaaPoista
 3. Kätsy Kissa: Kiitos :)

  Gesi: Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Kauhian kaunista! Aivan ihana on tuo laatta!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kynnet..! Kulta ja tumma violetti on kyllä upea yhdistelmä, jotenkin "ylväs" :) Tulee mieleen oiekin tummanvioletti sametti kultakirjailuilla. Ihanat nuo kiemuraleimaukset..!

  VastaaPoista
 6. ^Kiitos :) luumu ja kulta on aivan upea yhdistelmä, hankala kuvata sanoin. Etenkin tuo kräkletys on hieno, aika moni ihaili jouluna näitä kynsiä :)

  VastaaPoista
 7. Moi, luin joskus aktiivisesti tätä sun blogia mutten nyt oo pariin vuoteen(?) käynyt täällä, mut pakko sanoo että yllätyin nyt sun kulmakarvoista, ne on upeet ja kehittyneet ihan huimasti vanhoista kuvista!!! Vau, luonnolliset ja upea muoto!

  VastaaPoista
 8. ^Kiitos, kiva kun palasit :) ennen ne oli piirretymmät, kyllähän se meikkaustaito aina kehittyy.

  VastaaPoista
 9. Ihana meikki ja ihanat kynnet :)

  Mä luulin jo eilen kommentoineeni tähän postaukseen. Sama pää kesät talvet ja unohdin varmaan painaa lähetä nappia ;D

  VastaaPoista
 10. On kyllä vallan ihanat! Itsekin olin pukenut kynteni violettiin ja kultaan jouluna! :) Alkavan vuoden alkuun olisi tarkoitus hankkia päällyslakka joka ei pilaa leimauksia. Mitä suosittelet? Vai onko Konadin oma päällyslakka se ainoa jolla leimaukset eivät leviä?
  Ja toinen mieltäni askarruttanut asia ovat glitterlakat ja niiden poisto. En tiedä onko glitterlakka oikea termi kyseisille tuotteille mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan, rakastan niitä mutta vihaan poistoa yli kaiken. Millä poistoaineella/tekniikalla glitterit kannattaisi poistaa?
  Kiitos ja hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 11. ^Hyvää uutta vuotta! Konadeille suosittelen aina omaa Konadin päällyslakkaa. Ja kun leimauksen antaa hetkisen kuivahtaa niin ei leviä. Musta leimausväri leviää helpoiten ja sottaa kynnet helposti.

  Jotkut käyttää foliotekniikaa glittereiden poistoon mutta minä en halua muhittaa kynsiä asetonissa. Joten hankaan vain perinteisesti...Dependin sinistä kynsilakanpoistoainetta käytän :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥