keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ihana Ivanka

Jouluisen vihreää, kullankimalteista ja niin kaunista...Zoya Ivanka on varmasti yksi näyttävimmistä vihreistä sparkle lakoista.


No eikö ole muka hieno ??


Lakkasin tällä, mukavan ohut lakka mutta en muistanut että miten törkeästi tätä saa kerrostaa! Tässä 3 kerrosta ja neljäs olisi ollut paikallaan. Mutta eipä tuo niin haittaa, kyllä kimaltaa nätisti ja on kovin jouluinen.


Tässä vielä toisetkin kynnet, näihin en ollut tyytyväinen. Lakkasin Color Club Gift Of Sparklella. Onko kellään tätä, oletteko käyttäneet koko kynnellä vai kärjissä/liukuvärissä? 
Lakassa itsessään ei ole vikaa, on niin nopea kuivumaan ja jo 2 kerrosta peittää.

Vika on ehkä leimauksissa, tein ne XL Christmas laatalla. Koska GOS on röpelöinen glitter niin nämä leimat eivät näy sen päältä ollenkaan eikä kultainen China Glaze 2030 leimauslakka jaksa erottua. Harmi sinällään. 

Kiva idea mutta ei toimi yhdessä. GOS on muuten mattapintainen jos ei laita päällyslakkaa.
On tosi kimaltava koska glitter on hologrammista. Jos tykkää glitterlakoista niin tykkäät tästä. Mutta ehkä on parempi osalla kynttä, tämä oli eka kerta kun kokeilen tätä swatchauksen/aksenttikynnen jälkeen. Kun tiedätte että vähän kammoan glittereitä niin mitä tämä on sitten poistaa...huokaus.

8 kommenttia

 1. Ois kiva nähdä, miltä tuo Ivanka näyttää mustan päällä. Kaunis lakka. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, vihreät glitterit ja joululakat näyttää aina niin hyviltä! Toi sävy itse asiassa näyttää musta vähän Color Clubin Object of Envylta, ehkä vähän keltaisempi.

  VastaaPoista
 3. ^Aika lähellä ovat toisiaan :) ja vihreä glitter kuuluu jouluun!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä tuo Gift Of Sparkle lakkaus on kaunis vaikka et itse tykännytkään. Siinä on sellainen jouluyön lumisade ja tähtitaivas fiilis :D

  VastaaPoista
 5. ^Kiitos :) jotenkin glitter on niin karheaa ja ja...vaikka on nätti lakka kyllä.

  VastaaPoista
 6. Molemmat on upeita, oikein loistavat! Ootko tykänny uudesta kamerasta?

  VastaaPoista
 7. ^Olen, minä rakastan uutta kameraani! Se on niin hyvä ja tulee paljon parempia kuvia. Myös pimeämmässä kuvaaminen onnistuu paremmin :) ja meikkikuvia tulossa, niitäkin olen harjoitellut ottamaan.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥