maanantai 17. joulukuuta 2012

Glitter Wonderland

Mielestäni violetti on myös jouluun sopiva väri. Käyhän se hyvin yhteen kullan tai hopean kanssa, joskus käytän pakettinauhoissakin violettia väriä ainaisen kullan ja vihreän sijasta...
Vähän on ollut himona käyttää Color Clubin Winter Affair kokoelman lakkoja, niissä oli paljon ihania jouluisia värejä. Eivätkä kaikki niin jouluisia, violetti nyt sopii milloin vain.

Tässä olen saikulla kotona tänään ja huomenna joten on vähän aikaa askarrella. Tein sen asuntoni postauksen teille jo valmiiksi, katsotaan mikä päivä julkaisen. Muutakin kivaa luvassa! Mutta niihin kynsiin johon siis käytin pohjalakkana Glitter Wonderland lakkaa. Tämä on ihana luumunvioletti jossa on ihanasti kimaltavaa microglitteriä. Todella kaunis lakka ja suosittelen violettien lakkojen ystäville. 


Tässä on myös hyvin levittyvä ja äkkiä kerrosten välillä kuivuva koostumus, laitoin lakkaa 3 kerrosta. Oikeastaan 2 jo peittää mutta minä laitan aina varmuuden vuoksi...
Voitin siinä Mustaa Kajalia Heidin arvonnassa muutaman Layla Ceramic Effect lakan. Oikeasti ne näyttää syötävän hyviltä promokuvissa. Meidän Sokkarilla taisi olla ihan muutama vain jäljellä, saako näitä jostain nettikaupasta?


Tosi nameja. Mulla on tuo punainen ja hopea CE 51 Dancing With The Stars jota käytin tässä lakkauksessa. Tässä on vaalea pohja ja eri kokoisia hopeita glittereitä.Leimaukset CesarsShopin XL joululaatasta, tässä linkki siihen.
 Leimaukset tehty China Glaze Sci-Fi lakalla.
Oletteko muistaneet tykätä CesarsShopista Facebookissa? Tämän päivän joulukalenterissa tarjouksessa Color Club Copy Coats tuoksuvat päällyslakat vitosella...vajaat 15 e normi hinta. Aika hyviä tarjouksia ollut, kannattaa tykkäillä...Mitä tykkäilette tästä yhdistelmästä?

8 kommenttia

 1. Noita Laylan lakkoja saa ainakin Ninjapolishilta: http://ninjapolish.com/home.php :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Mulla on toi kullan sävynen, ja oon ihan rakastunu siihen. Haluun kans ton hopeenkin :)

  VastaaPoista
 3. Todella hienot! Nuissa on kiva kylmyyden tuntu, mikäli ymmärrät mitä haen takaa :D

  VastaaPoista
 4. Emmi: Kiitos, olinhan mä noista lukenutkin mutta unohtanut :D

  S: Se kulta olis ihana :)

  Suvinen: Kiitos :) ymmärrän kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Minulla on tuota hopeista Laylan Ceramic Effect -lakkaa. :) Se näyttää kyllä upealta, mutta on kamalan isotöistä poistaa.

  VastaaPoista
 6. ^Apua! Tänään pitäisi vaihtaa lakat..

  VastaaPoista
 7. Mää niin lakkaisin näin jos olis pitkät kynnet. Kaikkee kivaa niihin mahduttaisin =)

  VastaaPoista
 8. ^Mahtuu lyhyisiinkin jotain kivaa edes vähän ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥