perjantai 2. marraskuuta 2012

Rakkauskirje kynnet

Näin jossain blogissa ihanat kynnet joissa oli jotain Love tekstiä jostain laatasta. Olin että whaaat mikä laatta minulta on mennyt sujuvasti ohi. Kävi ilmi että Bundle Monsterilta on tullut uusia laattoja joista en ollut tietoinen. Olisitte kertoneet :)

Laatat tilailtuani halusin ensin leimata Love kuvion jossa on myös pientä tekstiä. Hankala valita värejä mutta päädyin lopulta ihanaan kaksikkoon; Harmaaseen ja Pinkkiin.

 Harmaa lakka Color Club Soft As Cashmere joka on vanhemmasta Untamed Luxury kokoelmasta. Kaunis harmaa mutacreme josta olen aina tykännyt. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Laitoin sitä 3 kerrosta.
Pinkki lakka on Color Clubin vanha lakka Pink Flame joka tunnetaan nykyään Peppermint Twist lakkana. Ihana nimi muuten! Tämä on tosi nätti kylmä pinkki, todellinen namuväri.


Pinkin päälle sopi valkea Konad lakka ja harmaan päälle Dark Red Konad lakka.Koska tosiaan tykästyin näihin leimauksiin niin pitihän ne tehdä varpaisiinkin. Lakka China Glazen neon keltainen Yellow Polka Dot Bikini jonka alle valkeaa Orlyn White Tip lakkaa. Leimat musta Konad lakka.Kerrankin muodin mukainen, samat leimat käsissä ja jaloissa ;))

10 kommenttia

 1. Aika järkyttävät nuo varpaankynnet! :D Kaikkea pitää kokeilla, okei.
  ST

  VastaaPoista
 2. Kivat :)
  Multa nyt meni ihan kokonaan ohi, mikä leimauslaatta tuo oli? :o

  VastaaPoista
 3. Oi ompa tosiaan ihanat noi leimasimet!♥;o Ja sulla on tosi kauniit kynnet ;)!

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä tosi taitava! Osaispa itsekin ideoida ja toteuttaa kynsijuttuja samalla tavalla. Toi on nimittäin taidetta. (:

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot, mun siskoni on hulluna kaikenlaisiin kirjoitus-sydeemeihin (verhoissa, tyynyissä etc.), noihin se rakastuisi!

  VastaaPoista
 6. Aada: Bundle Monsterin uusista laatoista, tilasin setin Bundle Monsterin omilta sivuilta :)

  lorbe: No kiitos paljon .)

  S: Kiitoksia, kyllä se siitä harjaantuu ajan kanssa ;)

  milipili: Kiitos, tuo sisko joskus manikyyriin ;)

  VastaaPoista
 7. Ostin tuota Color Clubin Peppermint Twistiä tämän postauksesi innoittamana (oli vielä puoleen hintaan alennuksessa), ja se on kyllä tosi ihana väri! Olen ennen vähän vierastanut tällaisia barbinpinkkejä lakkoja, mutta tämä väri on tosi hauska. :)

  VastaaPoista
 8. ^Minustakin se on aivan ihana, parhaita pinkkejä mitä tiedän :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥