keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pettymys: Make Up Store HTL

Nekulta sain samplen Make Up Storen HooTeeÄllää, kurkkaa tähän jos et tiedä mistä puhun :)

Oli puhe että testailen sitä luomivärin pohjustuksessa. Moni tietää että käytän aina ensin Urban Decay Primer Potionia eli UDPP:tä, sen päälle voidemainen luomiväri ja sitten puuterimainen luomiväri. Näin saadaan luomiväreistä kaikki väri ja pysyvyys irti. Suosikkeja Gosh luomiväri puikot sekä erilaiset MAC puikot/voidemaiset tuotteet.


Odotin innoissani samplea Nekulta, meinasinhan ostaa tätä ison koon jos se on hyvä. Mutta eipähän tarvitse ostaa tämän päivän meikin jälkeen. Voitte uskoa että vituttaa suoraan sanottuna kun meikkaat aamulla puoli tuntia ja parin tunnin päästä näytät tältä. Onpa tosi itsevarma olo olla töissä...Kaikki levisivät. Tämä oli neljäs päivä kun testaan HTL:ää. Tämä leviäminen oli pahin. Olen aina laittanut ensin UDPP:tä 1-2 kerrosta ja sitten taputellut päälle HTL:ää. 
Luomiväreinä oli TheBos.fi:n Techno Electric paletti sekä Inglot luomiväriä. Näistä leviäminen ei johtunut koska nämä pysyvät moitteetta koko päivän Goshin kanssa.

Kolmena muuna testipäivinä mulla oli eri merkin luomivärejä ja kaikki levisivät kuin Hujasen paska. Tämä neljäs testipäivä kruunasi kaiken, ei ole HTL paksujen ja raskaiden luomien tuote. Ei toimi pohjustuksessa. Tuote on aivan liian kevyt ja rasvaisen oloinen. Harmi sinällään koska Nekun kuvathan ovat todella upeita ja hänellä tuote toimii. Kadehdin ;)


Oletteko kokeillut HTL:ää? Miten toimii teillä?

8 kommenttia

 1. No onpa kurjaa, ettei toiminut. :( Olihan tuo tosin vähän aavistettavissa etukäteen, koska tuote on niin öljyisen tahmeaa. Itsellänikin luomivärit lähtevät rullautumaan, jos laitan vahingossa liikaa. Ihan minimaalinen määrä riittää. Sinulla tosin varmasti vaikutti eniten juuri ihotyyppi ja silmän muoto, molemmat kun ovat meillä ihan erlaiset. Linkkaan tämän arvion blogini facebook-sivulle, jos sopii.

  VastaaPoista
 2. Itse käytän myös Urban Decayn pohjustusta. <3
  Sitä ei turhaan ylistetä. Joten en edes kokeile muita, vaikka sitä pitääkin tilata ulkomailta.
  En ole vielä kenenkään kuullut sanovan (kirjoittavan) löytäneensä paremman.
  Tipi

  VastaaPoista
 3. No onpa hyvä etten kerennyt ostaa, nimim. myös raskaat luomet :I Heititkö samplen jo mäkeen vai olisitko myynyt?

  VastaaPoista
 4. Oho, onpa kumma :o Mulla toimii nimittäin myös kuin unelma ja Goshin puikot onkin jo heitetty mäkeen aika päiviä sitten. Ehkä jos raskailla luomilla ei toimikaan..? Harmi :/

  VastaaPoista
 5. Harmi. Itselläni HTL toimii oikein hyvin ja tuo luomivärien sävyt paljon paremmin esille kuin esim. UDPP. Tietenkin jos levitän tuotetta liian paksun kerroksen, saattaa se päivän mittaan hieman pakkautua luomivakoon, muuten kyllä pysyy päivän ajan hyvänä. Mutta näinhän se on ettei kaikilla toimi kaikki samat tuotteet. kaikesta huolimatta kauniit sävyt tuossa sinun meikissäsi. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla ei myöskään HTL toimi pohjustuksessa, vaikka käytän UDPP:tä pohjalla. Onneksi ostin sen sävyisen, että voin käyttää sen huulikiiltona. Itsellänikin on rasvoittuvat ja raskaat luomet ja mikään pohjustus ei ole vielä ollut 100% varma. Fyrinnaen Pixie Epoxy on mulla kuitenkin paljon luotettavampi tahmea pohja kuin HTL.

  VastaaPoista
 7. .Nekku.: Sopii kyllä :) yleensä rasvaiset pohjustajat ei toimi ja tämä oli kyllä sellainen melkein pahimmasta päästä ;)

  Tipi: En ole kuullut minäkään, se on kyllä maailman paras. Too Facedin pohjustaja on myös todella hyvä ;)

  Eve: Käytän loput korostuksissa, olen koskenut samplea sormin joten en halua antaa sitä eteenpäin ;) mutta tuskin toimii sullakaan jos on raskaat luomet..

  Martina: Niinpä, kaikki ei toimi kaikilla. Mulla on niin raskaat luomet että kaikki luomivärihän on tavallaan niiden sisällä "hautumassa" ( heh ) ja ei siinä liian kevyet tuotteet toimi.

  Nii Na: HTL kyllä voimistaa värejä, siinä se on todella loistava. UDPP:hän ei voimista mitään värejä, siksi käytän vielä Goshin puikkoja :)

  Johis: Kokeilen sitä myös huulilla mutta ajattelin käyttää lopun poskipäillä tai kulmaluulla :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Too Faced vinkistä! :)
  Tipi

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥