lauantai 10. marraskuuta 2012

Look Book

Punaisella villityksellä jatketaan. Nyt kun olen niihin ihastunut niin ei tästä loppua tule. Vai joko tuleva joulu ja punainen siihen liittyen kummittelee mielessä? 

Uusilla lakoilla pitää lakata, Color Club In True Fashion kokoelma meni nopeasti swatchaten joten haluan aina paneutua parhaisiin paloihin uudestaan ;) siksi punainen Look Book päivän lakaksi.

Mikään erikoinen tai uniikki väri tämä ei ole. Perus punainen, ehkä asteen kirkkaampi kuin punaiset yleensä mutta ei missään nimessä neon lakka. Jopa 1 kerros riittää jos osaat lakata taitavasti tai sinulla on lyhyet kynnet. Minä nyt kuitenkin laitoin 2 kuten on tapana. Kiva levittää kun ei raidoitu ja peittää hyvin. Kuivuu myös hirmu nopeasti. Ihana punainen! 


Tämä syksy ja tuleva talvi ei tunnetusti suosi kuvausta. Otin ylemmän kuvan n. klo 13 kun oli vielä hyvin valoa. Käväisin lenkillä ja päätin tehdä lakan päälle leimaukset. Onneksi olin suunnitellut päivällä että leimaan eBaystä ostetulla Fauxnad laatalla ruusut ja perhoset, ne mielestäni sopivat hyvin tämän lakan kanssa. 
Tein leimat ja klo oli n. 15...alkoi jo hämärtyä mutta onneksi sain vielä hyviä kuvia onnettomalla kamerallani. Voi kun saisi järkkärin jolla saisi parempia kuvia....se on ikuisella ostoslistallani mutta kun ei tiedä millainen olisi hyvä :)3 kommenttia

  1. Osta multa Canon 1100D, olis myynnissä tykötarpeineen. Googlaile ja kattele, sitä kehutaan hyväksi aloittelijan ekaksi järkkäriksi (siksi mäkin siihen päädyin..) :)

    VastaaPoista
  2. Nunnu: Kiitos :)

    Martina: Ok, ollaan yhteyksissä FB:ssä :)

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥