sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kalahari Spa luksusta arkeen

Kalahari halusi lahjoittaa minulle muutamia tuotteita esiteltäväksi. Minua kiinnosti kokeilla näitä koska merkki oli minulle täysin tuntematon eikä minulla ollut mitään tietoa ennestään.


Joku nyt ajattelee siellä että Kala-mikä mutta nämä tuotteet eivät liity kalaan mitenkään vaan Kalaharin autiomaahan! Kalaharin sivuilta lainatakseni:

Kalaharin autiomaa on täynnä luonnon omia rikkauksia: kasveja, kasvin sipuliosia ja juuria. Kalaharin ylellinen tuotesarja on kehitetty kunniottamaan luonnon monimuotoisuutta, Käyttämämme valmistusaineet ovat Kalaharin autiomaasta – Kalaharin meloninsiemenöljy, mineraalisuolakristallit, punainen autiomaan hiekka, jerikon ruusu, hematiittikiviuute, apinanleipäpuuöljy ja mufuravoi ovat muutamia esimerkkejä käyttämistämme aineista. Kaikki tuotesarjamme aktiiviset ainesosat ovat luonnollisesti uutettuja.

Jos kiinnostaa lueskella Kalaharista niin klikkaa tästä, verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä.


Avatessani pakettina tuli heti joulufiilis. Ihanaa saada lahjoja jotka on pakattu näin ihanasti! Kalahari Pehmentävä käsivoide on puisessa kotelossa ja vielä käärittynä kauniiseen paperiin. Paperia avatessani odotin muovista normaalia tuubia mutta sieltä paljastuikin puukorkkinen tuubi! Todellinen luksus käsivoide, ylellinen ja kateutta herättävä :D 

Käsivoiteen koko on 100 ml. Hintaa voiteella on 39,90 e. Tätä klikkaamalla löydät INCI listan. Ja hintaa kauhistelevat haluavat kuulla miten erikoisen käsivoiteen tällä rahalla nyt saa? Miten tämä muka eroaa tavallisesta marketti käsivoiteesta muutakuin hinnalla?

Tuoksu tässä on huumaava. Tuntui että tuoksui ihan paketin läpi. Siis en osaa sitä kuvailla, tulee mieleen kaukomaat, mausteisuus hyvällä tavalla, ei sellainen pistävä tai raskas tuoksu. Hyvin omalaatuinen tuoksu, kärsin migreenistä eikä tämä käy yhtään päähän. 
Käsivoide imeytyy hyvin nopeasti ja ai että miten hyvin hoivaa kuivia käsiä! Hiero myös kynsinauhoille ja tikut ja repaleet ovat mennyttä. Kallis on mutta on hyväkin! 
Menee kirkkaasti käsivoiteiden aatelisten joukkoon.


Paketista löytyi myös Kalahari kosteuttava kynsiöljy. Tämän söpön pienen pullon koko on 10 ml. Öljyn hinta on mielestäni kohtuullinen 16,50 e. Tästä klikkaamalla INCI ja muut lisätiedot öljystä.
Tätä kannattaa laittaa kynnen päälle sekä kynnen alle. Ei tarvitse hölvätä, on sellaista paksumpaa ja parempaa öljyä kuten vaikkapa Creativen Solar Oil. Eli siis kosteuttaa hyvin, ei kannata laittaa älyttömästi. Tuote on hyvin riittoisaa. Tätä voi hieroa myös koko käsille jos laitat käsivoidetta ensin, tulee kunnon tehohoito. Tässä on myös tämä Kalaharin oma erikoinen mutta hyvä tuoksu. 


Olitteko ikinä kuulleet Kalahari tuotteista? Voisitteko toivoa näitä joulupukilta?

11 kommenttia

 1. en ole kuullu ja olipas kauniisti pakattu

  VastaaPoista
 2. Onko käsivoiteen incissä tosiaan vain viisi ainesosaa? Kun tuolta sivuilta ei löytynyt inciä virallisessa muodossa.

  VastaaPoista
 3. eekku: :)

  Myy: INCI on pidempi :) sivuilla on tosiaan lueteltu vain ainesosat :) jos sinua se kiinnostaa kokonaisuudessaan niin voin ottaa siitä kuvan kun on päivänvalo? En valitettavasti pysty nyt kirjoittamaan sitä.

  VastaaPoista
 4. ite oon käyttäny vuoden päivät Kalaharin huulivoidetta, se on ihan mahtava! eikä oo ku vähän pinnasta kulunut. ja sit kans yks huonetuoksu, esim. Turussa saa ostettua hoitola Izumista kyseisiä tuotteita :)

  VastaaPoista
 5. Ihastelin noita Polhemin showroomilla, mutta kokeilemaan en ole päässyt. Kiinnostaisi kyllä, pitää varmaan hankkia jokunen purkki vielä joskus. Nuo pakkaukset ainakin ovat ihan mahdottoman kauniita.

  VastaaPoista
 6. Itse tutustuin Kalahariin Kosmetologi-messuilla tänä vuonna :) Oli kyllä todella hyvän tuoksuisia tuotteita ja koostumus ihana!

  VastaaPoista
 7. Emilia: Kiva kuulla kokemuksia! Tuo huulivoiden kuulostaa mahtavalta, olisikohan kyllin riittoisa tuote tälläiselle huulirasva addiktille?

  .Nekku.: Niin ovat, ehdottomasti tuovat arkeen pientä luksusta :)

  Caradien: Mukavaa kuulla, tuoksu on kyllä mahtava :)

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoista :) Ihanan näköiset pakkauksetkin, pitänee joskus hommata kokeiluun.

  VastaaPoista
 9. En ole kuullut näistä tuotteista. Mutta paketti on ainakin mahtavan näkönen!

  VastaaPoista
 10. Polishaholic: Suosittelen, ovat kyllä ihanan tuntuisia käytössä :)

  Nunnu: Niin on :)

  VastaaPoista
 11. Todellakin on riittosa! Ei tarvii ku pieni nokare ottaa ja pysyy kauan :) Ihan loistavaa!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥