torstai 29. marraskuuta 2012

Grimas meikkejä

Olen aivan rakastunut näihin Grimasin mattaväreihin mitkä ostin aiemmin. Pigmenttisiä, ei tarvitse paljoa laittaa. Pysyvät, ovat intensiivisiä ja todella helppoja häivyttää, paljon helpompia kuin mattavärit yleensä. Tässä muutamia meikkejä.

Tällä olin taas kerran yksissä pikkujouluissa...pohjustus UDPP + Gosh Pink puikko. Luomella Grimas vaaleanpunainen 570 ja varjostus Grimas tummalla violetilla 574. Laitoin myös ulkonurkkaan vähän mattamustaa Lumenen luomiväriä, se kruunasi kaiken.
Tykkäsin tästä meikistä!

Sunnuntain rötkyilymeikki. Luomella taas Grimas 570 ja ulkonurkkaan punertavaa luumua Grimas 681. Vautsi, korostaa "vähän" vihreitä silmiä. 
Olen yhdistänyt 681:n myös Zuii kultaiseen luomiväriin ( saatu Green Lipsiltä ). Meikki on upea, tykkään kovasti käyttää tätä töissä. Pohjustus UDPP + Gosh Beige puikko.Ja arvatkaa vaan haluaisinko lisää Grimasin luomivärejä kerta ne ovat näin hyviä...tekisi mieli ostaa mattapaletti, jos olisivat saaneet Matkukseen niitä tyhjiä paletteja. Haluaisin nämä orvot violetit lapset palettiin!

12 kommenttia

 1. Tuo lila ja kullan yhdistemä sopii sinulle kuin nakutettu. Arvatenkin myös hiustesi värin kanssa, joita toisessa kuvassa hieman näkyi. <3
  Älä ota tätä arvosteluna, mutta mielestäni kulmasi kaipaavat hieman "jykevyyttä"? :)
  Tipi

  VastaaPoista
 2. On tosi ihania meikkejä! Mun ehdoton suosikki on tuo ensimmäinen..! :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen meikki on todella upea. Sopii sulle :)

  VastaaPoista
 4. Tipi: En ota arvosteluna mutta millä tavalla jykevyyttä? Pitäisikö olla tummemmat/paksummat vai piirretymmät? Nykyään pidän ne luonnollisen mallisina ja väritän kynällä ja vahalla :) silmämeikki on yleensä vahva joten on hyvä pitää kulmat vähän vaaleampana ;)

  eekku: Kiitos :)

  Martina: Kiitos, se oli kyllä minunkin suosikkini :)

  Kätsy Kissa: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Noora Vanity: Se yhdistelmä toimii aina ;)

  milipili: Ihku suorastaan :)

  VastaaPoista
 6. Luumu ja kultainen on ihana yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 7. Niin tarkoitn jykevyydellä leveyttä, siis etteivätolisi niin viivamaiset.
  Miten tuon nyt sitten selittäisi? :)
  Edelleen ihailen tuota lilan ja kullan yhdistelmää... Itselläni vihreät silmät, joten tuo voisi olla hieno korostuskikka!
  Tipi

  VastaaPoista
 8. ^Vihreille silmille lila ja kulta sopii hyvin :) en kyllä nyt ymmärtänyt, sori :D vai tarkoitatko paksuutta? Alin kuva on otettu uudella kameralla ja korostaa kulmia aika hyvin tai olen meikannut siihen viivamaisemmat kulmat :) yleensä ne on luonnollisemmat mutta joskus aamukiireessä saattaa lipsahtaa :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥