lauantai 17. marraskuuta 2012

Eilisen jämät

Deittiseurani pysyi niin hyvin ja kiltisti että jatketaan sillä. Eli Play Daten koristelu. Hyvin pikaiset, nälkäinen mies tulossa töistä kotiin ja ruoka on oltava valmiina mutta vaimokkeen kynnet kaipasivat nopeaa tuunausta!!!

Aikaa 20 min. Mitä siinä ehtii?


No vaikka mitä =) Chez Delaneyltä saatuja Water Decals tarroja, kultaista Nail Art Liner lakkaa ja ihanaa OPI Last Friday Night lakkaa.


LFD on kyllä söpö lakka. Keksin ihan tuosta vaan laittaa sitä violetin kaveriksi ja nätit tuli. Rupesin välittömästi himoitsemaan lakkaa isossa pullossa, mulla on tästä vaan se minipullo. Tämä kyllä kimaltaa nätisti, tässä on sinistä glitteriä ja isompia pyöreitä eri värisiä glittereitä. 


Ja sitten vaan mies syömään tyytyväisenä :) laitoin vielä myöhemmin päällyslakaksi Essie 3-Way Glazen jotta nätit kynteni kestävät vielä pari päivää ;)

14 kommenttia

 1. Miten hyvin nuo water decals -tarrat pysyvät verrattuna normaalitarroihin? Ovatko ohuemmat, ettei rajat pistä esiin heti seuraavana päivänä? :) Mulla on vähän huonoja kokemuksia noista normitarroista....

  -M-

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet :)

  Minä en 20 minuutissa koristeuja saisi aikaan, onnistun aina kiireessä vain tuhoamaan lakkaukset :D

  VastaaPoista
 3. Eikä! Mä meinasin kysyä sulta eilen, et minkälaiset koristelut yhdistäisit tuohon Essien lakkaan :D Kiitos siis vastauksesta, vaikka en sitä ääneen sanonutkaan.. Sorruin muuten ja menin tilaamaan OPI:n Golden Eyen, koska se näytti sulla niin hyvältä.. Enkä voinut vastustaa sen edullista hintaa :D

  VastaaPoista
 4. M: Siis nämä on sata kertaa parempia! Ei näy rajoja ja pysyvät hyvin päällyslakan alla. Mun mielestä CesarsShopissa on tosi hyvät Water Decalssit, ne irtoaa arkista tosi hyvin, paremmin kuin ChezDelaneyn tarrat jotka toki myös ovat hyviä :)

  S: Thanks :)

  Suvinen: Kiitos, näihin oli hyvä koristella kun oli entinen lakkaus ;)

  Kätsy Kissa: Heh, ajatusten lukua...voi ei, kävin äsken Matkuksen Sokos Emotionissa. Siellä oli OPI Bond kokoelma esillä ja siinä oli monta ihanaa, livenä ihanampia kuin kuvissa :)

  VastaaPoista
 5. Oi tosi nätit!♥ Oot kyllä taitava ei voi muuta sanoo!;)

  VastaaPoista
 6. Sulla sitten riittää mielikuvitusta noiden koristelujen kanssa. Mulla menis se 20 minuuttia jo pelkästään siihen, kun yrittäisin saada yhtä water decals tarraa kynnelle ;D

  VastaaPoista
 7. ^Heh heh :) olisi mulla ideoita kun olisi vaan enemmän aikaa ;)

  VastaaPoista
 8. Onpas nätisti duunattu. Kivan näköinen lakkaus =)

  VastaaPoista
 9. Jännät :) tykkään

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥