keskiviikko 28. marraskuuta 2012

ABC: N niinkuin Not Like The Movies

N-kirjaimella alkavia lakkoja ei ollut monta. Joten pakko valita OPI Katy Perry kokoelman lakka Not Like The Movies. Suoraan sanottuna inhoan tätä lakkaa. En ole jotenkin ikinä siitä tykännyt. Harvoin tykkään duochrome lakoista, niissä pitää olla jotain erityistä ja niitten pitää olla hienoja! Joku miettii miksi en ole lakkaa hävittänyt mutta sen Katy Perry kokoelman pitää olla täydellinen ja kaikki lakat tallessa, se on sellainen nätti minisetti ;))
NLTM lakkaa 4 kerrosta, paikka paikoin kuultaa silti ihan vähän läpi. Hyvä ja ohut koostumus joten kuivui äkkiä kerrosten välissä. Tässä on harmaa pohja jossa shimmeriä, muuntelee väriään kulmasta riippuen vaaleanpunaiseen tai vihertävään. 

Yksinään tämä olisi ollut susiruma joten Water Decals tarrat kaveriksi ja lopputulos on siedettävä :D päällyslakka Essie 3-Way Glaze ja aluslakkana edelleen Color Clubin lakoilla tehty geelilakkaus.

6 kommenttia

 1. Tuo on kyllä kieltämättä omituinen sävy. Ja duochromesta samaa mieltä, se näyttää musta kuvissa kauhian jännittävältä mutta useimmat sävyt sitten omalla kynnellä ovat ihan plaah..

  t:milipili

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös Not Like The Movies, mutta en olisi kuvista sitä tunnistanut :D Ei kuulu myöskään mun suosikkeihin, mutta muistelin sitä paljon violetimmaksi.. Nätit nuo tarrat :)

  VastaaPoista
 3. milipili: Tää oli ihan ok mutta ei enempää. Ei tullut kehuja joten ei ne silloin ihmeelliset ole ;)

  Kätsy Kissa: Kiitos, tarrat on eBaystä. Minusta NLTM on enempi harmaa, tylsä sellainen...

  VastaaPoista
 4. Mullakin on duochromeista vähän sama käsitys. Kuvissa ihan mahtavia, omilla kynsillä saan niistä esiin vain sellaisen epämääräisen sävyn, joka ei ole oikein minkään värinen. Kuvissa ihastelemani ihanan kirkkaat värisävyt näkyvät vain joko pullossa tai korkeintaan jossain ihan äärikulmassa, josta ei ikinä tule omia kynsiä katsottua.

  Poikkeuksiakin toki on, mutta harvassa. Ja on aika iso kynnys ostaa edes duochromeja kokeilematta, koska suurin osa on ollut livenä pettymyksiä, joten varmaan niitä helmiäkin on jäänyt sitten välistä.

  Tulipas avautuminen:D Mutta yleensä kaikki tykkäävät duochromeista niin paljon, että olen vähän ihmetellyt, että mikä minussa on vikana:D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, joku muukin inhoaa tota lakkaa! :D Oon kerran tolla lakannut ja inhosin kyllä homeen väriä muistuttavia kynsiäni yli kaiken, mutten kuitenkaan jostain syystä pistä tätä myyntiin. Ehkä pitäisi.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Olen kyllä ihan samaa mieltä. Kuvissa näyttävät hirmu ihanilta mutta kynsillä mitäänsanomattomia. Muutama upea duochrome on MAC merkiltä eli Formidable ja Mean & green. Kynsillä yhtä upeita kuin pullossa ja pari kerrosta riittää :)

  Celia: Hahhaaa homeen väriset kynnet :D mutta niin ne muuten on!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥