lauantai 24. marraskuuta 2012

ABC: L niinkuin Louvre Me, Louvre Me Not

Tämä on niin ihana lakka! Aika vanha, monta vuotta sitten ostettu mutta tästä olen aina tykännyt tosi paljon. Kyseessä siis OPI Louvre Me, Louvre Me Not jolla on niin hauska ja kekseliäs nimikin. Ranska kokoelmasta, hieno luumun värinen lakka jossa on shimmeriä. 3 kerrosta. Geelilakkaus alla.Kukat Bundle Monster laatasta, leimasin Pastel Green Konad lakalla.Ärsyttää kun menin kuitenkin kämmimään tämän lakkauksen. Rupesin koristelemaan glitter Nail art lakalla mutta ei todellakaan näyttänyt hyvältä! Onneksi ehdin kokeilla vaan toiseen käteen! Kuvattu käsi säilyi alkuperäisenä mutta olipa kiva kun toinen käsi oli erilainen :) meni sitten vähän maku ja lakka äkkiä vaihtoon. Niitä sattuu aina välillä...olisi vaan pitänyt antaa olla eikä rueta taiteilemaan.

Sattuuko teille ikinä sellaista? Tiedättekö muuten mitä muuta minulle sattui?

Kissa söi kameran piuhan ja jouduin siis tilaamaan uuden kameran ja otin nyt sen järkkärin kun olen sellaisesta haaveillut. Toivottavasti kuvien taso paranee paljon! Oikeasti tosi raivostuttavaa yrittää kuvata tässä suomen talvessa joka on vaan kuraa ja vesisadetta. Tosi monet kuvat oikeasti jää ottamatta.
Julkaisen teille nyt näitä vanhalla kameralla räpsittyjä kuvia, uusi kamera tulee ehkä ensi viikolla :) näitä rittää kun tuppaa kasaantumaan tuonne luonnos kansioon...

Edit. Uusi kamera tulikin jo! Ja se ON hyvä!

10 kommenttia

 1. Kauniit! Itse en jostain syystä tykännyt tuosta lakasta, sen levittäminen tökki mulla pahasti, mutta kaunishan se kyllä on.

  Ja hei - Suomen talvi ei haittaa enää yhtään kuvaamista sen jälkeen, kun olet ostanut päivänvalolampun (esim. Pleomax 6400K, maksaa kait jotain 6-7e) ja kyhännyt vaikkapa pahvilaatikosta lightboxin. Suosittelen! Mulla parani kuvien taso N kertaa kun siirryin kuvaamaan lightboxissa päivänvalolampun alla :)

  VastaaPoista
 2. nätit kynnet. Mulle monesti käy niin että vedän överiksi ja sitten pitää poistaa kaikki lakkaukset ja alottaa alusta.

  VastaaPoista
 3. Papu: Ja mulla on uusi kamera -- > sata kertaa paremmat kuvat! Tosin nämä on vielä vanhalla...minusta LMLMN levittyy hyvin ;) makuasioita...

  Suvinen: Kiitos :)

  Nunnu: Tuttua mullekin ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno lakka ja hienot leimaukset! Mullakin on juuri nyt postauksessa esillä vain ne neljä onnistunutta / ei rutattua sormea, lohduttavaa kuulla että niin käy kokeneemmillekin kynsien laittajille ;)

  VastaaPoista
 5. Tää lakka on yksi parhaimmista sävyistä ever!
  Onneksi olkoon uudesta kamerasta!

  VastaaPoista
 6. Lissu: Kyllä kuule käy :) joskus suunnittelee että laitan vielä jotain lisää ja sitten käy huonosti :D tulee aivan liikaa kaikkea tai värit ei käy yhteen...

  milipili: Kiitos :) ja tämä lakka on yksi ihanimmista totta tosiaan :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥