lauantai 27. lokakuuta 2012

You Glitter Be Good To Me

OPI Pink Of Hearts 2012 setti oli mun mielestä tosi söpö! En ole ennen näistä innostunut mutta nyt tuo glitteri...se oli saatava! En tahtonut koko settiä joten klikkailin pelkän glitterlakan.


You Glitter Be Good To Me sisältää pienempää vaaleanpunaista glitteriä sekä isompia pinkkejä hexagon glittereitä. Yhdistin lakan vaaleanpunaiseen Misa Poppy Dreams lakkaan.


Laitoin tätä glitteriä pelkästään nimettömään yhden kerroksen kun pelkään sitä poistoa. Jäi pienet traumat OPI The Living Daylights glitterlakasta...se oli nimittäin aivan järkyttävä poistaa, piti raaputtaa saksilla pois! Nyt on pakko laittaa sympatiaa tulemaan lukijalleni Anulle joka kommentoi laittaneensa sitä pari kerrosta kynsille ja meinanneensa heittää lakan ikkunasta pihalle kun oli lakan poiston aika! AUTS :D


Mutta ei tämä nyt niin kamala ollut poistaa :) ja kun oli pelkässä nimettömässä. Seuraava yhdistelmä tulee olemaan vaaleampaa vaaleanpunaista ja tätä ehkä useampaan kynteen...jos uskallan :)

Hankitteko setin lakkoja? Vai ihastuitteko nyt? Netissä on tästä nätimpiäkin kuvia joissa tätä on laitettu enemmän kynsille ;) olen niin nössö..

10 kommenttia

 1. millä poistat glitter lakat ? sillä ite oon kokeillu pari kertaa folio tekniikalla ja se toimii ja säästää hermoja =) ,ootko testannu
  on myös olemassa ainaki ebayssä sellasia kuppeja jotka tulee sormiin ,niistä ei oo kokemusta jotku on kyl tilanneet

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä tuo glitterlakka on ihana, mutta en taida ostaa sitä, kun se jäis mulla kumminkin hyllyyn homehtumaan, kun glitterit on aina niin tympeä poistaa.
  Mistä muuten ostat Opin lakkoja?

  VastaaPoista
 3. eekku: Dependin sinisellä :) en halua kokeilla foliotekniikkaa koska en tykkää ajatuksesta että kynsiä liotetaan asetonissa :)

  Yue: Tämän ostin eBaystä. TransDesignistä ostan isommat erät. Mä käytän osalla kynttä tai yhdellä kynnellä. Sellaisia joissa glitter on pienempää uskaltaa lakata koko kynnet ;)

  VastaaPoista
 4. Oon katsellut TD:n sivuilla niitä Opin lakkoja, mutta kun olisin vihdoin hallunut tilata, niin en enää löytänyt niitä mistään. Tiiätkö, miten ne lakat löytää sieltä, vai myydäänköhän niitä enää edes siellä... Ennen kirjotin vaan hakuun "opi" ja ne tuli heti ensimmäisenä.

  VastaaPoista
 5. ^Kyllä ne tulee vieläkin kun kirjoittaa OPI hakuun ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanaihanaihana! Pitäis Ebaysta tsekata.

  VastaaPoista
 7. Glitter-lakka oli muuten yllättävän vaikea poistaa lavuaaristakin kun sinne taannoin tippu yks pullo ja meni rikki. Muutama pullo asetonia siihen meni ja lisäksi armotonta jynssäämistä :)

  VastaaPoista
 8. milipili: Tykkäisit varmasti :)

  Lucy: Voi apua :D

  VastaaPoista
 9. Mä en kanssa halua edes kokeilla foliotekniikkaa, joten täytyy jotenkin saada tänään poistettua glitterit kynsistä. Ja on muuten koko kynnellä ja joka sormessa sitä pahuksen glitterlakkaa :D Näyttää vaan niin nätiltä sillä tavalla..

  VastaaPoista
 10. ^Näyttäähän se tosi nätiltä :) onnea vaan ;))

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥