maanantai 15. lokakuuta 2012

Testissä BIO2YOU

Muistatteko kun olen aiemmin kertonut ja kehunut BIO2YOU sarjan muutamaa tuotetta? Minulla on seerumi ja naamio joista arvostelut tässä ja tässä.


BIO2YOU luomukosmetiikka on täysin luonnonmukaista, se ei sisällä alkoholia, väriaineita 
eikä eläinperäisiä tuotteita! Ainutlaatuiset ja tehokkaat seerumit, sekä iholle säteilevyyttä antava kasvonaamio täydentävät loistavasti jokapäiväisiä kauneusrutiinejasi. Tuotteiden sisältämä "luonnollinen Botox" on Argireline sekä hyaluronihappo, jotka ovat osoituksena tuotteiden tehokkuudesta ja nykyaikaisuudesta. 


Kaikki tuotteet ovat ICEA:n kansainvälisesti sertifioimia luomutuotteita. 

BIO2YOU-tuotteet on valmistettu ICEA:n sertifioimassa tehtaassa noudattaen kaikkia ICEA:n ECO-BIO kosmetiikkavalmistusvaatimuksia. Ihana Heidi Loveit.fi verkkokaupasta halusi lähettää minulle sarjaa testiin. Aiemmat tuotteeni olen siis saanut muualta. Otin todella mielelläni sarjaa lisää kokeiluun ja minulle lähetettiin puhdistusmaito ja kasvovesi.


Puhdistusmaito on 100 ml kokoisessa pumppupullossa. Tuotetta tulee sopivasti kerrallaan. Maitomainen tuote on sopivan kevyttä eikä liian tuhtia. Meikit peseytyvät todella hyvin pois yhdellä kerralla. Tuote lupaa rauhoittaa ihoa ja ennaltaehkäistä ihoärsytyksiä. 
Ainut miinus pullon painavuudesta, näitä ei kanna mielellään mukana reissuun. 

Kasvovesi on 100 ml kokoinen myöskin ja tämä tuote on suihkemainen. Miten se sanotaan, suihkepullo?? Mutta kuitenkin, lupailee rauhoittaa ja virkistää, puhdistaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.
Ehkäisee ihon rasvaisuutta ja sillä on ihoreaktioita lievittäviä ominaisuuksia. Parantaa ihon elastisuutta ja pehmeyttä. Tämä kasvovesi tosiaan on hyvän tuntuinen, voi suihkuttaa kasvoille mutta minä laitan silti vanulapun kautta. Tälle annan miinusta aika pahasta tuoksusta vaikka tuote itsessään on loistava. 

Jos mietin sarjaa kokonaisuudessaan niin naamio on tuotteista paras. Seerumi on myös loistava ja etenkin todella kuivalle iholle. Puhdistusmaito toimii hyvin ja tykkäsin siitä. Kasvovesi jää viimeiseksi tuoksun takia mutta kokonaisuudessaan sarja on mielestäni parhaita ekosarjoja, tuntuu tosi laadukkaalta ja onhan nämä arvokkaampia tuotteita. Suosittelen ikääntyvälle iholle ennemmin. Minun iässäni eli 30 v nämä tuntuvat sopivilta mutta sarjaa suositellaan +35 ylöspäin :)


Puhdistusmaito ja kasvovesi ovat nyt tarjouksessa. Ostoksille pääset tästä: 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

♥ Thanks For The Comment ♥