sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Red-Ical Gypsy

Kyllä se on vaan myönnettävä että kun ikää tulee lisää niin punaiset lakat alkavat olemaan aika hienoja :) ennen en oikein punaisissa viihtynyt mutta nykyään...kun sen 30 v rahapyykin ohitti niin tuntui että vähän aikuistui :)

Aikuisuuteen kuuluvat minulla punaiset kynnet. Ehkä eniten tykkään näyttävistä tummanpunaisista kynsistä joten lakaksi Color Clubin Red-Ical Gypsy.
2 kerrosta. Kolmannella täysi peittävyys.

Viime vuoden syyskokoelman lakka...miten se aika näin vieriikään? Vuosi menee niin nopeasti!

CesarsShopista laatta XL K josta "ruksi" kuviot.


Nimettömiin Color Club lakka Sugarplum Fairy. Kiva glitterlakka joka tekee oikeaa hologrammista kuviota.
Tuntuvatko punaiset lakat "aikuisten lakoilta"?

9 kommenttia

 1. Oi miten hienot! Sulla on suomen paras kynsiblogi <3

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans sitä mieltä että punainen on "aikuisen naisen" väri, johon en olisi ehkä 10 vuotta sitten tarttunut mutta lakkausinnon iskettyä vasta tänä vuonna en ole yhtään hävennyt tunnustaa että punaiset kaikki sävyt miellyttävät eniten silmää...
  Nätti sävy tässäkin!

  VastaaPoista
 3. ^Kiitos, tämä väri on ihana. En tykännyt ennen tälläisistä yhtään mutta nykyään...tekisi mieli lakata punaisilla koko ajan :)

  VastaaPoista
 4. ompas makeet noi leimat! Saako muuten kysästä että paljon sä omistat kynsilakkoja? On tullut muutaman kerran mieleen.. :D

  VastaaPoista
 5. Tunnistan ittessäni tuon saman että punainen oli ennen kauhistus, mutta nykyään kaikki vähänkin punaiseen viittaava on tosi jees! Niin joo ja ikää vuoden verran vaille 30 :)

  VastaaPoista
 6. Anette: Kiitos :) en ole enää aikoihin pysynyt perässä...veikkaan 400 suunnilleen. Annan lakkoja usein kavereille tai myyn pois :)

  Lucy: Tervetuloa kerhoon ;)

  VastaaPoista
 7. No äet ei suostu laittamaan punaista kuin varpaisiin koska se kuulemma korostaa ryppykäsiä joten ehkä ei mullekaan niin tule aikuinen mieleen.

  Punainen on siitä kiva että se käy mihinkä vuodenaikaan tahansa!

  VastaaPoista
 8. ^Olet ihan oikessa, punainen pukee milloin vain :) ja etenkin jouluna <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥