perjantai 5. lokakuuta 2012

Oman kynnen vahvistus geelilakalla

Nyt on taas se aika vuodesta jolloin aletaan testaamaan oman kynnen vahvuutta. Huomaan että käteni ovat kuivemmat ja kynnet vähän rasituksella. Kynteni ovat olleet pitkään pitkät, olen lyhentänyt vain vähän kerrallaan. Muutamia osumia on kevään ja kesän aikana tullut mutta ei kynnen katkeamisia. Joten lähtökohtana ok kunnossa olevat mutta muutamia repeilyjä/ohenemista on kynsilläni. 

Mielessä oli että tekisin geelilakkauksen vahvistamaan omaa kynttä. Halusin tehdä sen ennen talvea ja pakkasia mutta pakosti joudun tekemään sen jo nyt. Kiitos jääkaapin joka päätti hajota. Joudun miehen kanssa kantamaan tässä hissittömässä kerrostalossa uuden jääkapin kotiin ja vanhan pois. Siinä puuhassa päätti revetä etusormi.
Tässä on ollut hiukan repeilyn alkua mutta nyt se paheni. Kun tökkäsin etusormella seinään vahingossa. Olen ihme sähläri välillä ;)
Samassa kädessä keskisormessa on myös viilto jota yritän kasvattaa pois. Siihen osui aikanaan töissä iso lasinsirpale joka viilsi osaa kynttä. 


Oikeassa kädessä ei pahempia, kuorin perunoita ja viiltin veitsellä osan keskisormen kynnen päältä pois. Se on vähän heikkona ja kaipaa vahvistusta. On sitten itsellä turvallisempi olo.


Olen kiitollinen CesarsShopille että sain tämän uunin ja aloitussetin geelilakkoihin heiltä. Näille on todellakin tarvetta.


Hioin kynnet mataksi. Sitten laitoin Color Club UV aluslakkaa yhden kerroksen. Ensin mietin pelkällä aluslakalla olemista mutta varmuuden vuoksi laitoin yhden kerroksen Color Club Pret-A-Pink geelilakkaa jotta kynnellä on varmasti suojaa. Pret-A-Pink on vaalea lähes väritön nude joten se ei "haittaa" kynnellä mitään, näiden päällehän lakataan ihan normaalisti kynsilakalla tai tehdään koristelut tai ihan mitä vaan!Nyt kynnet ovat vähän vahvemman tuntuiset ja ei tunnu pahalta olla ilman lakkaa koska kynnellä on geelilakkaus suojaamassa. Tämän kanssa voi normaalisti käyttää kynsinauhaöljyjä jne.
Muista laittaa geelilakkaa aina tosi ohuesti, mieluummin liian vähän kerrallaan. Liikaa et saa pois ja se tarraa ihoon tai lähtee alle viikossa paksuina klöntteinä pois. Eikä se suojaa kynttä jos geelilakkaa menee liian paksusti ja se itsekseen alkaa irvottamaan kynnen reunoista. Minä suojaan geelilakalla myös aina kynnen sivut ja kynnen kärjet.

Geelilakka settejä saat CesarsShopista, tästä klikkaamalla tutkimaan valikoimaa.
Tässä edullinen UV lamppu ( 55 e ). Tai tässä Sinan aloitussetti, osta vaikka kaverin kanssa kimpassa ja pääsette tekemään yhdessä kynsiä ;)

Oletteko kokeilleet geelilakkausta? 

Ps. Raportoin myöhemmin miten hyvin nämä kestivät kynnellä.

10 kommenttia

 1. Oon harkinnut tässä ihan samaa operaatiota. Jostain syystä oikean käden etusormen kynsi liuskottuu ja halkeilee koko ajan, niin jospa sen saisi geelin avulla pysymään kasassa. Odottelen innolla lisäraporttia :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuin geelilakkoihin niin kovin, että nyt on niillä menty jo viikkotolkulla! Tavalliset kynsilakat jääneet käyttämättä.. =)

  VastaaPoista
 3. Laura: Minä toivon että vasemman käden etusormi pysyy kasassa ja saisin kasvatettua revennyttä kohtaa pois :)

  RagDoll: Heh, minä en ole vielä niin paljoa hurahtanut mutta eihän sitä tiedä!

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Miten geelilakkaus toimi kynnen vahvistamiseen? Kuinka kauan pysy hyvänä ja pysyikö kynsilakat kynnellä paremmin...?
  Kaipailen postausta "myöhemmästä raportoinnista" ;)

  VastaaPoista
 5. ^
  Kirjoitin pitkän kommentin joka sitten häivisi! Tosi kiva! Eli luitko jo nämä:

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Geelilakkaus

  Tällä hetkellä geelilakkaus ollut pari viikkoa. Kupruja on kynsinauhoissa päin. Kärjissä ehjä, joissakin kynsissä teepussipaikkaus joka yhdessä geelilakkauksen kanssa vahvistaa kynttä tosi hyvin. Kynsilakat pysyy hyvin mutta vaihdan ne parin päivän välein .)

  VastaaPoista
 6. Juu, luin kaikki :) Lähinnä kaipailin just pidempiaikaisia kokemuksia ton geelilakkauksen käytöstä. Onks sulla nykyään aina geelilakkaus ja teet sen päälle kaikki lakkaukset?
  Musta ois tooosi kiva, jos kokeilisit perusranskista geelilakoilla ja tekisit tutorialin jos onnistuu. Siihen voisit sitten tehdä erilaisia konad tms. tuunauksia päälle, kun kuitenkin kyllästyt nopeesti ;)
  Mulle on tulossa nyt Sinan geelilakkauspaketti kunnon uunilla, en malta oottaa et pääsen kokeilemaan!

  VastaaPoista
 7. ^Koko ajan on geelilakkaus, ollut oikeastaan siitä asti kun pakkaset tuli. Mulla ei ole niin puhtaan valkeaa geelilakkaa että voisin tehdä ranskista :) se ajatus on toki käynyt mielessä ja voi olla että toteutan ;) kerrohan sitten mitä tykkäsit geelilakkauksesta!

  VastaaPoista
 8. ^Haha, tilaamallahan sellaisen saa ;) Ja Kyllähän ceasars semmosen sulle lahjottaiskin, koska kun jengi tajuaa kuinka kätevä on geelilakattu ja kestävä ranskis, niin geelilakkapakettien myynti räjähtää ;)Mua harmittaa jo nyt, etten tilannut valkoista geelilakkaa omaan pakettiini...
  Mä raportoin omista kokemuksista kun saan kampeet kotiin ja ekat lakat kynsiin!

  VastaaPoista
 9. Mä haluisin tietää, että onko geelilakkauksen pitäminen jatkuvasti kynnellä haparoittanut sun omaa luonnonkynttäsi? Meinaan tänään tuli mieleen, että tuollaiset tarvikkeet voisi hankkia, kun kaksi eilen luonnonkynsiin viilaamani stilettikärkeä menivät heti tänään poikki ja harmitti:/ Siskollani on ollut perus geelikynnet ja hänen omat kyntensä pehmenivät ja haparoituivat täysin niiden alla. Osaatko sanoa, onko näillä geelilakoilla mitään vaikutusta?

  VastaaPoista
 10. Tämän postauksen kommenteissa keskusteltiin asiasta, liitän nyt tähän koko tarinan :)

  http://charmingnails.blogspot.fi/2013/04/ala-tavoittele-liikaa-violetteja.html

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥