sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viva La Diva ostoksia

Luin uudesta Kicks lehdestä harmittavan uutisen; Joensuun Kicks lopettaa :((( minun omasta kotikaupungistani Kicks lopetti pari vuotta sitten ja olen sen jälkeen hankkinut Joensuun Kicksistä aina reissutessani kaikki himottavat uutuudet jota ei muualta saa. Sieltä on kannettu useampi pullo Dependin kynsilakanpoistoaineita ja viime kesänä hankin pari huulimeikkiä Viva La Diva sarjasta.

Nyt ikävän uutisen kuultuani laitoin kaverini ostoksille, ostoslistallani on ollut VLD huulimeikkejä siitä asti kun Karkkipäivän VLD teemaviikon lukaisin...että kiitti vaan taas kerran ;))

Ostin aiemmin Bubble huulipunan ja nyt laitoin ostoslistalle Red Night ja Back Stage punat.Huulipunissa olen tykännyt hinnasta n.7-8 e muistaakseni, pysyvyydestä, liukkaudesta ja tuoksusta. Loistavia punia! Sävyvalikoimaakin on reilusti...Superlicious huulikiilloista minulla oli aiemmin hankittu So Sweet ja otin nyt lisäksi Brasil ja Candy Queen kiillot. Kiillot ovat suunnilleen samaa hintaluokkaa, putkilo on söpö, väriä tulee kivasti, aplikaattori on hyvä ja tuoksukin on pussailtavan herkullinen ;)

Kick muuten avaa nettikaupan, kuulin tälläisiä huhuja :)

Oletteko kokeilleet VLD sarjan kosmetiikkaa? Mitä mieltä olette? Olen tykännyt myös Surf´n´Sand aurinkopuuterista jonka ostin kesällä, ihana varjostuksiin...varmaan kaikki lukijani lukevat Karkkipäivää, siellä on hyviä Viva La Diva kuvia ja swatcheja...

Tässä vielä yksi kiva työmeikki...luomella MAC Da Bling, varjostuksessa MAC Post Haste ja vähän mustaa MAC Cloudburst luomiväriä. Kuvat sopivat hyvin näihin tyttömäisen pinkkeihin sunnuntai kuviin :)5 kommenttia

 1. Hyvä juttu, jos Kicks avaa nettikaupan :) Sillä itse juurikin Joensuussa asun, joten on hyvä, jos niitä tuotteita sitten saisi heidän nettisivujen kautta :)

  VastaaPoista
 2. Tulispa oikeesti se nettikauppa!

  VLDlta on pari huulipunaa, toinen on liian vaalea, mutta toinen just hyvä. Kesän kokoelmasta ostin sen luomivärisetin jossa on yksi parhaimmista hohdepuutereista ever!

  Ja Sun 'n Surf bronzeri on loistava.

  VastaaPoista
 3. Mimosa: Mullakin olisi aina paljon tilattavaa :)

  milipili: Mä en ostanut luomivärejä kun en oikein innostunut niistä ja jos ne jäisivät käyttämättä :)

  VastaaPoista
 4. VLD:n huulipunissa on kyllä ihan huimasti eri sävyjä! Iski ihan valinnan vaikeus, kun viimeksi Kicksissä kävin :D

  VastaaPoista
 5. ^Niin mullakin, otin silloin vaan tuon Bubblen :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥