maanantai 3. syyskuuta 2012

Ruskeat piilolinssit

Meikäläiselle tarjottiin LensStore nettikaupasta piilolinssejä kokeiluun. Koska olen käyttänyt piilareita ennenkin ja tiesit vahvuudet yms. otin näitä kokeiluun. Olen samaa merkkiä käyttänyt ennenkin joten ovat tutut. Piilolinssejä varten pitää tietää kaarevuudet/mahdolliset vahvuudet ja käytön olla hallussa. Käy siis optikolla ennen hankintaa!
Yksi iso syy miksi tykkään värillisistä piilareista on se silmien värin muuttaminen. Rakastan ruskeita silmiäni :) linssini ovat sävyä Brown. Nämä ovat kuukausilinssit ja maksavat 23,50 e laatikolta. Laatikossa on yksi pari linssejä. Esim. minulla on molemmissa silmissä eri vahvuudet joten minun täytyy tilata kerralla kaksi laatikkoa. Käytän linssejä yleensä n. 30 päivää. Nämä ovat hyvät silmissä ja muuttavat vihreät silmät terävän ruskeiksi.

Oletteko kokeilleet värillisiä linssejä?

Linsseihin liittyen tulossa ruskeiden silmien meikkivinkkejä :) tässä esimakua, meikki tehty Dior Secret Charm paletilla.9 kommenttia

 1. Mä käytän usein saman merkin sinisiä sävyttäviä kertakäyttölinssejä. Omat silmät eivät ole oikein minkään väriset muutoin, niin on kiva välillä olla jonkin värinen :) Hyvä idea toteuttaa erivärisille silmille sopivia meikkejä piilareilla!

  VastaaPoista
 2. ^Vihreät piilarit on myös ihanat, tekevät silmistäni todella todella vihreät :)

  VastaaPoista
 3. Toimiiko nuo jos on tummemmat silmät? Omani ovat suunnilleen samanlaiset, kuin sulla tuossa kuvassa (vihertävänruskeat) ja olen olettanut, ettei niitä saa esim. sinisiksi.

  VastaaPoista
 4. ^Vihertävänruskeita ei saa sinisillä sinisiksi, ei peitä tarpeeksi :)

  VastaaPoista
 5. Cool! Vitsi kun itsekkin haluisin ostaa jotkut värilliset pillarit :P

  VastaaPoista
 6. ^Ehdottomasti kannattaa hankkia, kiva vaihdella silmien väriä :)

  VastaaPoista
 7. Minullakin on ollut noita samanmerkkisiä värillisenä, mutta kertakäyttöisinä. Ovat ihan hyviä, mutta ei ehkä kovin hengittäviä, että pystyisi kovin pitkään silmässä pitämään (riippuu niin paljon silmistä kai, mutta itselläni aika herkät silmät).

  Mitä sulla silmät tykkäs noista kk-linsseistä? Pystytkö pitämään koko päivän?

  Asiasta toiseen, sain kaverilta lahjaksi ihanan violetin-värisen luomivärin ja sillä meikkaaminen kiinnostaisi mua ihan hirveesti, mutta osottaituikin jostain syystä vaikeaksi käyttää :/ Omassa silmässä näyttää siltä kuin olisi mustelma luomella! :D Sun silmässä taas ihan eri asia, sopii hyvin. Voikohan olla niin, ettei onnistu, jos on "liian keltanen" iho? Mulla ehkä on? :D tai sitten vaatii vaan harjottelua..

  Satu

  VastaaPoista
 8. Satu: Tai sitten yhdistät sen violetin toiseen väriin? Jos sinun violetti on vaalea niin laita liikkuvalle luomelle ja ulkonurkkaan tummempaa. Mutta jos violettisi on tumma kuten arvelen ( mustelmaefektistä ) niin laita sitä varjostukseen ja luomelle jotain vaaleampaa violettia, vaaleanpunaista, vaaleanvihreää...

  En ole pitänyt linssejä vielä koko päivää koska alkavat kaihertaa. Mulla on tosi herkät silmät ja en käyttänyt piilareita vuosiin. Menee siis tovi totutella. Mutta ei nämä aiemmin hanganneet, aamusta iltaan pidin silmässä :) merkkiin olen tyytyväinen kun ovat edullisia ja ruskea väri on hyvä.

  VastaaPoista
 9. Kyllä, se on aika tumma, kuten arvelitkin. Tässä nyt aikani kuluksi testailin tämän kanssa vaaleanpunaista ja sopii hyvin (ei niin mustelmainen). Olet oikeassa, tämä näyttäisi tosiaan vaativan kaverikseen vaalean toisen värin.

  Kiitos vinkeistä!

  Satu

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥