tiistai 11. syyskuuta 2012

Mustikkamaitoa

Parlez-Vous OPI? on oikea mustikkamaito lakka. 2 kerrosta, hyvä levittää eikä mene raidoille. Tämä on niin nätti ja harmittaa nämä huonot kuvat tästä söpöliinistä. Tämä tuli ulos Ranska kokoelmassa vuosia sitten. Kantsii metsästää eBaystä tai Nailetc:stä


Ei mulla oikeastaan muuta kerrottavaa tästä ole, dupe tälle on Color Club Uptown Girl joka on lähes samanlainen lakka.


Koko ajan vaan tekee mieli lakata syksylakoilla...muilla samaa ongelmaa?

7 kommenttia

 1. Nyt höpsit ;-) Parlez-Vous OPI ja CC Uptown Girl ei tosiaankaan ole dupeja, sillä Uptown Girl on paljon kirkkaampi ja punasävyisempi (eikä yhtä upea, mutta se on toki makuasia :D). Rrrrakastan Parlez-Vous OPIa, mutta jos sitä ei vielä omista, alkaa toivo olla menetetty, ellei sitten ole varsin varakas: sitä löytyy enää eBaysta ja sieltäkin ainoastaan muutamalta myyjältä noin 50 dollarin hintaan. :-/

  VastaaPoista
 2. onko nailetc:ssä vielä opia myynnissä? miten en löydä sivuilta kun nyc ballet kokoelman minit? vai pitääkö lakkoja kysyä erikseen..?

  VastaaPoista
 3. your nails are really long. i envy you. :( nice color btw. :)

  ❤ misskatv.com

  VastaaPoista
 4. Papu: Heh :D ohoh, onpas eBayllä hinnat! Myönnän etteivät ihan samanlaisia mutta melkeinpä jos tämän tyylistä lakkaa etsii :) minusta UG on ehkä ihanampi :)

  Anonyymi: Ai eipä siellä näytä olevankaan?? Viimeksi kun katsoin niin tätä vielä oli...en ole Nailetc:ltä aikoihin tilannut...pahoittelen virheellistä tietoa!

  MissKatV: Thanks :)

  VastaaPoista
 5. Mun tekee myös mieli lakata syksyisillä ja tummilla lakoilla! Eilen pistin kynsiin tummaa musteensinistä mattalakkaa ja on nämä vaan niin kivat :)

  VastaaPoista
 6. Eihän se nyt "ongelma" ole =) Kuin lakkaisia uusilla lakoilla kun siirtyy sesongista toiseen.
  Tää ihanuus pitääkin muistaa, mulla on lakkoja jo jonossa!

  VastaaPoista
 7. KK: Kummasti ne tummat lakat nyt kiinnostaa...värikkäät ei oikeastaan enää yhtään :)

  milipili: Mullakin jono odottaa :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥