torstai 13. syyskuuta 2012

Mustikkamaidon tuunaus

Toinen päivä kera mustikkamaidon. Joskus vaan ei jaksa joka päivä lakata niin pääsee helpommalla tuunata edellisen päivän lakka. Sillä ehdolla tietenkin että lakkaus on säilynyt siistinä ;)


Leimaus Konad laatta m65, tykkään tästä ruusukuviosta.Käytin uutta Konad Princess lakkaa, esittelin silloin vähän aikaa sitten nämä. Näissähän tuli kultainen leimauslakka. Halusin käyttää sitä mutta ei ollut paras valinta violetin lakan seuraksi.
 En ottanut huomioon kontrastia jota ei nyt tullut tarpeeksi. Mutta kyllä leimaukset erottuvat silti ja oikeastaan loppujen lopuksi tykkäsin näistä. Etenkin keinovalossa Konad Tender Gold kimaltaa todella kauniisti ja hillitysti. Lakkauksessa oli satumaista säihkettä ja kuviot erottuivat kauniisti läheltä.Oletteko muuten kokeilleet Tender Goldia? Minkä väristen lakkojen päälle olette sillä leimanneet?

10 kommenttia

 1. Hei tiedätkö saako konadin m57 laattaa (leopardi, seepra ym) XL-kokoisena Cesarsshopista?

  VastaaPoista
 2. ^m57 laattaa on vain normikokona mutta Cesarin XL laatoissa on myös erilaista leopardikuviota :)

  VastaaPoista
 3. No siis kävin kattomassa eilen niitä XL-laattoja sieltä kun ois pitäny tilata semmoinen niin oli vaan jotai abstraktikuvioita:s ehkä ne on sit loppu hetkellisesti ?

  VastaaPoista
 4. ^Tässä laatassa on lepardia :)

  http://www.cesarsshop.fi/kuvalaatta-p-3337.html

  VastaaPoista
 5. Hyvin käy kultaiset! Pitäs itenniin kokeilla taas tuota leimaamista, jos löytäisin (kotoa) tarpeeksi paksun kultaisen lakan. Joku China lakka mulla ehkä oli, Opin kaksi kultaista on liian liruja.

  VastaaPoista
 6. Mä oon yrittäny löytää kunnolla toimivaa kultalakkaa leimaukseen. Konad ei erotu mulla oikein mistään pohjaväristä, näyttää lähinnä sutulta... :( Ois ihana, jos joku vois vinkata, jos on löytänyt.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥