lauantai 22. syyskuuta 2012

Let´s Go Crazy!

Tiedättekö mikä tekee naisen ikionnelliseksi? No uusi ihana kynsilakka tietenkin ;))

Sain Loveit.fi verkkokaupasta muutamia tuotteista testiin ( niistä lisää myöhemmin ) sekä ihanan uutuuden; Deborah Lippmann lakan Let´s Go Crazy!Tässä lakassa on tumma violetti pohjaväri ja pyöreitä sekä hegaxon glittereitä monissa eri väreissä. Pohjalakaksi laitoin 2 kerrosta Snowcrystal Cherry Chocolate lakkaa.Let´s Go Crazya yksi ohut kerros päällä. Hyvin levittyy vaikka tässä on violetti lakka punaisen päällä, voisi luulla laikukkaammaksi. 
Mietin ensin laittavani tätä mustan lakan päälle mutta valitsin tämän tumman punaisen.
Oikeastaan kynnet näyttävät kuin liukuvärjätyiltä kun punaisuus paistaa joistain kohti läpi ;)
Mitä tykkäätte lakasta? Minä kyllä ihastuin kun ei tälläistä vielä ollut. Todella näyttävä, erikoinen ja hieno. Ehkä laitan tätä pikkujouluihin :) pitää keksiä minkä kanssa tätä yhdistän :)

Joko olette tutustuneet Loveit.fi:n Deborah Lippmann uutuuksiin? Herättikö tämä lakka ihastusta? Minä ainakin odotan sen poistamista...onneksi on Dependin sinistä kynsilakanpoistoainetta ;)

11 kommenttia

 1. Kivat kynnet :) Pieni punaisuus sopii noihin tosi hyvin.. Sääli, että nuo lakat ovat niin kalliita, sillä olisin varmaan muuten hankkinut itselleni jo muutaman :P

  VastaaPoista
 2. ^Ovathan ne kalliita mutta ehdottomasti sen arvoisia. Pieniä aarteita :)

  VastaaPoista
 3. joo tosi 'grazy't kynnet jooh.........

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuo, sekä Candy Shop :) Yllättävää oli se, miten hyvin glitteriä tuli mukana, mutta lakan tuoksu on kammottava :D

  VastaaPoista
 5. Heippa! Tiedätkö paljon China Glaze -lakkojen sävyistä? Löysin vähän aikaa sitten Sen Punaisen jota haluan käyttää ikuisesti mutta se taitaa olla sesonkiväri, siis Adventure red-y. Sellainen upea tummanpunainen jossa jollain tavalla ehkä hiukan ruosteinen sävy. Osaatko sanoa CG:ltä jotain lakkaa joka olisi lähellä sitä siltä varalta ettei tätä ihanaa sitten joskus enää valmisteta? Kiitos paljon jos voit olla avuksi! Ja kiitos myös hyvästä blogista, käyn joka päivä katsomassa uusien postausten varalta!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos, kiva kun tykkäsit :)

  Mimosa: Mä en muista tuoksua tai sit mun nenä oli tukossa :) nämä on kivoja kun glitterit tulee kiltisti eikä niitä tarvitse metsästää :)

  Anonyymi: Tiedän :) mä ehdottaisin että ostat tätä samaa lakkaa varastoon, sitä saa vielä helposti nettikaupoista tai eBaystä. On kuitenkin tuore kokoelma joten tätä varmasti saa vielä vuosien ajan koska kyseessä ei ole Limited edition kokoelma eikä lakka ole mitenkään harvinaisen värinen vaikka aika kaunis näyttäisi olevan :) mulla ei sitä olekaan ;)

  VastaaPoista
 7. jäin miettimään, että mitä eroa sillä sinisellä ja vihreellä poistoaineella on? käytän sitä vihreetä enkä oo vaihtamassa (♥), mut mietin että onko se sininen sit parempaa glitterien poistamiseen?

  VastaaPoista
 8. This is a gorgeous polish. Thanks for sharing! <3

  VastaaPoista
 9. strange: Tässä vanha vertaluni tuotteista:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2008/12/depend-kynsilakanpoistoaineet-testiss.html

  Vihreällä saa hangata glittereitä ikuisuuden, sininen on siis nopeampaa mutta ei kuivata kynttä niin paljon kuin vaikkapa Mirame tai Xtra :)

  TDL: Thanks :)

  VastaaPoista
 10. Just tuli tää ja Across the Universe joka on samanlainen glitter paitsi sini/vihreä.
  Ihan järkyttävän ihanat! =)) Rrrrakastaa glitteröisiä.

  VastaaPoista
 11. ^Njooo onhan ne kivoja ja jotkut suht helppoja poistaa :) yleensä näitä glittereitä sitten pitääkin pari päivää kun ei jaksa heti poistaa...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥