perjantai 10. elokuuta 2012

Testissä Konad BB-voide

CesarsShopin viimeisimmän paketin mukana sain Konadin BB-voiteen. Olen nyt testaillut sitä muutamana päivänä ja hyvältä vaikuttaa.

Kuten kaikissa BB-voiteissa, myös tässäkin INCI on pitkä ja sisältää silikonia. Tiedätte että käytän vain mineraalimeikkejä kasvoilla sekä ekotuotteita ihonhoidossa. Ihoni menee tukkoon ja tulee ikäviä ihonalaisia paukamia.

Ensikokeilulla voide vaikutti vähän väärän väriseltä, liian keltaiselta nimittäin. Mutta voide tasoittui ihoni sävyn mukaiseksi onneksi. Konad BB-voide oli helppo levittää eikä se jäänyt pakkelimaiseksi vaikka laitoin aika paksusti. Levitin vielä päälle Lily Lolon viimeistelypuuteria koska pelkäsin kiiltelyä. Levitättekö yleensä BB-voiteen päälle puuteria? Minä lisäilin puuteria vielä muutamaan kertaan päivän mittaan. En ole siis kokeillut yhtään minkään merkin BB-voidetta mutta tämä vaikutti hyvältä. En tarvinnut erillistä peiteainetta ja iho oli luonnollisen näköinen mutta tasainen. Kuten kuvasta huomaa. Iholla siis pelkkä BB-voide. 

Täytin juuri äsken 30 vuotta ja tervehdin ensimmäisiä ryppyjä ja silmäpusseja...nyyh :( 

Konad BB-voide on kiireisten aamujen pelastaja. Kosteuttaa, muistuttaa hyvää meikkipohjaa ja toimii siis monipuolisen hyvin. Ei tarvitse muuta kuin puuterin. Ihoni ei mennyt tukkoon kunhan käytän tätä satunnaisesti, en joka päivä. Jos sulla ei ole allergiaa normaalin kosmetiikan suhteen niin suosittelen testailemaan :)


Konad kosmetiikkaa löydät vain Cesarilta!

10 kommenttia

 1. Ite oon just testannu sitä garnierin bb-voidetta, enkä oikee ymmärrä miks ihmiset hehkuttaa sitä.
  Itellä on aika kuiva iho, mutta silti se ei meinaa oikein kuivua iholla vaikka kuinka vähän laittaisi. Ja sävyt on myös aika tummia mulle, joten naamasta tulee ihan oranssin näkönen ainakin ilman puuteria. :D

  Ootko muuten testannu dermosilin tuotteita? Ja jos olet, niin mitä mieltä olit? :)

  VastaaPoista
 2. Onnea pyöreistä vuosista! Toivottaa Kätsy, jonka mittariin pamahtaa ensi viikolla 22v ja ensimmäinen ryppy jo havaittavissa otsalla :D (melkonen kriisi mulla)

  VastaaPoista
 3. Itellä kesäkäytössä L'Orealin BB-voide. Puuteroin aina kevyesti aurinkopuuterilla koko kasvot. Ihan hyvä kesätuote on ollut, vaikka olikin kesän alussa minulle liian tumma :D

  Paljon onnea 3-kymppiselle! Tervetuloa kerhoon ;)

  VastaaPoista
 4. Sopii täydellisesti sun ihoon :)

  VastaaPoista
 5. Riikka: Tykkään Dermosilin tuotteista paljonkin. Olen itse myyjä ja käyttänyt niitä vuosia. Edullisia, riittoisia ja toimivia :) tykkään mm.käsivoiteista, valokynästä ( on tosi hyvä ) ja ihan koko perheen perustuotteista :)

  Kätsy Kissa: Kiitos :)

  Jane: Kiitos :)

  iisku: Kiitos :) hyvin sulautui kyllä :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kolmen kympin täyttymisestä!
  On ilo löytää blogimaailmasta muitakin ikäsarjalaisia. :)

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut! :) Sulla mitään ryppyjä tai silmäpusseja, pöh!

  VastaaPoista
 8. Ostin Maynellinen BBn, siinä ei ole ainakaan dimethiconea, joten jospa naamani rauhoittuisi.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥