torstai 9. elokuuta 2012

DS Elegance

OPI Designer Series Elegance on vaaleanpunainen hologrammilakka. Siis vaaleanpunainen hologrammilakka. Siksi ihmettelinkin miksi minä en tätä käytä?? Tämänhän pitäisi olla unelmalakkani! Elegancea laitoin 2 kerrosta. On vuosia vanha lakka, veikkaan että ainakin 5 vuotta ollut avattuna? Koostumus on silti kuin uusi.


Onneksi aikoinani hamstrasin näitä "oikeita" Designer Series lakkoja enkä näitä uusia "Designer Series" lakkoja jotka eivät ole hologrammia nähneetkään vaan ovat glitterisiä enneminkin. 


Siis mikä aurinko?? Olisipa ollut kiva ottaa kuva jossa hologrammisuus näkyy mutta suomen kesä, you know :(


Liukuvärjäys Color Clubin Wild At Heart violetilla hologrammilakalla jota saa CesarsShopista. Cesarista myöskin Water Decals tarrat jotka liimasin piristämään ja tuomaan jotain pientä kivaa :) kun ei näy aurinkoa...nyyh...6 kommenttia

 1. Ooh tuo DS lakka on kyllä kaunis! Harmittaa ettei itsellä ole noita hologrammisia, nykyiset DS lakat kun ei oikein innosta.. :/

  VastaaPoista
 2. Ihan ookoo sävy, enempi olis kyllä mieleen DS glamour...

  VastaaPoista
 3. sun tekstiä on vähän vaikea lukea. siis se tyyli jolla kirjoitat :D piti moneen kertaan lukea lauseita uudelleen. ehkä vika on mun luetunymmärtämisessä.

  VastaaPoista
 4. Celia: Ei niin, eivät ole oikeita DS lakkoja :)

  MAARIT: Se on kyllä valtavan kaunis lakka, pitänee lakata joskus :)

  Anonyymi: Valitettavasti se on mun tyyli, eipä täällä tekstiä edes paljoa ole, panostan mieluummin kuviin ;)

  eekku: Thanks :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥