keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kiva postipäivä!

Mikä sen mukavampaa kun tulla töistä kotiin ja huomata eteisen lattialla olevan paksun kirjekuoren! Huomasin sen olevan PR toimistolta ja sisältävän Snowcrystalin syksy/talvi 2012-13 kokoelman lakkoja! Ihanaa!

Olin näistä promokuvat nähtyäni täpinöissäni koska lakat näyttivät ihanan värisiltä. Etenkin tämä Plated Gold jota himoitsin etukäteen. Kaunis kultainen foil lakka, aina niin ajaton.


Huomasitko muuten jotain outoa? Kyllä, Snowcrystalin lakkapullot ovat muuttaneet muotoaan ja ovat nykyään neliskanttisia. Paljon kauniimpi ja elegantimpi pullo sanon ainakin minä. Uusissa pulloissa on myös etiketti pohjassa ja sävyn nimi löytyy siitä.
 Entinen pullokin oli ihan kiva mutta jotenkin halvemman näköinen. Eikä ne pienet kolmion muotoiset pikku pirut pysyneet paikallaan jos yritit niitä lappeeltaan kuvata ;)


Entisten lakkapullojen koko oli 7,5 ml. Nyt yritin tarkastaa näiden kokoa netistä koska pullossa ei lue mutta veikkaan saman kokoisiksi...koska hinta on edelleen 8 e. Tätä kokoelmaa myydään Kicksissä elo-syyskuusta lähtien.
Edit. Lakkapullon koko varmistui ja se on n.6 ml :)

Mulla on mielessä yksi manikyyri jonka teen joten en ihan lähipäivinä ala näillä lakkaamaan vaikka mieli tekisi. Millä aloittaisi?


Ihana ruosteenpunainen Corrosion Red on aivan upea ja varmaankin pääsee ensin kynsille. Tumma vampy Cherry Chocolate pistää himoitsemaan kirsikoita ja Beaming Blue on kiva farkunsisinen hopealla shimmerillä. Mutta Beaming Blue on nähty jo aiemmin, on kyllä mielestäni identtinen aiemmassa Snowcrystal kokoelmassa tulleen farkunsinisen kanssa. Nyt en muista sen nimeä koska annoin sen kaverille...


Mutalakkojen ystäville Clay Brown joka on selkeästi rusehtava, kaunis ajaton harmaa Grey Sandstone vaikuttaa ihanalta ja Nude melange on lilaan taittava nude. Eih, nää on niin nättejä kyllä!

Ihastuttiko kokoelma? Mitä tykkäätte uudistuneista pulloista?

11 kommenttia

 1. wau kivoja lakkoja ja pullon muoto on nyt parempi

  VastaaPoista
 2. Varsinkin nuo kolme viimeisessä kuvassa olevaa ovat aivan ihanat..! Pillot näyttävät ainakin kelpommilta käsitellä :)

  VastaaPoista
 3. eekku: Niin on :) muistuttaa Chaenlin pulloa!

  Slaal: Kyllä näistä paremmaan otteen saa :)

  VastaaPoista
 4. Uuuuh, näitä odotellessa! Mulle tuli kans heti Chanelin lakkapullo mieleen, ennen kuin edes ehdin lukea että ovat uudistuneet :D Katoin heti kuvaa, että ihan Chanelin näköinen! Jännästi on muuten lakkamäärä pienentynyt ja hinta pysyy silti samana :/

  VastaaPoista
 5. ^Itse asiassa hintahan on noussut, en muista milloin mutta aiemmin se oli 7,90 e ja nyt 8 e. Oletin itsekin että tietysti sama määrä lakkaa jos hintakin on sama kuin aiemmassa pullossa. Mutta eihän tuo maailmaa kaada, näyttää vaan että isompi pullo --> enemmän lakkaa. Kuluupahan nopeammin pois!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita lakkoja ja vieläpä neliskanttisia! :) Parhautta on vielä kun ne sisältää nimetkin, on aivan kaamean tylsää sellaset lakat jotka ovat merkitty pelkillä numeroilla... Toi ruosteenpunainen pomppasi kyllä kaikkein parhaiten esille :) Ja tuli ruosteesta mieleen kun just tein postauksen antiikkisista esineistä... viehättää nuo vanhat ajat ♥

  VastaaPoista
 7. ^Tuo ruostelakka on ihana :) alkujaan Snowcrystalin lakat oli pelkillä numeroilla, sitten numeroilla ja nimellä ja nyt pelkät nimet jee :)

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköisiä on uudet pullot! Lakkaappas sillä kultaisella ekana =)

  VastaaPoista
 9. ^Minäpäs mietin lakkaisko sillä ekana :)

  VastaaPoista
 10. Kivoi lakkoi mut ootko koskaan tullu ajatelleeks kuinka paljon samanlaisia lakkoja ja turhia lakkoja sulla on? Ja silti tilaat aina vaan lisää vaikka sulla olis varmaan kaikki mitä tarvitset. Mietitkö edes miten paljon luonnonvaroi noiden akikkien tekemiseen ja postittamiseen on menny? Ja semmosia joilla ei oo edes varaa ostaa 300 lakkapulloa? Tai no, mitäs sitä säästelemään kun on mahdollisuus hankkia...

  VastaaPoista
 11. ^Laitan kyllä kiertoon samanlaiset sävyt tai sellaiset joista en tykkääkään :) ja nämä mitä saan ilmaiseksi pidän itse tai annan kavereille jos minulla jo vastaavia sävyjä on :)
  Ja ei minulla ole varaa ostaa koko ajan uusia lakkoja, enhän minä teekään niin :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥